Ukleta imena

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
82.489
Čuo sam neke naučno neutemeljene narodne priče oko osoba "kojih se treba kloniti ako se zovu tako i tako".
Kako je život odmicao, pokušavao sam da odgonetnem zašto je zaista tako pa čak i preispitivao sebe da nisam bio ptestrog u procenjivanju učinjenih smicalica...

ne...
nema greške!

muško ime Dejan i žensko Milica ipak nose zlobu ka drugima koliko god se pravili ovakvi ili onakvi tek njihove svesne odluke kad mogu da odlučuju su katastrofalne.

O čemu je reč?

što Žarko crni ti?

Dejan i Milica skaču na tudje pare
Hm.

Zato što je program da uklet i glupav izvede revoluciju sa jadnicima i bednicima prokletstva koji svi delimo zajedno. Nicima u suštini. Pridev je manje bitan.

Fantazija pravi mnoge scenarije ali rezultat je samo jedan koji se pamti. ili Zaboravlja....

Morze je danas bitan samo za one koji imaju sva čula osim slike poklona. A poklon im pred nosom a opet su slepci današnji morzeovci sveta kompjutera.
Valjda mora tako. Ali svaki kviz ima kraj. Nažalost.

Vi se možda menjate nekoliko puta kroz život. A ja kroz večnost. I reci da to nije ukleto ime, koje god da je?
Rekli su mi 1001x ali sam ja hteo samo da budem kao Vi. Ne može. Prokletstvo.

Uskoro će mi se i objasniti zašto ne može. Iako već imam određenu svest o tome. A onda ćemo opet zaboraviti sem što arhivska građa neće, osim ako ne pretrpi gubitak neviđenih fantazija.

Slušah klavir na tiktoku. YuvalSalomon perfomans.
https://vm.tiktok.com/ZMLUGMw7u/

Poslednja izmena:
Čuo sam neke naučno neutemeljene narodne priče oko osoba "kojih se treba kloniti ako se zovu tako i tako".
Kako je život odmicao, pokušavao sam da odgonetnem zašto je zaista tako pa čak i preispitivao sebe da nisam bio ptestrog u procenjivanju učinjenih smicalica...

ne...
nema greške!

muško ime Dejan i žensko Milica ipak nose zlobu ka drugima koliko god se pravili ovakvi ili onakvi tek njihove svesne odluke kad mogu da odlučuju su katastrofalne.

O čemu je reč?
Reč je o tome da si ti upoznao takve, a daleko od toga da su baš svaki Dejan i svaka Milica loši ljudi.

Reč je o tome da si ti upoznao takve, a daleko od toga da su baš svaki Dejan i svaka Milica loši ljudi.
Aleksandrovi su najbolji primer.
Jedan je Aca faca a drugi *******i.

Igra uloga. Situacije. Reakcije. Akcije. I ono najvažnije ko kako i šta shvata.

A pošto sam statistička greška. Nemam stav. Sem da su psi iskreniji.
Ako vole više gazdu od uljeza pokazaće. Ako vole uljeza pokazaće ukoliko im daš strpljenjw i pažnju. Ali pas je ljubimac a majmun čovek. Na Marsu.

I shvati nema žrtvovanja više.
Svi smo podjednake žrtve.

Ma šta ili ko da je onaj koji je stvorio svih 147 elemenata. Dal Vreme ili Nevreme manje je bitno. Sve je prolazno.

Žarko. Nema ukletije.

Ali ukletost je stav ličnog shvatanja.

Najlepše ime a?

Zato je Bodiroga bio kapiten.
A Milica. Eh. Milica...
Ime je ime. Ko i Stojkov Meniđer.
Ali nije bio samo zbog imena kapiten. Niti Kapitenka, ako je. Ne pratim ženski sport.

Iako se svojski trude. Svetice mučenice.(sado mazo svet)
Snimah odbojku zimus. Dosadna je bez dosadne promene. Ali, nema promene samo promenade.

I nažalost ne date mi više da vas ne znam ni ja kako da to opišem. Ah....šišmišova svih.

No videćemo. Možda se Žoker ni ne probudi. Ali onda će nešto drugo.... Ah. Surovog li crva....centra sabirnog.
Daj bože....

Možda dobijem posao u čistilištu hahahaH

ne...
nema greške!

O čemu je reč?
Konstanta u američkim hororima je Demian 🤣
I varijacije: Damon (Dejmon), pa se i Dejan uklapa.
Za Milicu ispade tačno 😂
Marije su obično ozbiljne i požrtvovane žene

Back