Uklanjanje holesterola deponovanog kod oka

pored oka prema nosu imam takvu izraslinu veličine pola zrna pirinča, zanima me koje su procedure, da li se to spaljuje onim radio talasima?
Ne,...to se otklanja u dermatološkoj klinici.
Odeš po uput, pa ideš na kliniku gde ti oni probuše izraslinu i iscede masno tkivo iz nje.Meni su to radili davno na studentskoj poliklinici.
Ako je velika izraslina, otklanja se uz lokalnu anesteziju, hirurškim putem.Mda,ukoliko je u blizini oka, to se ne radi.

ovde ima slika -
Xanthelasma / Cholesterol Deposits on Eyelids. This man noticed yellow cholesterol deposits on his upper eyelids. We treated with the DOT CO2 laser to remove them without scarring. This can be done as an outpatient in about 30 minutes under local anesthesia. The process is hereditary and not an indication of elevated cholesterol levels
https://www.wedofaces.com/gallery/non-surgical/laser-skin-resurfacing-dot-co2/591/

Ne,...to se otklanja u dermatološkoj klinici.
Odeš po uput, pa ideš na kliniku gde ti oni probuše izraslinu i iscede masno tkivo iz nje.Meni su to radili davno na studentskoj poliklinici.
Ako je velika izraslina, otklanja se uz lokalnu anesteziju, hirurškim putem.Mda,ukoliko je u blizini oka, to se ne radi.
to si možda miliu imala, protein zarobljen jer nema pore da izađe
možda je i ovo moje milia, ne znam, mada nije belo

Back