УКЉУЧИТЕ ТВ МОСТ

Знам да би је затворили,...али затвориће и ову овде,.
(како си тако сигурна и кажеш, да овде ова опстаје,
па тек је отворена,..
десиће се са њом .као што се десило и са овом мојом темом
http://forum.krstarica.com/threads/296134..)

.

Отворена је пре 4 сата. Да је неко имао намеру да је затвара (а зашто би?), затворио би је након 10-15 минута.

Па дуго сам на овом форуму и знам неке механизме функционисања овог места.

ma nemam pojma nisam gledao emisiju , al za ovu Ivonu Zivkovic sto je drugarica Kisela postavila link se pouzdano zna da je zenski Dejan Lucic :D
doduse nasao sam i njen tekst na istom sajtu u kome pise kako je gandza bas cool i kako nista ne skodi ,a da je njena kriminalizacija i zabrana ustvari deo mracnih vladara iz senke , bilderberga i ostalih trilaterala :think:,sto umnogome objasnjava odakle joj inspiracija za njeno pisanije :D

...мене не интересује та Ивана, не знам ни ко је, али нисам баш
равнодушна била када сам све то прочитала и у све оне линкове
"завирила" који су наведени у тексту...:eek::think:

.

Отворена је пре 4 сата. Да је неко имао намеру да је затвара (а зашто би?), затворио би је након 10-15 минута.

Па дуго сам на овом форуму и знам неке механизме функционисања овог места.

...а да, извини,
ја сам овде тек "од јуче" у односу на тебе....:bye:

.

...а да, извини,

.

Овај се ШИРИ незаустављиво Србијом!

Тему овако паничног наслова, ја не бих оставила ни 5 минута, али можеш да одахнеш, нисам мод.

П.С. Чек мало да заплавим, ти волиш колоре, пошто они делују онако снажно, појачавају аргументацију! :bye:

Само интелигентна особа (као што си ти) запажа такве ствари, глупаци се томе подсмевају. ;)

Можда јесам глуп.Али нецртам смајлије са форума 18+
Извини Владане.Већ смо расправили то.Али мислим да смета проповедању.Ја сам то 011 урадио из предострожности.Но ти то нећеш разумети.Опет кажем извињавам се вама обоје.Можда сам ригидан.

Poslednja izmena:
Др Гало научник-криминалац..............одговоран и за вирус сиде и еболе који уништавају људски имунитет на многе болести.... радио за амерички Парламент а Клинтон га помиловао...

0926763.jpg

ma nemam pojma nisam gledao emisiju , al za ovu Ivonu Zivkovic sto je drugarica Kisela postavila link se pouzdano zna da je zenski Dejan Lucic :D
doduse nasao sam i njen tekst na istom sajtu u kome pise kako je gandza bas cool i kako nista ne skodi ,a da je njena kriminalizacija i zabrana ustvari deo mracnih vladara iz senke , bilderberga i ostalih trilaterala :think:,sto umnogome objasnjava odakle joj inspiracija za njeno pisanije :D
Мало си много искривио тумачење њеног текста.
http://www.ivonazivkovic.net/marihuana.htm
Спомиње се употреба конопље уместо целулозе, нафте, антибиотика итд... Пушење и дрогирање конопљом је злоупотреба исте а правилна употреба(у индустрији и медицини) је због те злоупотребе забрањена и онемогућена законима лобиста који би због њене индустријске примене били избачени из посла. Држава онда мора да увози и да се зајми од зеленаша из ММФ који после постављају нељудске законе који упропаштавају људе. Сатанизација конопље који је рекламом постала марихуана(због њеног пропагирања на филмовима и песмама) је плод пропаганде корпорација са којима делиш наопако мишљење.

Mislim da je sam necastivi tu umesao prste
f_52m_c29f754.gif

i naravno Dzej.....:D

Ovaj je kao neki prodavac u teleshopu :lol:

Da nas programabilno uništavaju, stoji :)
mislim, javi se ti da si nasao lek za aids... Zbrisali bi te za 5 minuta sa lica zemlje :)
Prodaje se 200 lekova protiv aidsa a ti sad jedan :P

emisija je mix Dejana Lucica i Eriha von Danikena......vidi se uticaj i baron Minhauzena, brace Grim i dosijea X...........:hahaha::hahaha::hahaha:

samo mita moze da se nahvata ko som na buckalo na ovoliko gluposti........:hahaha:

Можда јесам глуп.Али нецртам смајлије са форума 18+
Извини Владане.Већ смо расправили то.Али мислим да смета проповедању.Ја сам то 011 урадио из предострожности.Но ти то нећеш разумети.Опет кажем извињавам се вама обоје.Можда сам ригидан.

:bye:

Звала ме је кума пре пар дана, из Немачке...живи у близини града Калсруе и послодавац је добио наређење да их вакцинише против свињског грипа.:!:

Звала је да се консултује да ли да је прими или не.

Питам се ја коју они то њима вакцину против свињског грипа дају кад се зна да је минимум 6 месеци потребно да се вакцина направи.
А с обзиром да је у питању вирус који је екстремно склон мутацијама, то значи да вакцина није могла да се направи пре више година, па да одговара данашњем вирусу.

Страшно је шта раде.

Мени је мој професор са инфективних болести (проф. др Милан Шашић), кад сам размишљала да ли да се вакцинишем против хепатитиса Б рекао да ми не препоручује.
Зна се како се штити од тог вируса, а ризик од мултипле склерозе, због вакције, је 2% (толико је јавно објављено)...много је!;)
И нисам се вакцинисала.

A šta misliš o ovom "obaveznom," vakcinisanju dvanaestogodišnjaka od hepatitisa? Mislim, kako to da izbegnemo? Decu odvedu na sistematski pregled, krknu im vakcine, a ako se pobuniš izabrani lekar deteta te nakrpi kako si neodgovoran roditelj. Samo što ne kaže " ako vam se dete razboli od hepatitisa, nemojte ga meni dovoditi..." I tako, hiljade i hiljade dece biva vakcinisano, ne samo od te bolesti, niko tu ne poziva roditelje da se izjasne " odobravam ili ne", sve se obavi pod velom obaveze odnosno odgovonosti prema zdravlju sopstvenog deteta.

emisija je mix Dejana Lucica i Eriha von Danikena......vidi se uticaj i baron Minhauzena, brace Grim i dosijea X...........:hahaha::hahaha::hahaha:

samo mita moze da se nahvata ko som na buckalo na ovoliko gluposti........:hahaha:

DENNY CRANE
Primećen član

Учлањен: 13.05.2009.
Локација: Boston, USA

А ти дебели изгледа гледаш тв Мост у Бостону, а...:hahaha::hahaha::hahaha:
е ала се овде накупило превараната свих фела...:roll:

Тему овако паничног наслова, ја не бих оставила ни 5 минута, али можеш да одахнеш, нисам мод.

П.С. Чек мало да заплавим, ти волиш колоре, пошто они делују онако снажно, појачавају аргументацију! :bye:

..нисам ја аутор тог наслова:roll:

Ипак бих ја волела да си мод, па да видим како ми затвараш
тему за темом:)

...:dontunderstand: те,....зашто:?: ово радиш
(отерала си ме са Амбасаде са оваквим понашањем,
а и овде слично радиш....спамујеш!)

.

DENNY CRANE
Primećen član

Учлањен: 13.05.2009.
Локација: Boston, USA

А ти дебели изгледа гледаш тв Мост у Бостону, а...:hahaha::hahaha::hahaha:
е ала се овде накупило превараната свих фела...:roll:

...Средио му Бајатовић, да и тамо гледа...
(Је ли он још увек
директор те телевизије или је сада нека његова тетка или баба,
по узору на оног Зорана Анђелковића-Бакија,....
ОН власник радија и ТВ "С",...а у ствари мама његова,:zcepanje:
тако каже)

sto ne naprave neki zombi virus da svi pocrkamo sa stilom i da bude zanimljivo? :lol: I ja sumnjam da su nesto roknuli u vakcine i necu da ih primim! Mada je ovo glupo ako bi vec hteli da nas zaraze zar im nije lakse da nesto sipaju u vodovod i sjebu ceo grad,nego ovako da se ebu sa vakcinama koje pola ljudi nece primiti?

yebote mito.......ti si jos jedini na forumu koji nije provalio ko sam:mrgreen:

Нисам, излапетису склеротични ---ахаха... заборавио си идимигавидимига да сам те ја први провалио одавно - овим постом ти једино замерам што си баш толико
провидан, бар избриши локацију...:zper:

A šta misliš o ovom "obaveznom," vakcinisanju dvanaestogodišnjaka od hepatitisa? Mislim, kako to da izbegnemo? Decu odvedu na sistematski pregled, krknu im vakcine, a ako se pobuniš izabrani lekar deteta te nakrpi kako si neodgovoran roditelj. Samo što ne kaže " ako vam se dete razboli od hepatitisa, nemojte ga meni dovoditi..." I tako, hiljade i hiljade dece biva vakcinisano, ne samo od te bolesti, niko tu ne poziva roditelje da se izjasne " odobravam ili ne", sve se obavi pod velom obaveze odnosno odgovonosti prema zdravlju sopstvenog deteta.
Ма кажи и подвуци да не дозвољаваш да ти дете вакцинишу против хепатитиса Б.
Шта те брига шта ће да причају по Дому здравља.

Штитити се од хепатитиса Б је веома лако.
Преноси се сексуалним путем и преко крвних деривата.
Значи, научиш дете да користи кондом и крај приче. Који ће му вакцина???

А ако буде радио са крвљу, користиће рукавице и мирна Бачка.

Да видимо, колико ће и ова тема да опстане,
изгледа да су овакве НЕСРЕЋЕ овде табу тема и питања, само за
пдф здравље,

Очито не познајеш тај подфорум, тамо би је моментално затворили, а као што видиш овде опстаје, мада је примеренија подфоруму здравље.

Знам да би је затворили,...али затвориће и ову овде,.
(како си тако сигурна и кажеш, да овде ова опстаје,
па тек је отворена,..
десиће се са њом .као што се десило и са овом мојом темом
http://forum.krstarica.com/threads/296134..)

.

...а да, извини,

.

..нисам ја аутор тог наслова:roll:

Ипак бих ја волела да си мод, па да видим како ми затвараш
тему за темом:)

...:dontunderstand: те,....зашто:?: ово радиш
(отерала си ме са Амбасаде са оваквим понашањем,
а и овде слично радиш....спамујеш!)

.

Сад мало прати радњу фабуле...па да видиш ко овде коме шта ради.

Ja сам ти већ рекла своје мишљење о свима који спамују цео овај подфорум гомилом бесмислених тема.
Извини, али кад неко на дан отвори 5 и више тема, то је чисти спам, али комплетног подфорума. А кад такви
који га бесомучно спамују гомилама бесмислених тема нађу за сходно да се жале на спамере, е то је онда већ
озбиљна ствар.

Уопште људи који немају мере у свом понашању, већ заређају са по десет слика, десет песама, десет јутјубова,
а да у међувремену нико између није постовао, су неваспитани и неумерени људи, којима неко треба да укаже
на њихово неадекватно понашање у колективу, кад већ сами немају осећај мере и доброг укуса.

Затим тај шарениш у писању, то постоји и у Правилнику форума, се сматра прекршајем и спада под иритирајући
стил писања.

Да сам на Политици мод, сигурно бих затварала све бесмислене теме, све дупле теме, све теме непримерене
овом подфоруму,..... и то бих чинила, ни по бабу, ни по стричевима.

реверзна трансмитаза ОКРЕЋЕ ЖИВОТ УНАЗАД - нешто сатанско... то је пронађен ензим који је заснован на шифри живота ДНК. СТворили су и ДНК ПРОВИРУС........... јојјјјјјјјјјјј..........

Koja si ti ložana na svakojake gluposti,i šta će da se desi,zavera,biće neuništivi,besmrtni,izabraće nas da bace neki bacil,daj da aktiviramo i spremamo ABH skloništa.

Back