bidibou
Početnik
- Poruka
- 1
Da li se uklanjanje mladeža naplaćuje (kod državnog lekara), mladež mi smeta estetski na licu, imam 18 godina i idem u srednju školu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad odes na pregled reci da te to mesto svrbi, imas kao nekiDa li se uklanjanje mladeža naplaćuje (kod državnog lekara), mladež mi smeta estetski na licu, imam 18 godina i idem u srednju školu.
Poznajem neke osobe,koje su isle na pregled i skidale mladeze u Tirsovoj.Da li se uklanjanje mladeža naplaćuje (kod državnog lekara), mladež mi smeta estetski na licu, imam 18 godina i idem u srednju školu.
Ove koje poznajem i znam da su bili u tirsovoj,niko nije iamao problema.Zato sam i napisao,prvo pregled,pa onda skidanje,ako je moguce.Moja rođaka umrla išla na skidanje mladeža. Skida se kada je prečnik 1 cm i radi biopsija da nije maligni. Sve ostalo je zajjebavanje sa sudbinom.
Ja sam imao jedan načelu, počeo je da raste i menja boje, stalno pomalo krvav i otišao sam na privatnu kliniku skinuli za 5 min.
Moja rođaka umrla išla na skidanje mladeža. Skida se kada je prečnik 1 cm i radi biopsija da nije maligni. Sve ostalo je zajjebavanje sa sudbinom.
Ja sam imao jedan načelu, počeo je da raste i menja boje, stalno pomalo krvav i otišao sam na privatnu kliniku skinuli za 5 min.
Ma razumem ja da postoji i melanomi, a znam da ako se na licu mestaVrlo neozbiljna zapažanja sa tvoje strane kao da se izruguješ ljudima koji su uklonili maligni mladež. Inače su mladeži neka vrsta raka kože ugl benigni ali mogu da postanu i maligni. Eto pojasnio sam ti u slučaju da ne razumeš. Forumi upravo tome i služe.
Zato sam i napisao da u Tirsovoj sve prvo prover,pa onda skidaju ako smeju.Moj starac je bio prosle godine 2x,jedna komsinica radila pr desatak dana i hvala bogu zivi i zdravi.Pa nek proba da ne plati u državnoj instituciji gde obavljaju "savesno" svoj posao.