Uklete sestre

Arkona

Početnik
Poruka
13
Nismo sigurne da li smo uklete, ali od malena nam se dešavaju čudne i neobjašnjive pojave.U koliko vam se desavaju slične stvari ostavi te svoju priču.A ovo su ispovesti tri sestre...

Prva sestra...
U toku noći iz sna me je probudila jaka, beličasta svetlost, koja je obasjavala sobu.Kada sam pogledala videla sam čoveka kako kleči u zelenom mantilu.Bio je procelav i gledao me svojim hladnim zlim očima.Probala sam da probudim sestru ali mi nije poslo za rukom.Pokrila sam se preko glave.Svetlost je nestala nakon par minuta, ali ja nisam smela da se pomerim do jutra.

Druga sestra...
Ležala sam na krevetu u svojoj sobi razmišljajući. Od jednom sam u levom uglu sobe ugledala prozirnu malu devojčicu u plavoj haljinici.Kosa joj je bila plava zavezana u pundju, a noge bose.U rukama je nosila buket cveća.Napravila je par koraka, spustila cvece na pod a onda nestala.

Nismo sigurne da li smo uklete, ali od malena nam se dešavaju čudne i neobjašnjive pojave.U koliko vam se desavaju slične stvari ostavi te svoju priču.A ovo su ispovesti tri sestre...

a što bi bile uklete?
i šta ti podrazumjevaš pod tim?
desilo mi se jednom, nije baš identično ovom tvom događaju...samo bilo je prilično strašnije od tvoje priče, napalo me neko zlo stvorenje...
a čudnih pojava je bilo dosta u mom životu, recimo zamislim neki događaj,kako bi bilo lijepo da se to zaista i desi, samo odjednom mi uleti ta misao u um,vidim taj događaj kao neku sliku u glavi, kao neki kratki film zamišljen, i već nakon sat vremena,sutra ili nakon par dana se ostvari...kako kad...:kafa:
to mi se mnogo puta dešavalo,da bi mogao te događaje svrstati u puku kategoriju slučajnosti...

- - - - - - - - - -

inače, malo te zeza pravopis, trebalo bi to korigovati...:p

Ne mislimo da smo uklete bukvalno, ali jednostavno ne poznajemo druge ljude sa sličnim problemima.Hvala što si podelio tvoju priču sa nama. Verujemo ti, a što se tiče pravopisa brzo kucam i smatram da to u ovoj priči nije bitno.

inače, veoma sličnu priču je doživio moj dobar drug, čini mi se i njegov brat...samo mislim da nije bilo svjetlosti...ali su viđali likove..
moram da se podsjetim, pa kad mi opet prepriča događaj, javljam ti...
ali on to nije doživljavao kao neki problem...
pa nije bitan u ovoj priči, ali ako želiš da te neko što ozbiljnije shvati, ipak povedi računa o pravopisnim greškicama...;)

Treća trenutno nije prisutna pa ce mo sutra objaviti njenu priču.

Mani se razmišljanja o onostranom.
Poradi na pravopisu, prilično grešiš u pisanju.

I još nešto...
U uvodnom postu nagoveštavaš o doživljajima tri sestre,
pa pričaš šta se, navodno, desilo dvema.
Šta je sa trećom ?
Otišla u bioskop ?

A, ti, normalno ne znaš šta joj se dogodilo ?
Kao da je reč o ručku pre dva meseca.
Beše li pasulj sa rebarcima ili kiseo kupus sa slaninicom ?

Zajebancija sa tobom, mile mi majke....!

Treća sestra:
Ovo je priča koja mi se desila pre par godina, oko dva sata posle ponoći probudila sam se otkrivena, kada sam pogledala ispred sebe videla sam čudno stvorenje, imalo je telo deteta a glavu djavola. Mislila sam da će mi srce stati, gledao je u mene, imao je crveno lice ogromne oči i male rogove. Nikada u životu se nisam tako uplašila. Brzo sam se pokrila po glavi, posle par minuta sam pogledala i njega više nije bilo. Možete da nas ismevate i da ne poverujete u ove priče, ali to se stvarno desilo, i ne samo to, već i mnoge druge stvari.

Šetale smo se uveče oko 22h, prolazile smo pored groblja, iz tog pravca se pojavila plavo bela kugla. Uplašile smo se, i počele da trčimo, pošto smo mislile da je prestala da nas prati, okrenule smo se i shvatile da ide prema nama, jako velikom brzinom. Zaustavile smo se ispred kapije, komšinica je došla do nas, jer je videla da se nešto dešava. Kad smo ponovo pogledale kugle nije bilo.

1. Svaki put ste se probudile i videle tri kompletno različite stvari što ukazuje na to da ste imale halucinacije. Ovo se dešava kada se neko naglo probudi, te zbog mraka i senki se stvara figura pred očima koja najčešće direktno gleda očima. Figura ubrzo zatim izbledi. To vam je mnogo bolja opcija nego paraliza sna.

2. Bele svetleće kugle, kao i crne svetleće kugle koje su izuzetno brze, neprimetne i osetne ne bi trebalo da vas plaše. Postoje, kreću se, imaju svoju relaciju i preklapaju se. Ne vidi ih baš svako.

3. Ne tražite đavola, deco. I posetite crkvu ponekad.

Back