ukidanje rominga na zapadnom balkanu

Mene interesuje konkretno šta to znači za one koji imaju fiksne pakete u nacionalnom saobraćaju sa određenom količinom interneta?
Da li minuti i sms poruke kao i inatenet važi iz njih kao da sedim u srbiji?
Mislim da ce se naplacivati kao cena lokalnog poziva bez obizra dal imas neogranicene pozive ka svim mrezama u Srbiji. Znaci par din/min. Isto verovatno vazi i za internet. Ja imam 100gb/mesecno u Srbiji.

Не его ако имаш бесплатно. неће коштати ништа, али не смеш бити дуже од 12 дана ван Србије. За оне који су у ЦГ или РС одели српски припејд родбини која нема ВИбер па га овде допуњавају, до сада је коштало 3,5 дин/мин, а сада 9 дин, али после 4 месеца почиње наплата јер то ов "нефер коришћењем". Онда лепо пренесеш та број у Србију на апр дана па опет.
Бар сам тако ја схватио.

Не его ако имаш бесплатно. неће коштати ништа, али не смеш бити дуже од 12 дана ван Србије. За оне који су у ЦГ или РС одели српски припејд родбини која нема ВИбер па га овде допуњавају, до сада је коштало 3,5 дин/мин, а сада 9 дин, али после 4 месеца почиње наплата јер то ов "нефер коришћењем". Онда лепо пренесеш та број у Србију на апр дана па опет.
Бар сам тако ја схватио.
Грешка, није 12 его 120 дана.

recimo da imam omoriku1 kod mts-a šta onda?
И јја сам на Оморици. Ништа, кад дођеш у ЦГ, РС тд сетујеш мрежу на М:Тел и зовеш као да си Србији. Али не смеш бити 4 месеца тамо континуитету. То је за звање, али за интернет треба пазити Сигурно нееће доволити да цепаш силне Гигабајте Уосталом, ако ти баш треба већи проток, накачиш се негде на бежичну

Back