Ujedinjenje sa Indijom!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Mickie

Veoma poznat
Poruka
13.240
Imamo temu za sugave Arape, bracu Ruse i bracu Kitajce.

Fale braca Cigani. Dakle... od indije nas deli samo nekoliko zemalja. Pakistan, Iran, Turska i Bugarska. Znaci treba da se ciganizuju ove zemlje i da se aneksiraju Indiji, a onda mozemo i mi da budemo deo indije.

Pakistan ce Indija da razebe kad tad, to je pitanje vremena. Iran ce da razhebe Cemerika uskoro, pa ce Indija mozda da dodje da ih oslobodi haha.

Tursku treba da izgazimo mi i indusi, jer je to Turska. Ne treba dodatni razlozi. A Bugarska je vec ciganska drzava, dakle aneksija Bugarske u Cigansko carstvo je neminovna.

E onda mi. Dakle lakse ce da ide nego Kina ili Arapi sa geopoliticke tacke gledista :zblesav: Kad je aleksandar makedonski mogao do indije, mogu i indusi do Srbije.

A sta dobijamo? Pa Indija je druga drzava po broju stanovnika, a kad se mi prikljucimo ima da nas ima... malo vise. Opet ce da bude druga. Ali kina ima onu politiku sa jednim detetom, a Indusi se kote (ebem te zivote, u njih ima beba, mozda tako treba) pa ce mozda da postane i prva.

Sta jos? Postacemo najzad saveznik Rusije. Indija i Rusija su na prs u dupe.

Sta jos? Imacemo nosace avione!

Sta jos? Imacemo.... neznam. Dopunite.

'sugavi Arapi', a mi smo cisti nebeski narod, zbog cega nas svi mrze...

ne mogu da verujem da u Srbiji, medju srpskim narodom koji je pretrpeo toliko golgote i torture na svojoj kozi, osetio diskriminacije drugih naroda u svojoj sopstvenoj drzavi, zive ovakvi zaostali umovi, fasisti, rasisti, sta sve nisu

tuga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back