"Uhapsili smo još jednog ubicu, počistićemo ih sve; Neću nikada nositi pancir"

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da ne postoji zemlja u kojoj su iskorenjena mafijaška ubistva, ali da će država da pokaže da je snažnija.

IZVOR: B92 NEDELJA, 14.02.2021. | 21:09 -> 21:34

Vučić je kazao da je za ljude najvažnije da se osećaju sigurno u svojoj zemlji.

"Ne postoji zemlja u kojoj su iskorenjena mafijaška ubistva, naš je posao da počistimo ulice od narko dilera i onih koji posredno ubijaju našu decu, to su naši prioritetni zadaci", kazao je on.

Vučić je poručio građanima da nije ovo pitanje ove kriminalne grupe, Belivuka, već da je zadatak države da pokaže da je snažnija od mafije.

"Počistićemo ih sve. Biće mnogo neprijatnih i teških stvari", kazao je on.

Prema njegovim rečima, Srbija je mnogo snažnija danas kao država.

"Ovo nisu ni devedesete kada se dozvolilo da svakoga dana imate po nekoliko različitih ubistava takozvanih momaka sa asfalta. Došlo je drugo vreme i to vreme mora da bude drugačije, a ono što nam se dešavalo počelo je da podseća na 2000-te i dobro je da je zaustavljeno. Ti ljudi su imali više novca nego Zemunski klan, trebalo je mnogo hrabrosti i truda da se u to uđe", pojasnio je on.

Vučić je rekao da su pronađeni čvrsti dokazi za bar trojicu ljudi da su počinili najteža krivična dela.

"Uhapšen je još jedan ubica, pronašli smo i njegov DNK, njegovi inicijali su A.Š. Njegov DNK je pronađen zajedno sa DNK trojice ubijenih mladića o kojima smo već govorili", otkrio je Vučić.

Kako je dodao, praćeni su dronovima put do Ritopeka, gde su počinjena krivična dela i ubistva.

"Spremili smo levak u Čačku, to je bilo provaljeno. Mi smo znali kakav im je bio plan, da se okrenu ka Sremskoj Mitrovici, da idu ka Republici Srpskoj... Čestitam načelniku BIA i svim zaposlenima, znate li da svaki od tih operativaca rizikuje svoj život kada stavlja svoje ruke i oči u njihove automobile", napomenuo je Vučić.

Vučić je rekao da razume situaciju u kojoj se našao direktor policije Vladimir Rebić koji je uslikan u loži stadiona do Belivuka i kazao da je "besmisleno povezivati ih".

"Nikad neću nositi pancir"

Na pitanje o stavu poslnika SNS Vladimira Đukanovića, Vučić je kazao da je bitno da SNS uvidi probleme u svojim redovima.

"Ja ne razumem kad neko kaže vi ste hapsili neke bliske vama - time hoćete da nas pohvalite? Ta borba će se nastaviti. Siguran sam da će biti i više nego što je uobičajeno nosilaca vršilaca vlasti uhapšenih. Ne zato što o tome učestvujem ja, već zato što narod hoće takvu državu. Narod hoće državu u kojoj ćemo da se obračunavamo sa kriminalom", kazao je on.

Govoreći o riziku koji je postojao tokom otvaranja spomenika Stefanu Nemanji u Beogradu, Vučić je kazao da je bio upozoren.

"Mogu da kažem da su i Vulin i Bratislav Gašić brinuli, ali ja nisam želeo da nosim pancir, nisam hteo da ga nosim ni na Kosovu. Neću nikada da ga stavim na teritoriji naše zemlje, šta god da bude. Mislim da smo mnogo toga uradili za svoju zemlju, do kraja godine ćemo uraditi više puteva nego Tito, uradićemo pruge kakave Titoto nikada nije uradio", kazao je on.

Kako je kazao, nije sigran da je bio meta čoveka kod kojeg je pronađen pancir.

"Ja ne mogu da kažem da su ti ljudi imali plan sa mnom nešto da rade, nemam dokaz za to. Ali znate da imate dosta snajpera koji su nelegalni i da tako pretite nekom drugom", napomenuo je Vučić

On je rekao da oni koji govore da je on svaki dan na televiziji ne umeju da sagledaju realnost i misle da im samo nedostaju minuti na televizijama, umesto sadržaja.

"Mislim da je bilo mnogo važnije što smo u tim mesecima uradili dve kovid bolnice, nabavili vakcine da ih imamo najviše u Evropi imajući u vidu broj stanovnika. Za to je bilo potrebno mnogo rada i truda", napomenuo je on.

Govoreći o napretku Srbije, Vučić je pročitao plate koje su medicinski radnici imali 2011. godine, a kolike imaju danas.

"Imao sam snove da gradimo Srbiju", rekao je on.

Kako je kazao, 1. decembra pokušaće da kaže da gradimo osam auto-puteva.

"Moravski koridor, Požega-Preljina, Kuzmin-Sremska Rača i Ruma-Šabac, ali ćemo gledati da idemo na Fruškogorski koridor i da bude Zrennjan-Beograd", rekao je on.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=02&dd=14&nav_category=11&nav_id=1811961

Tako je gospodine predsedniče! Pokažite im ko je gazda!

Al' ovaj urusava ionao nepostojeci sistem svodeci ga na samoga sebe ... U toalete ove skole cemo staviti ovakve plocice, proveri da li ovaj helikopter ima dozvolu za let, jel ukoricen potok?, dovezao sam vam respiratore, geopolitika, papci, leteci automobili, izvinite sto sam ovako obucen, Si Dji Ping, nase bake i deke....Ne nosim kapu ni pancir na teritoriji Srbije...

Aparat koji bi onemogućio ovu vlast da za sve svoje brljotine krivi Đilasa jednostavno ne postoji. :mrgreen:

Postoji i zove se Gustav :mrgreen:

Carl_Gustaf_84mm_recoilless_rifle_anti_armor_weapon_system_United_States_US_American_army_002.jpg

vidis, da smo mi ovo postavili, to bi vi tumacili kao pretnju,
i brisali nam poruke, i poslali nas u gulag,
a vama djilasovcima-bajdenovcima je sve dozvoljeno
cak i pozeljno da pozivate na linc protiv neistomisljenika

Ko si pa ti?
Idi budi romantican sa Bajdenom kad ga vec sanjas i ne trpaj se gde ti nije mesto.

narode, postoji li i jedan covjek koji zeli da ubije ******og?

moj odgovor je da ne postoji.

ono sto zelimo je da ovaj ******i pateticar i najveci izdajnik, zauvjek nestane sa nase politicke scene, zajedno sa svojom "opozicijom" djilasom cedom obradovicem i svom tom bagrom i da zajedno sa svima i dacicem, vulinom, stefanovicem, draskovicem seseljem, popuni buvare...

drugi su bili likvidirani, poput jdindjica, olivera ivanovica i to od ruke db aparata iz kojeg su svi ovi danasnji na vlasti i opozicija izmileli na javnu scenu...

onot titotistickog anti srpskog aparata...

Ова власт је врхунац комуњарске заоставштине и истовремено врхунац онога што је започето 2000-их...ту Срба нема нити их је икад било....само психопате, бивши комунисти и људи без вере и нације у срцу, људи којима је лова Бог, а народ средство за остварење тих циљева. Ваљда је ноћ најмрачнија пред свитање али кад је народ србски напаћени у питању ни зора често није олакшање. Бог чува Србију....једино је Бог објашњење како још увек постојимо као народ и нација....другог објашњења нема

Poslednja izmena:
...
uhapsio je svog covjeka koji je vikao brankice kur.vo...
.
А јбт, не причај без везе, Кими је викао Бранкици и одлежао је 16 месеци због тога.

Кими и Беливук су смртни непријатељи.

Кими је аутентични Гробар, а Беливук је радовац којег је препарирао Вучић и инсталирао на стадион да спречава вређање педерра.

.

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da ne postoji zemlja u kojoj su iskorenjena mafijaška ubistva, ali da će država da pokaže da je snažnija.

IZVOR: B92 NEDELJA, 14.02.2021. | 21:09 -> 21:34

Vučić je kazao da je za ljude najvažnije da se osećaju sigurno u svojoj zemlji.

"Ne postoji zemlja u kojoj su iskorenjena mafijaška ubistva, naš je posao da počistimo ulice od narko dilera i onih koji posredno ubijaju našu decu, to su naši prioritetni zadaci", kazao je on.

Vučić je poručio građanima da nije ovo pitanje ove kriminalne grupe, Belivuka, već da je zadatak države da pokaže da je snažnija od mafije.

"Počistićemo ih sve. Biće mnogo neprijatnih i teških stvari", kazao je on.

Prema njegovim rečima, Srbija je mnogo snažnija danas kao država.

"Ovo nisu ni devedesete kada se dozvolilo da svakoga dana imate po nekoliko različitih ubistava takozvanih momaka sa asfalta. Došlo je drugo vreme i to vreme mora da bude drugačije, a ono što nam se dešavalo počelo je da podseća na 2000-te i dobro je da je zaustavljeno. Ti ljudi su imali više novca nego Zemunski klan, trebalo je mnogo hrabrosti i truda da se u to uđe", pojasnio je on.

Vučić je rekao da su pronađeni čvrsti dokazi za bar trojicu ljudi da su počinili najteža krivična dela.

"Uhapšen je još jedan ubica, pronašli smo i njegov DNK, njegovi inicijali su A.Š. Njegov DNK je pronađen zajedno sa DNK trojice ubijenih mladića o kojima smo već govorili", otkrio je Vučić.

Kako je dodao, praćeni su dronovima put do Ritopeka, gde su počinjena krivična dela i ubistva.

"Spremili smo levak u Čačku, to je bilo provaljeno. Mi smo znali kakav im je bio plan, da se okrenu ka Sremskoj Mitrovici, da idu ka Republici Srpskoj... Čestitam načelniku BIA i svim zaposlenima, znate li da svaki od tih operativaca rizikuje svoj život kada stavlja svoje ruke i oči u njihove automobile", napomenuo je Vučić.

Vučić je rekao da razume situaciju u kojoj se našao direktor policije Vladimir Rebić koji je uslikan u loži stadiona do Belivuka i kazao da je "besmisleno povezivati ih".

"Nikad neću nositi pancir"

Na pitanje o stavu poslnika SNS Vladimira Đukanovića, Vučić je kazao da je bitno da SNS uvidi probleme u svojim redovima.

"Ja ne razumem kad neko kaže vi ste hapsili neke bliske vama - time hoćete da nas pohvalite? Ta borba će se nastaviti. Siguran sam da će biti i više nego što je uobičajeno nosilaca vršilaca vlasti uhapšenih. Ne zato što o tome učestvujem ja, već zato što narod hoće takvu državu. Narod hoće državu u kojoj ćemo da se obračunavamo sa kriminalom", kazao je on.

Govoreći o riziku koji je postojao tokom otvaranja spomenika Stefanu Nemanji u Beogradu, Vučić je kazao da je bio upozoren.

"Mogu da kažem da su i Vulin i Bratislav Gašić brinuli, ali ja nisam želeo da nosim pancir, nisam hteo da ga nosim ni na Kosovu. Neću nikada da ga stavim na teritoriji naše zemlje, šta god da bude. Mislim da smo mnogo toga uradili za svoju zemlju, do kraja godine ćemo uraditi više puteva nego Tito, uradićemo pruge kakave Titoto nikada nije uradio", kazao je on.

Kako je kazao, nije sigran da je bio meta čoveka kod kojeg je pronađen pancir.

"Ja ne mogu da kažem da su ti ljudi imali plan sa mnom nešto da rade, nemam dokaz za to. Ali znate da imate dosta snajpera koji su nelegalni i da tako pretite nekom drugom", napomenuo je Vučić

On je rekao da oni koji govore da je on svaki dan na televiziji ne umeju da sagledaju realnost i misle da im samo nedostaju minuti na televizijama, umesto sadržaja.

"Mislim da je bilo mnogo važnije što smo u tim mesecima uradili dve kovid bolnice, nabavili vakcine da ih imamo najviše u Evropi imajući u vidu broj stanovnika. Za to je bilo potrebno mnogo rada i truda", napomenuo je on.

Govoreći o napretku Srbije, Vučić je pročitao plate koje su medicinski radnici imali 2011. godine, a kolike imaju danas.

"Imao sam snove da gradimo Srbiju", rekao je on.

Kako je kazao, 1. decembra pokušaće da kaže da gradimo osam auto-puteva.

"Moravski koridor, Požega-Preljina, Kuzmin-Sremska Rača i Ruma-Šabac, ali ćemo gledati da idemo na Fruškogorski koridor i da bude Zrennjan-Beograd", rekao je on.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=02&dd=14&nav_category=11&nav_id=1811961

Tako je gospodine predsedniče! Pokažite im ko je gazda!
Gazda svih mafijasa

Back