Ukidanje tradicionalnih linija GSP-a?!

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
81.668
Svakakvih idiotizama pajsera iz vladajućih stranaka smo se nadoživljavali. Psovali ih u sebi jer bi nam svojim suludim potezima zagorčali život samo zbog neke sitne provizije od koje sebi kupe džip pa ga napuste zbog cene prvog servisa. Džip brže bolje utope a šteta ostala. Kao na primer tramvaj po sredini Bulevara kralja Aleksandra. Pre toga je DS čupao i postavljao šinegodinama da smo se šokirali kada smo ponovo ugledali broj 7, ko na lotou. Onda je neki nikogović o našem trošku otišao u manje mesto nadomak Barselone i tamo video tramvaj po sred ulice jer nije shvatio da je to zbog bikova kad ih vode na trke. I tako naš bikonja kad se vratio u BG odmah pocepao Projekat sa tri trake odobren od CIP-a da bi iz inata postavio tramvajske šine za samo 4 ili 5 stajališta pošto posle i pre toga ne može, plus ukinuli pešački prelaz na Lionu zbog neke njihove pijandure koja duguje ljudima pare a stan mu odmah do tog bivšeg prelaza. Sad imamo ona najblaže rečeno kretenska LEGO stajališta, izadješ ovde a ulicu prelaziš onde... I tako to je bilo kapitalno proseravanje Zvezdarskoga DS-a uz gomilu drugih osujećenih nadri projekata gde su žitelji besno podigli svoj glas.

Ne lipši magarče, nesrećni produkt ljubavi dve gologuzije, danas odrastao primat, rešio da ukine linije 17 i 28???
Šta reći? Koju posluku porati?
Kome?

Poslednja izmena:
https://www.danas.rs/beograd/vratiti-zvezdarcima-trolejbus-28/
https://www.beograduzivo.rs/info/gradski-prevoz/sugradjani-besni-da-li-je-trebalo-ukinuti-liniju-28/

Pre trolejbusa na liniji 28 pre skoro 40 godina prevoz se obavljao autobusom. To znamo mi koji smo odrasli ovde i koji smo se toliko odrodili od Liona zbog silnih izmena lokalnih idiota "zarad opšteg dobra i njihove provizije" tako da slika iz detinjstva i mladosti nije ista kao kad sad izadjem iz zgrade. Kao da sam se preselio negde ili kao da sanjam ružan san. I taman zglajza ili krepa jedna lopurda kad eto ti dve nove, što muško što žensko, pozicija znači lapanje!
Iako se od Čingrijine do Trga Republike autobusom stizalo za 13 minuta,
imali smo razumevanja da nam uvale trolejbus pod izgovorom da autobus nije za zvezdarske ulice gde ima puno kreni-stani...
U čemu je razlika u kvačilima niko nije objasnio ali smo razumevanja imali iako nam umesto 13 minuta odjednom trebalo 35.
Valja se...

Medjutim kad radite sa smradovima pa pristanete jednom onda se podrazumeva da ćete pristati i na drugo i na treće, četvrto, peto i tako unedogled.
Kad nastane sranje - niko nije kriv?

Poslednja izmena:
Odavno ne zivim na Bulbulderu, ali su mi sve lepe uspomene na detinjstvo bas tu, pa tako i aitobus 28. Kada sam prvi put videla da sada tuda ide trolejbus nesto me stigla tuga. Sad cujem i bez trole ce ostati, pa strasno.
Odoh da potpisem peticiju iako veoma retko idem u taj za mene najlepsi kraj Beograda, zauvek.
Bulbulder tek prepoznati neċeš!
Silom neprilika gotovo 99% vlasnika dvorišnih kuća nije moglo da renovira iste jer su ostali bez posla u bahatim privatizacijama "uspešnih" kriminalaca.
Prinudjeni da zamene svoje placeve za stan dva u novogradnji napravilo je ruglo od ulice.
Naravno kanalizacione cevi nisu menjane, samo su prikačili one zgradurine.
Periodično sevaju cevi (4 kapitalna prekida do sada) ali očekujemo karambol kad se popune baš svi stanovi.
Zgrade su bez ikakvog urbanističkog smisla, svaka sa svojom politikom.
Nije poštovano ni pravilo da zbog potencijalnog požara razmak izmedju dve zgradetine bude ⅓ visine.
Važnije od svega da se opere novac od "uspešnih poteza" na poziciji.
Zloupotreba nije upotreba nego - POKVARENOST!

Silom neprilika gotovo 99% vlasnika dvorišnih kuća nije moglo da renovira iste jer su ostali bez pisla u bahatim privatizacijama "uspešnih" kriminalaca.
Prinudjeni da zamene svoje placeve za stan dva u novogradnji napravilo je ruglo od ulice.
Periodično sevaju cevi (4 kapitalna prekida do sada) ali očekujemo karambol kad se popune baš svi stanovi.
Nije poštovano ni pravilo da zbog potencijalnog požara razmak izmedju dve zgradetine bude ⅓ visine.

То исто важи и за Хаџипоповац, од узаних улица направише тунеле.

Све може ако имаш лову. Чуди ме да није почело са градњом у сред Калемегдана.
Svadjao sam se pre par godina sa jednom "tajkun arhitektom" koja tvrdila da Dragić Mile ima pravo da buši hotel Moskva kako njemu drago jer je keširao.

U pričama kako se to živi po belom svetu prečesto preskoče poštovanje zakona i prava gradjana, za obaveze su sve pročitali.

Beogradski izbori, rezultati po opštinama

Zvezdara

Broj izašlih - 73.471 (47.73%)

Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd 28.172 (38.34%)
Dragan Đilas - Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju 17.666 (24.04%)
Aleksandar Šapić - Gradonačelnik 5.996 (8.16%)
Ivica Dačić (SPS), Dragan Marković Palma (JS) 4.614 (6.28%)

http://www.beograd.rs/lat/gradska-vlast/1746534-/

Dakle, stvar je jasna. Građani Zvezdare su podržali aktuelnu vlast u Beogradu i njenu politiku, a pošto je njihova odluka da ukinu 28-icu, logično je da građani Zvezdare podržavaju ukidanje 28-ice.

Silom neprilika gotovo 99% vlasnika dvorišnih kuća nije moglo da renovira iste jer su ostali bez posla u bahatim privatizacijama "uspešnih" kriminalaca.
Važnije od svega da se opere novac od "uspešnih poteza" na poziciji.
Zloupotreba nije upotreba nego - POKVARENOST!
Tuga, secam se da sam pre 3-4 godine isla do Gradske bolnice i da sam jedva u prolazu prepoznsla dvoriste u kome sam porasla. Pomislila sam u jednom momentu da u povratku svratim, ali sam odustala, ubedjena da necu naci nikog poznatog. Tada sam videla da je ludilo zahvatilo i taj deo grada, na zalost.

Back