Уједињене нације искључиле Руску Федерацију из Савета за људска права

Šta kažete za dan u kome

- Stiže kineski raketni sistem na aerodrom "Milenko Pavlović"
- Peskov kaže da Rusija ne zamera Srbiji glasanje u UN
- Ambasador Srbije se sastaje sa predsenikom USA

Kako preživljavate sve to ? Teškoe...sigurno

Ovako je bilo

IMG_20220409_185859.jpg

Šta kažete za dan u kome

- Stiže kineski raketni sistem na aerodrom "Milenko Pavlović"
- Peskov kaže da Rusija ne zamera Srbiji glasanje u UN
- Ambasador Srbije se sastaje sa predsenikom USA

Kako preživljavate sve to ? Teškoe...sigurno
Постоји ли логично образложење?

Само што изгледа да будући свет иде ка још већој подели.

Svet ide ka novoj raspodeli

Pošto raspodela neće biti ista kao do sada liči na podelu

U stvari svet će biti, po prvi put, nakon par vekova u ravnoteži

Svet ide ka novoj raspodeli

Pošto raspodela neće biti ista kao do sada liči na podelu

U stvari svet će biti, po prvi put, nakon par vekova u ravnoteži
Надам се да је тако, али нисам сигуран, баш зато што личи на поделу, а не расподелу.

Надам се да је тако, али нисам сигуран, баш зато што личи на поделу, а не расподелу.

Iz ugla onih koji su do sada kreirali raspodelu i živeli sve koristi iste naravno da će ličiti na podelu, dok se ne naviknu

А где ћемо ми бити ту, шта мислиш?
Хоће ли бити поделе интересних сфера?

Mi smo neko ko se jedini u Evropi pobunio protiv dosadašnje raspodele - jer je za nas bila nepovoljna- određena nam je uloga plena, pa je logično da pripadnemo svetu poštenom,a ne svetu obmana

Ako uspemo da otvorimo put ka moru, tj izlaz i ako Rusi zagospodare tokom Dunava imaćemo priliku da uživam sve blagodeti nove raspodele, bez da rasipamo energiju i u strahu da nas očas posla mogu pretvoriti u plen

Naravno nabitnije je da mnoge budale koje izigravaju ili velike patriote ili velike europejce budu svedene na minimalnu meru do ostvarenje cilja

Nekad su velike kvazi patriote i europejci na istom zadatku .. ostaje mi misterija za patriote kako i zašto

Interesne sfere - pre mislim da ćemo mi okupiti jednu interesnu sferu oko sebe .. a to je interesna razmena ... mi imamo neke resurse , neki oko nas neke,baš kao i određene geografske položaje i tu će biti opcije razmena ..

Recimo nama se isplati da "delimo" ili udružujemo svoje resurse sa Mađarima i Bugarima (kada se opamete), pa i Grcima jer nam otvaraju koridore
Sa Makedoniju i BiH računama kao delove Srbije uključujući i muslimane možemo da udržimo resurse jer oni jedino populaciono udruženi sa Srbijom i ako postanu Srbija mogu opstati, Albaniju i CG možemo i da delimično izdržavamo jer nam otvaraju puteve - od hrvatske nam odgovara kontrola nekih delova zajedno sa Mađarima - a ostali zapadni deo ex yu može slobodno da ide kud poželi a najbolje u pm

Interesne sfere - pre mislim da ćemo mi okupiti jednu interesnu sferu oko sebe .. a to je interesna razmena ... mi imamo neke resurse , neki oko nas neke,baš kao i određene geografske položaje i tu će biti opcije razmena ..

Recimo nama se isplati da "delimo" ili udružujemo svoje resurse sa Mađarima i Bugarima (kada se opamete), pa i Grcima jer nam otvaraju koridore
Sa Makedoniju i BiH računama kao delove Srbije uključujući i muslimane možemo da udržimo resurse jer oni jedino populaciono udruženi sa Srbijom i ako postanu Srbija mogu opstati, Albaniju i CG možemo i da delimično izdržavamo jer nam otvaraju puteve - od hrvatske nam odgovara kontrola nekih delova zajedno sa Mađarima - a ostali zapadni deo ex yu može slobodno da ide kud poželi a najbolje u pm

Prekini da lupetaš gluposti i da pričaš o apstraktnim stvarima,već se izražavaj konkretno i precizno!

SRBIJA JE U INTERESNOJ SFERI EVROPSKE UNIJE TJ. NA ZAPADNOM BALKANU!

Zapadni Balkan
je izraz koji se od početka 21. vijeka koristi u Evropskoj Uniji kako bi, prije svega, označile teritorije balkanskih država (s izuzetkom Turske) koje većinom jesu ili bi trebale da postanu članice te organizacije. To su :
images.jpg

images.jpg

Dakle,Aleksandar Vučić (u narodu poznat kao "izdajnik") je običan izvršilac radova i komprador za interes evro-atlantista.Hvala doviđenja i prijatno.Tako da pre nego što kreneš ovde ljude da vređaš i nazovaš ih budalama,pogledaj se u ogledalo SNS glupačo.

Prekini da lupetaš gluposti i da pričaš o apstraktnim stvarima,već se izražavaj konkretno i precizno!

Zapadni Balkan
je izraz koji se od početka 21. vijeka koristi u Evropskoj Uniji kako bi, prije svega, označile teritorije balkanskih država (s izuzetkom Turske) koje većinom jesu ili bi trebale da postanu članice te organizacije. To su :
images.jpg

images.jpg

Dakle,Aleksandar Vučić (u narodu poznat kao "izdajnik") je običan izvršilac radova i komprador za interes evro-atlantista.Hvala doviđenja i prijatno.Tako da pre nego što kreneš ovde ljude da vređaš i nazovaš ih budalama,pogledaj se u ogledalo SNS glupačo.

Kao što rekoh sve zapadno od KKV granice ex yu može da se nosi gde hoće, a najbolje u pm .. jer će njihov model mišljenja i poimanja sveta i dalje ostati i opstati zatrovan budalaštinama neprimerenim novom svetu koji nastaje

Zapadni Balkan
images.jpg

images.jpg

Gloopa botusa.

Kao što rekoh sve zapadno od KKV granice ex yu može da se nosi gde hoće, a najbolje u pm .. jer će njihov model mišljenja i poimanja sveta i dalje ostati i opstati zatrovan budalaštinama neprimerenim novom svetu koji nastaje
nemoj da pricas da se seselj povlaci, a ti preuzimas srs?

e, ali priznaj da je kritika urodila, pa ti sve vise zagovaras novi svetski poredak

nemoj da pricas da se seselj povlaci, a ti preuzimas srs?

e, ali priznaj da je kritika urodila, pa ti sve vise zagovaras novi svetski poredak

To je jedina granica stabilnosti

Sve preko toga one istočno čini nedovoljno zaštićenima, a one zapadno nedovoljne sa resursima da prodru na istok i opstanu

(pri tome istok i zapad su kolokvijalni nazivi za narode koji tamo žive ili tačnije za jedan narod i neku modernu tvorevinu pod nazivom nacija)

I zato se konstantno pojavljuju nestabilnoste u vidu ratova, neprijateljstava, mešetarenja ..
U jednom istorijskom vremenu zapad je čak i zatiranjem naroda pokušao da reši svoj "problem" i time prodor na istok učini lakšim
Uostalom tu je meki trbuh celog istoka nikakno samo pitanje granica Srba sa ostalim

Mi smo neko ko se jedini u Evropi pobunio protiv dosadašnje raspodele - jer je za nas bila nepovoljna- određena nam je uloga plena, pa je logično da pripadnemo svetu poštenom,a ne svetu obmana

Ako uspemo da otvorimo put ka moru, tj izlaz i ako Rusi zagospodare tokom Dunava imaćemo priliku da uživam sve blagodeti nove raspodele, bez da rasipamo energiju i u strahu da nas očas posla mogu pretvoriti u plen

Naravno nabitnije je da mnoge budale koje izigravaju ili velike patriote ili velike europejce budu svedene na minimalnu meru do ostvarenje cilja

Nekad su velike kvazi patriote i europejci na istom zadatku .. ostaje mi misterija za patriote kako i zašto

Ма пусти логику у политици, у политици су битни интереси. А та идеализована слика нам неће помоћи. Разумем ја твој романтичарски приступ, али политичари су лукави и свет је лукав.

Па ето видиш, увек има људи који нешто изигравају, као што кажеш, једно је за јавност, а истина је тамо негде.

Mozda moze sa vecim potresima.

То су суштинска питања.

Мит о Прогресу је запао у ћорсокак.

Биће неког цивилизацијског колапса, а занатство је одбачено за интерес постмодерне.

Pa šta sa tim. Samo rak je ubio 1500 ljudi danas u RF. Koga još briga za ljudska prava kada nas rak tako desetkuje na dnevnom nivou.

људска права не постоје одавно више ни као идеја.

То су суштинска питања.

Мит о Прогресу је запао у ћорсокак.

Биће неког цивилизацијског колапса, а занатство је одбачено за интерес постмодерне.

људска права не постоје одавно више ни као идеја.
Na zalost itekako postoje prava radnika i prava lgtbq+ i prava žena i prava manjina...itd.

Na zalost itekako postoje prava radnika i prava lgtbq+ i prava žena i prava manjina...itd.
Нема ништа од тога, јер се то на крају заврши ништачењем свакога и свачега - нихилизам

Back