Neće niko ostaviti podatke sa kartice i slično pa da se okoristiš zloupotrebo, .Svako drugo praćenje korisnika verovatno ima neke moram da kažem patološke uzroke.Nista drugacije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće niko ostaviti podatke sa kartice i slično pa da se okoristiš zloupotrebo, .Svako drugo praćenje korisnika verovatno ima neke moram da kažem patološke uzroke.Nista drugacije?
Ovo je mamac da se sami upecaju.Jel ovo support grupa za stalkere?
Nije nemoj si hejter.Ovo je mamac da se sami upecaju.
Ja hejter? Nemoj tebe da uhode sve uhode ovde, pa da vidiš u šta si se uplela.Nije nemoj si hejter.
Vec to rade.Ja hejter? Nemoj tebe da uhode sve uhode ovde, pa da vidiš u šta si se uplela.
Kako to možeš da znaš?Vec to rade.
Ne razumem pitanje?Sta oni ovde , na forumu mogu? Znas li?
Koliko mogu da ugroze nekog? I kako?Ne razumem pitanje?
Mislim retoričko pitanje... kad dozvoliš nekom da ti mnogo priđe a u pitanju je bolesnik, dok to shvatiš često bude kasno, pa se sve lično doživljava.Koliko mogu da ugroze nekog? I kako?
Precizan odgovor, tacan.Mislim retoričko pitanje... kad dozvoliš nekom da ti mnogo priđe a u pitanju je bolesnik, dok to shvatiš često bude kasno, pa se sve lično doživljava.
Pogotovo u realnom životu. Online takođe ali bi trebalo da ima manji uticaj.
Mislis da ta osoba to zna?
Ne.Mislis da ta osoba to zna?
Da li imas zelju da upoznas tu osobu?
Manijaka ili manijakinju? Haha ne. Ti?Da li imas zelju da upoznas tu osobu?
Hej, ti si uhoda, rece da ti je odgovor bio pozitivan.Manijaka ili manijakinju? Haha ne. Ti?
Ah nismo se razumeli. Ne uhodim nikoga.Hej, ti si uhoda, rece da ti je odgovor bio pozitivan.
Pitam, da li ti zelis da upoznas osobu koju ovde uhodis? Samo to![]()
Onda izviniAh nismo se razumeli. Ne uhodim nikoga.
Promašio sam pitanje.
A koje je bilo pitanje?Onda izvini![]()
Mislis na prvo pitanje?A koje je bilo pitanje?