Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja jesam, za tebe ne znam! Trebalo ti je mesec i po dana da vidiš da ti nešto smeta?
https://forum.krstarica.com/threads/automatsko-spajanje-postova.939633/page-2#post-43893494
Pogledajte prilog 1088347
Mislim da se spajanjem postova nije dobilo nista, a da je opcija koja ima vecu upotrebnu vrednost na forumima gde se manje pise.
Onemogucavanje pisanja novog posta, ukoliko je editovanje prethodnog jos uvek moguce i ukoliko je taj prethodni poslednji u temi mi ima logike, ali na brzom forumu gde se mnogo pise i to gubi smisao jer mogu da se pojave novi postovi i replike na post dok neko uredjuje post na koji se replicira.
Ostavio bih to kako je bilo, a clanove upozorio da se pisanje posta za postom, kako bi se stavio jedan smajli, napisale dve tri reci, ili sastavljala jedna recenica kroz vise postova smatra spamovanjem.
Sve u svemu, mislim se da spajanje postova na Krstarici opcija koja nije potrebna.
Кики .... Памет нема везе са брзином реаговања о томе 'шта нам нешто смета '
Давати значај овоме 'проблему' толику .. и по њој мерити 'памет'.. то значи да је такав ум здраво болес'ан.
Није баш свачији и сваки ОЦД комплекс сигуран знак интелегенције.
Pa ne znam ko ovde daje značaj i čemu. Ja samo vidim da ti svojoj temi, koja je ista kao moja daješ neki
veći značaj, a moglo bi se reći da se samo ponavljaš, obzirom da već postoje 2 takve teme.
BTW, mene ne možeš uvrediti tim glupostima koje ređaš...
Loša je praksa ukinuti jer postoje ljudi koji flood-uju samo tako. Izrokaju 10 poruka u nizu i svaka se prikaže kao različita. Ako već hoće da piše toliko poruka, neka spoji u jednu smislenu, a ne da piše na taj način.Svim srcem podržavam, izuzev na čet rumovima kao što su potforumu Politika i slični.
Automat nije rešenje. Automat korigovati da ako neko fladuje objavom koja nema u sebi više do npr. 300 karaktera u roku manjem od 5 minuta, onda mu se poruka i ne prima.Loša je praksa ukinuti jer postoje ljudi koji flood-uju samo tako. Izrokaju 10 poruka u nizu i svaka se prikaže kao različita. Ako već hoće da piše toliko poruka, neka spoji u jednu smislenu, a ne da piše na taj način.
Sumnjam da postoji do te mere optimizacija. Modifikacija bi ugrozila svaki sledeći patch ukoliko je sam Xenforo radio update upravo za taj deo.Automat nije rešenje. Automat korigovati da ako neko fladuje objavom koja nema u sebi više do npr. 300 karaktera u roku manjem od 5 minuta, onda mu se poruka i ne prima.
Dozvoliti korisnicima koji su na forumu sa preko 1000 poruka i preko godinu dana ovu mogućnost, a moderatori da sankcionišu eventualni flading.