Uklanjanje mladeža

Moja rođaka umrla išla na skidanje mladeža. Skida se kada je prečnik 1 cm i radi biopsija da nije maligni. Sve ostalo je zajjebavanje sa sudbinom.

Ja sam imao jedan načelu, počeo je da raste i menja boje, stalno pomalo krvav i otišao sam na privatnu kliniku skinuli za 5 min.

Moja rođaka umrla išla na skidanje mladeža. Skida se kada je prečnik 1 cm i radi biopsija da nije maligni. Sve ostalo je zajjebavanje sa sudbinom.

Ja sam imao jedan načelu, počeo je da raste i menja boje, stalno pomalo krvav i otišao sam na privatnu kliniku skinuli za 5 min.
Ove koje poznajem i znam da su bili u tirsovoj,niko nije iamao problema.Zato sam i napisao,prvo pregled,pa onda skidanje,ako je moguce.

Dal postoji nesto sto nisu imali tvoji rodjaci i prijatelji, ali su oni
nadrljali, a kod tebe je sve bilo uspesno?
Skida se svaki mladez, uvek se radi i biopsija, svejedno da li
je estetika ili nesto problematicnije u pitanju. Za estetiku moras
da platis.

Vrlo neozbiljna zapažanja sa tvoje strane kao da se izruguješ ljudima koji su uklonili maligni mladež. Inače su mladeži neka vrsta raka kože ugl benigni ali mogu da postanu i maligni. Eto pojasnio sam ti u slučaju da ne razumeš. Forumi upravo tome i služe.

Vrlo neozbiljna zapažanja sa tvoje strane kao da se izruguješ ljudima koji su uklonili maligni mladež. Inače su mladeži neka vrsta raka kože ugl benigni ali mogu da postanu i maligni. Eto pojasnio sam ti u slučaju da ne razumeš. Forumi upravo tome i služe.
Ma razumem ja da postoji i melanomi, a znam da ako se na licu mesta
ne skinu moze da nastupi i smrt. Ti si napisao da je tvoja rodjaka umrla
od operacije mladeza. Ako je bio melanom umrla bi i bez operacije
( najverovatnije). Ovaj je mlad covek samo pitao da li treba da placa
za skidanje, a ne da li je neko umro.

Back