Ухапшени јер су продавали лажне календаре СПЦ

ccaterpillar

Legenda
Poruka
56.059
SREMSKA MITROVICA: Policija uhvatila dvojicu dok su prodavali lažne kalendare SPC

SREMSKA MITROVICA - Prilikom redovne kontrole, sremskomitrovačka policija zatekla je dve osobe kako
prodaju falsifikovane kalendare Srpske pravoslavne crkve i od njih oduzeli ukupno 46 kalendara, bez važećih
obeležja.

Zbog sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćeno iskorišćavanje autorskog dela i neovlašćena upotreba tuđeg
poslovnog imena, protiv njih biće podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu.

http://www.kurir.rs/crna-hronika/sr...-prodavali-lazne-kalendare-spc-clanak-2623029

Црква ето има земље, њиве, шуме, пашњаке, а има и своје рачунање времена које се не сме фалсификовати.

Ако ми затреба свећа, мораћу да обратим пажњу, можда је патентирана,

Od 10 din do 150 din....

Svidelo mi se kod novih crkvenih kalendara spisak vrlina i smrtnih grehova....jeste da niko ne cita i ne razume, ali bar pise....

- - - - - - - - - -

Crkva je trenutno vise mafiozna ali i hijararhijska , samo nije narodna....Ne mogu da kazem da su svi popovi muckovi, nisu...niti su svi prodali veru za pare, nisu ni to, ali retki su oni koji su uspesno izasli na kraj sa alavim narodom a da nisu dali novcu previse znacaja i onda postali crni popovi, ali u duhovnom smislu , cak i da nisu alavi..
A da ne pominjem to sto u svakoj velikoj prevari neka veza vodi do nekog popa.....

Na sirotinju i policija kur'ac diže !

Dok se za ubistvo pevačice sprema zvanična
182 - ga verzija...
A, uskoro će javnost biti upoznata sa imenom ubice.
Oni već znaju, a samo nama da saopšte.......z:dm3:

Normalno. Migrantima spremaju obroke da papicaju nešto kuvano i toplo u ovim teškim zimskim danima, a vi će te neposlušni poreski obveznici dobiti po tamburi.

Sirotinja je idealna žrtva. Ne pruža otpor, prirodne uloge su tu fino podeljene. Zna se ko tovari a ko trpi. Niko svoj narod ne depa tako dobro kao srpski pandur.

Odlična vest, svakoga ko krši nečiju svojinu treba kazniti.
Ja bih postavio prvo pitanje - da li je taj kalendar prošao kontrolu, ko garantuje da je u njenu dobar raspored datuma, pa zatim slava i dana posta?

- - - - - - - - - -

Na sirotinju i policija kur'ac diže !

Dok se za ubistvo pevačice sprema zvanična
182 - ga verzija...
A, uskoro će javnost biti upoznata sa imenom ubice.
Oni već znaju, a samo nama da saopšte.......z:dm3:

Grofe, malo si se zbunio. Pobrkao si dve različite policije, sa različitim poslovima i ovlašćenjima.

Odlična vest, svakoga ko krši nečiju svojinu treba kazniti.
Ja bih postavio prvo pitanje - da li je taj kalendar prošao kontrolu, ko garantuje da je u njenu dobar raspored datuma, pa zatim slava i dana posta?

- - - - - - - - - -

Grofe, malo si se zbunio. Pobrkao si dve različite policije, sa različitim poslovima i ovlašćenjima.

Ceniš ?
Ja na policiju gledam kroz prvo lice množine !
Sve je to policija, bez obzira šta konkretno radi.
Kako bi rekli đaci - policija je organ prinude....

kako - TUDJEG POSLOVNOG IMENA

da li je SPC zastitila svoje ime i svoj biznis

ne plaćaju porez, mada imaju onu fiskalnu kasu u prodavnicama....

- - - - - - - - - -

Ovo nije tačno, policija itekako pomaže kad god je neka vanredna situacija. I na šalterima u policiji su uglavnom dobri, možeš prilično brzo i lako da završiš sve svoje potrebe.

:rotf:

- - - - - - - - - -

kako to da niko nije ovlascen kad treba pomoci gradjanima

onda te setaju po salterima ili po sluzbama

a kad treba da ti uzmu pare onda su svi ovlasceni

Bog jedini zna... :pop:

trebalo bi da svako ko hoce stampa i prodaje te kalendare

SPC bi to trebala ohrabrivati

Ja sam čitao da je MUČENIK svako ko je nadrljao jer je širio hrišćansku ideju...
Sad ih nazvaše plagijatorima???

dakle VELIKOPLAGIJATOR SREMSKOMITROVAČKI pade u nemilost stražara koji ga prislino oteraše na sud...

sad na Sudu da se dokaže odakle Crkvi certifikat i ekskluzivno pravo za Zastupanje Božije
ako imaju CERTIFIKAT koji MOGU DA DOKAŽU kojim ČUDOM da seplagijator kazni surovo

- - - - - - - - - -

Sve to go kurton do kurtona

- - - - - - - - - -

Čitao sam da neki od Hrišćana toliko odu u kuratz u neradničkoj uobrazilji da hoće i drugima da naude što nisu u istom psihičkom tripu
Vatikan beše... pa onda negde u Španiji svojevremeno... neka patologija od mozgova...
a nedo ti Bog kad povedu samoljubive vernike od kojih svaki u tripu da je BAŠ ON ODABRANI da im predješ ulicu...
to mislim o ovim ovde
- - - - - - - - - -

a neće u rudnik da rade

- - - - - - - - - -

čak biraju šta će da jedu koji dan, kao kad sme meso kad sme meso od ribe...

- - - - - - - - - -

da je Bog to tako hteo ne bi ni silazili sa grane

- - - - - - - - - -

uostalom kalendar se ponavlja na svakih 12 godina tako da ako imate onaj Crkovni iz 2005-te on vam je sad važeći

- - - - - - - - - -

yugoslavija.jpg

a to što NAJPRODAVANIJE kalendare sa DRUGOM TITOM štampa ko stigne to nikom ništa?
najjačem menadžeru Piramide ikad postavljenom da upravlja zalutalim ovcama

- - - - - - - - - -

na ONAKVU sahranu se ne dolazi slučajno

И колико уопште кошта један црквени календар?

U crkvi je 100 dinara. Kupila sam majci prošlog meseca. Ne znam "ulične" cene.
Ja inače nisam religiozna, ali po meni je bzv. da se crkveni kalendari i sveće kupuju kod uličara.
Daleko da branim popine lopine ali ipak to se valjda kupuje u crkvi

U crkvi je 100 dinara. Kupila sam majci prošlog meseca. Ne znam "ulične" cene.
Ja inače nisam religiozna, ali po meni je bzv. da se crkveni kalendari i sveće kupuju kod uličara.
Daleko da branim popine lopine ali ipak to se valjda kupuje u crkvi

to su ipak svete stvari .kacavenda je osvesto vodicu

Back