- Poruka
- 1.285
Pa sa takvim prasićima kao ti, hoće. Kladim se da nikada nisi ni bio u Vojvodini.Otici ce ali malo sutra.
Ja sam vojvođanin i voleo bih da se ukine Vojvodina i formiraju nove funkcionalne pokrajine na celoj teritoriji Srbije, ali sam protiv bilo kakvog ukidanja Vojvodine ako bi to značilo beogradizaciju i pojavu nacionalističkih svinja.
To sto bi trebalo ukinuti skupstinu vojvodine ugrozava samo lopove koji su u istoj a gradjanima bi samo koristilo pa na cuveno pitanje Canka ,Kostresa i ostalih autonomasa....gde su vojvodjanske pare?
Trebalo bi ukinuti skupštinu tvoga grada. U vojvođanskom parlamentu nama lopova.
Hajde ih nabroj i reci ko je šta ko je šta ukrao

To što se u tvom oboru krade, ne znači da se krade u tuđem zamku.
Mada u principu Kostres,Canak i ekipa u stvari pitaju gde su njihove pare posto im je malo koliko mogu da zahvate a zele jos vise samo
Ko je glup narod? građani vojvodine? Pa ja bih ti dao podatak da se u austrobugarskoj (užoj Srbiji) mnogo manje uči nego u Vojvodini.sto glupi narod misli da se oni to kao brinu za njega.
Pa vas u Vojvodini ili ajde da bas lokalizujemo recimo nekog iz Kikinde kradu :
Baš zato sam i za ukidanje AP, i federalizaciju na okruge. Ali kad bih birao da li da mi BG ukrade 10000000000000 ili NS 100, izabrao bih NS.1. Republicke vlasti,ministri i poslanici
2.Pokrainski poslanici i vlasti
3.Opstinski poslanici i vlasti
I onda se cudite zasto nema para.Pa kada bi se malo ovi pod 1 prepolovili,ovi pod 2 ukinuli a i ovi pod 3 prepolovili..mozda bi i bilo para na kraju.Ali dok ti bato platis jedan Audi od 100000 evra nekom republickom lopovu ,pa zatim recimo Kostresu i na kraju i tom nekom u opstini tebi ne ostane nista.
Vojvodina je mnogo bogatija (baš zato što ima parlament), nego tvoj bugaristan koji nema ni za hleb. Mi se ne žalimo zato što nemamo novce, nego zato što nas BG krade.