- Poruka
- 34.205
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumem pitanje uopste.Jel ovo support grupa za stalkere?
Ne umem da ti objasnim...Ne razumem pitanje uopste.
Nisam sklon tome ni u realnom životu. Kad se pojavio Facebook pogledao sam profile nekih ljudi sa kojima sam u nekom periodu svog života bio u kontaktu, a par godina sam znao ponovo da pogledam što ima kod njih ali već odavno to nisam radio. Trenutno mi niko nije toliko interesantan da bih ga pratio a što se tiče starih simpatija, omatorile suDa li ste skloni zanimljivom porivu da uhodite nekog na ovom forumu?
Hvala lepo.
Meni taj poriv nimalo nije zanimljiv, red flagDa li ste skloni zanimljivom porivu da uhodite nekog na ovom forumu?
Hvala lepo.
Da li ga praktikujes?/ nije ni meni zanimljiv, ironijaMeni taj poriv nimalo nije zanimljiv, red flag![]()
Da li ste skloni zanimljivom porivu da uhodite nekog na ovom forumu?
Hvala lepo.
Samo u skladu sa ovlašćenjima super moderatora inače lično interesovanje nemam.Da li ga praktikujes?/ nije ni meni zanimljiv, ironija
VagaSamo u skladu sa ovlašćenjima super moderatora inače lično interesovanje nemam.
Nije ti blam da priznas koga?Чуј неког.. Више њи’!
Tema nije podloga za nikakav prekrsaj.Jedna od težih povreda pravilnika foruma je stalkovanje, tj uhođenje, uznemiravanje drugog člana uz iznošenje nekih privatnih detalja profila.
Nije ti blam da priznas koga?
Nije ti bilo blam da i samo priznanje napises?
Samo pitam.
Ti i ja znamo, al za svaki slučaj, da neki ne shvate kao podršku stalkovanju.Tema nije podloga za nikakav prekrsaj.
Da neko to ne poveze ili zloupotrebi.
Samo posmatras aktivnosti?Што би ме било срамота што ми се неко свиђа..
ТајнА.![]()
Napisi to u temi, prepravi.Ti i ja znamo, al za svaki slučaj, da neki ne shvate kao podršku stalkovanju.
Mislim da su shvatili na osnovu postova, ok je.Napisi to u temi, prepravi.
NaravnoDa li ste skloni zanimljivom porivu da uhodite nekog na ovom forumu?
Hvala lepo.
Iz imena se vidi..ubi me DOKOLICA
A zasto to radis?