UKLETA MESTA U SRBIJI...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Killer Shepherdess

Zainteresovan član
Poruka
137
:eek:zamolio bih master yodu, da ako u ovoj temi upadnu neke "saljivdzije" i skeptici, da samo obrise postove istih, a da ne zakljucava temu i demonstrira silu na forumu! :( dakle ovako: pricacemo o tome sa samo konkretnim dokazima tj. pricama a naravno nadam se i slikama, dakle ovde bih zamolio da se razvije diskusija na temi a ne zbijanje sali i gluposti i skeptika koji se prave pametni time, sto ne veruju, ni ja ne verujem jer nisam video nista(ne daj boze i da vidim! :eek: ) ali, postoje forumasi, istrazivaci sa ubedljivim i strasnim pricama, pa bih ih zamolio da dodju u ovu temi i ispricaju nesto o takvim mestima, da li su bili tamo, i kako im je bilo! :eek: p.s. pa gde nam je snake pit? :eek:

tozo, u selu moje bake u stocnoj Srbiji postoji jedan put okruzen sumom, s tim sto izgleda kao pecina jer su se grane nadnele i ne prodire ni truncica svetlosti. Jezivo je kada se tamo setas. Jos su mi pre moji pricali da zivotinje cudno reaguju na to mesto. Ovce, i kravi tim putem ne smeju da zakorace. To sam rodjenim ocima videla. Jednom sam povela psa u setnju tamo. Ne da je lajao i jurio nesto okolo, nego nisam mogla da ga izvucem odatle. Tu se pre petnaest godina desilo ubistvo...
to je moje iskreno iskustvo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back