Uhvati me ako mozes....

• Začetnik teme Začetnik teme Neva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Trudim se svakog dana...Vijam te u svakoj prokletoj sekundi koja odzvanja i udara kao cekic...Udara bolno...Veoma...Trudim se da te uhvatim u svakoj misli, u svakom pokretu, u svakoj sumnji...
Gde si...? Sto bezis...? Mislis da mozes bas sve pobediti...? Stani...toliko toga imam da ti kazem, da sacuvam, da memorisem, da obrisem...da nestane ono crno i zlo u meni...da pamtim samo najlepse trenutke...ali ti teces, ponekad milis, ponekad trcis...osecam te oko sebe, na sebi u sebi, ali si toliko neuhvatljiv da gubim podlogu na kojoj se trudim da cvrsto stojim...
Nestaju lica, gradovi, moj zivot...sve menja oblik, metastazira do takvih razmera da se sve vec izoblicilo, izgubilo smisao koji mi je davao snagu i volju i ljubav....Sve si odneo...Nista ne donosis...I opet, osecam kako stojis, ali treperis i cekas momenat kad ces moci ponovo da se vines...nista te nece zadrzati da mi pokvaris i ovaj dan...i ubijes svu nadu u meni da ipak mogu nesto da promenim...da uticem...da opet osetim neka davno zaboravljena osecanja...
I tako...kazaljke lete ...dobijam vrtoglavicu...posmatram ih sada, kao sto sam ih posmatrala pre nekog vremena....odnosis ili donosis...pitam se...
Vreme je ....vreme je da te zaustavim na tren...ali da mi srce kuca i dalje...da se osetim zivom i zaledjenom...Ali, TI si TAJ/TA/TO vreme koje se ne da vratiti i zaustaviti...ti si ta izmisljena kategorija za ubijanje...tvoja svrha je da me dovedes do kraja i napustis....
I najzad, koliko vremena jos imam...?

hormoni mute svest i zdrav razum.

i jasam tako bio sav zanesen kad sam bio mladji omladinac.

a vremena, kolko imas? sta znam, pa otprilike jos jedno 7-8 godina kad ce ovaj tvoj sopstveni clanak da ti izgleda ko sprdnja.

zivot je takav mala tvoja...

kad smo vec kod zivota, pridje mi danas jedan starkelja i nesto mi o tome kako je on sretan i voli zivot, rekoh mu, a jel si siguran da si uopste ziv? da nisi mozda deo mog sna, mozes li da mi dokazes da suprtono?
mislio da je nesto ludo specijalan pa sam morao da ga spustim na svoj nivo.

ljudi bre zive u iluziji.

ma nek se gone svi u k.

Ali, zar vas ponekad ne uhvati frka od toga kako sve leti, a vama se cini da nista znacajno, bitno, krupno niste uradili...? Mislim, zivot se naravno sastoji od sitnica...ponekad imam strah od toga da necu sve stici...ponekad imam strah od toga kako sve prepustam nekom buducem vremenu...i zaista sam organizovana...ali, neke stvari ne zavise samo od nas samih...

Ali, zar vas ponekad ne uhvati frka od toga kako sve leti, a vama se cini da nista znacajno, bitno, krupno niste uradili...? Mislim, zivot se naravno sastoji od sitnica...ponekad imam strah od toga da necu sve stici...ponekad imam strah od toga kako sve prepustam nekom buducem vremenu...i zaista sam organizovana...ali, neke stvari ne zavise samo od nas samih...
Eh, šta sam ja sve želio da uradim. A na kraju, ništa od toga nijesam uradio. Baš me pregazilo vrijeme. z:lol: Al', možda tek dolazi moje vrijeme?! z:mrgreen:

Back