Ja imam duo gold paket u sbb .Na jedan tv imam digitalnu televizijua kod mojih sam stavio analognu i to mi bas odgovara.A sta nas ceka kada u ju nu 2015 bude ukinut analogni signal?Onda cu moci da gledam televiziju na smo jedan tv?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Emitovanje u prostor, etar, vazduh... ce od sredine 2015. zaista da bude samo digitalno. Ko ima antenu, privatnu, kucnu, zgradnu - ce morati da ima uredjaj koji pretvara uhvaceni digitalni signal u analogni - kod nas su svi televizori u prodavnicama jos uvek analogni ili imaju stariji digitalni prijem (koji nam nece pomoci). Jedini pravi je DVB-T2... a kod nas ima DVB-T tv-a, sto ne zadovoljava.
A kakav ce signal da bude unutar kablovskih sistema - nemam pojma. Oni unutar sistema mogu da pustaju sta god hoce.
Ja imam duo gold paket u sbb .Na jedan tv imam digitalnu televizijua kod mojih sam stavio analognu i to mi bas odgovara.A sta nas ceka kada u ju nu 2015 bude ukinut analogni signal?Onda cu moci da gledam televiziju na smo jedan tv?