Uhoda

Топлица Милан и Косанчић Иван су уходили Турке па кад их је Цар Лаза питао какви су Турци, ови су лагали да су сипљиви коњи, размислите о томе браћо моја драга са обе стране Дрине

el vas uhodio neko na forumu? :huh:

definisi uhodjenje..
imas:
da stalno kom gde i ti(ovo je nablaza verzija i pitanjeje dal jeuhoda ili volite iste teme)
da te stalno citira
ili da te smara na pp...i svugde gde stigne..imas toga..
al meni su naaci likovi urelai ja dala jednom br liku na faksu(znaci pre ispita prvi put ga videla)pa posle par poruka odsisala ga
a on mi jenarednih par god povrmeno cimao,tj prodje par meseci pa pusti poruku..pa se ljuti pa spominjekako nam jezapisano u zvezadama jbt nisam znala dal je lud ili me zajebava u sv sl privlacim ludake nije da nije..

Nisu to uhode, to su fanovi...:mrgreen:

kao pratioci na tviteru... :)

- - - - - - - - - -

ја сам будала

dobro..

- - - - - - - - - -

definisi uhodjenje..
imas:
da stalno kom gde i ti(ovo je nablaza verzija i pitanjeje dal jeuhoda ili volite iste teme)
da te stalno citira
ili da te smara na pp...i svugde gde stigne..imas toga..
al meni su naaci likovi urelai ja dala jednom br liku na faksu(znaci pre ispita prvi put ga videla)pa posle par poruka odsisala ga
a on mi jenarednih par god povrmeno cimao,tj prodje par meseci pa pusti poruku..pa se ljuti pa spominjekako nam jezapisano u zvezadama jbt nisam znala dal je lud ili me zajebava u sv sl privlacim ludake nije da nije..

ma šta znam, definiši kako hoćeš..
nisu svi ljudi isti, pa tako ni uhode.. :lol:

kao pratioci na tviteru... :)

- - - - - - - - - -

dobro..

- - - - - - - - - -

ma šta znam, definiši kako hoćeš..
nisu svi ljudi isti, pa tako ni uhode.. :lol:

meni je uhoda neko ko te prati svuda al se ne usuduje da teotvoreno smara
a manijak tj jedna od vrsta manijaka posto taj termin siroko koristim je uhoda koja te plus smara i na pp i sl..
naravo imas i dalju podelu na one koji su opsesivni i oni koji bi samo snosku tj smaraci su ne jer su opsednuti necijim likom i delom vec jer misle da ces da im das...al naludji od svih su oni sto postanu opsednuti nekim..evo juce msm da je bilo na crime kanalu kako senekalikusa kucksla po forumu i onda jelik i neacke postao opsednut njome a ona i njen decko su mu rekli da nestane iako je jedom dosao iz nemacke u englesku jer je bio ludo opsednut njome...i na kraju je opet otputovao avionom zaklao joj decka i vratio se nazad..a to sve je krenulo od njegove opsesije preko neta..

Poslednja izmena:

Back