pored oka prema nosu imam takvu izraslinu veličine pola zrna pirinča, zanima me koje su procedure, da li se to spaljuje onim radio talasima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam pojma o radio talasima,ali kakva je izraslina u pitanjupored oka prema nosu imam takvu izraslinu veličine pola zrna pirinča, zanima me koje su procedure, da li se to spaljuje onim radio talasima?
Ne,...to se otklanja u dermatološkoj klinici.pored oka prema nosu imam takvu izraslinu veličine pola zrna pirinča, zanima me koje su procedure, da li se to spaljuje onim radio talasima?
to si možda miliu imala, protein zarobljen jer nema pore da izađeNe,...to se otklanja u dermatološkoj klinici.
Odeš po uput, pa ideš na kliniku gde ti oni probuše izraslinu i iscede masno tkivo iz nje.Meni su to radili davno na studentskoj poliklinici.
Ako je velika izraslina, otklanja se uz lokalnu anesteziju, hirurškim putem.Mda,ukoliko je u blizini oka, to se ne radi.
Izgleda k'o tvrda mala žućkasta(potkožna) kuglica?to si možda miliu imala, protein zarobljen jer nema pore da izađe
možda je i ovo moje milia, ne znam, mada nije belo
Izgleda k'o tvrda mala žućkasta(potkožna) kuglica?