Uhapšena maloletnica zbog ubistva: Nožem izbola nevenčanog supruga

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626

Uhapšena maloletnica zbog ubistva: Nožem izbola nevenčanog supruga​

Pripadnici MUP-a u Valjevu uhapsili su šesnaestogodišnjakinju iz okoline Ljiga, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo.

IZVOR: TANJUG PETAK, 4.06.2021. | 19:12

Sumnja se da je ona sinoć, u porodičnoj kući, nožem u grudi ubola dvadesetjednogodišnjeg nevenčanog supruga, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Opštoj bolnici u Valjevu, saopštila je Policijska uprava iz Valjeva.

Osumnjičena će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti privedena sudiji za maloletnike Višeg suda u Valjevu.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=06&dd=04&nav_category=16&nav_id=1869439

Žene ne ubijaju zar ne?

Pripadnici MUP-a u Valjevu uhapsili su šesnaestogodišnjakinju iz okoline Ljiga, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo.

Sumnja se da je ona sinoć, u porodičnoj kući, nožem u grudi ubola dvadesetjednogodišnjeg nevenčanog supruga, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Opštoj bolnici u Valjevu, saopštila je Policijska uprava iz Valjeva.

Osumnjičena će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti privedena sudiji za maloletnike Višeg suda u Valjevu.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=06&dd=04&nav_category=16&nav_id=1869439

Žene ne ubijaju zar ne?
Odakle ti rečenica da žene ne ubijaju? Ko je to ikada rekao? Ja se pitam da li iko veruje da žene ne ubijaju. Da je tako ne bi postojao ženski zatvor, lol.
Ovde nema dovoljno informacija da bih dao neki komentar. Više je vest tipa: "Ta i ta je možda ubila nevenčanog supruga i istraga je u toku".

Odakle ti rečenica da žene ne ubijaju? Ko je to ikada rekao? Ja se pitam da li iko veruje da žene ne ubijaju. Da je tako ne bi postojao ženski zatvor, lol.
Ovde nema dovoljno informacija da bih dao neki komentar. Više je vest tipa: "Ta i ta je možda ubila nevenčanog supruga i istraga je u toku".
To pričaju ovi što su doneli zakon o rodnoj ravnopravnosti.Ja sam ironičan.

Žene ne ubijaju zar ne?
Sa 16 svakako nije ni postala nekakva žena, ali da, može da se desi. Prestupništvo i zločin ne biraju pol i seksualnu orjentaciju, i u ovakvim pričama je uglavnom akcenat na strahoti zločina, ne znam samo za čije dobro(?), a ne na samom zločincu. Ovo je izrednik, pojedinac, izdvojen slučaj nasuprot velikoj većini.

Sa 16 svakako nije ni postala nekakva žena, ali da, može da se desi. Prestupništvo i zločin ne biraju pol i seksualnu orjentaciju, i u ovakvim pričama je uglavnom akcenat na strahoti zločina, ne znam samo za čije dobro(?), a ne na samom zločincu. Ovo je izrednik, pojedinac, izdvojen slučaj nasuprot velikoj većini.
Srećo, tvoja prababa i moja je itekako bila žena u 16toj. Pre jedno 100 i više godina..

Poslednja izmena od moderatora:
Ovde je poenta da je klinka "žena" i da je izbola nevenčanog "supruga", to danas u 21 veku ima samo kod cigana. :) iako su naši stari vrlo mladi stupali u brakove, to hoću da kažem..
Pa, nisi ok, oprosti. Možda imaš neki hejt prema Romima, ja ga nemam.
Imala sam kao tinejdžerka priliku da lažno svedočim protiv jednog Roma u grupi i sutra uživam sa gomilom moralnih nakaza, i bre, nisam mogla!
Moguće je da je ovde reč o Romkinji, ne kažem, ali da bez ikakvog realnog dokaza (pitaj Boga šta su i kavi su ti realni dokazi) svaljujem krivicu na to da su romskog porekla, neka hvala!

Pa, nisi ok, oprosti. Možda imaš neki hejt prema Romima, ja ga nemam.
Imala sam kao tinejdžerka priliku da lažno svedočim protiv jednog Roma u grupi i sutra uživam sa gomilom moralnih nakaza, i bre, nisam mogla!
Moguće je da je ovde reč o Romkinji, ne kažem, ali da bez ikakvog realnog dokaza (pitaj Boga šta su i kavi su ti realni dokazi) svaljujem krivicu na to da su romskog porekla, neka hvala!
Od 100 primera 99 će biti romi, i ne, nemam nikakav hejt prema Romima. Naprotiv, ali kod njih je opšte poznato da se uzimaju već kao deca sa 11,12 godina. Otuda sam i izvukao zaključak da su oni u pitanju. Mi kao društvo jesmo dotakli samo dno što se morala tiče, ali izvini, naše klinke sa 16 idu u srednju.

Od 100 primera 99 će biti romi, i ne, nemam nikakav hejt prema Romima.
Zašto si već izgradio pretpostavku da su Romi u pitanju, a nemaš inače hejt?
Meni nikada ne bi palo na pamet da tipujem između Srba i Roma i ostalih nacionalnih manjina na terenu na bilo koju temu.
Nemojmo biti zlobni. Nemojmo krivicu prebacivati na tuđ teren. Za sve što se dešava na našem polju smo krivi MI.

Zašto si već izgradio pretpostavku da su Romi u pitanju, a nemaš inače hejt?
Meni nikada ne bi palo na pamet da tipujem između Srba i Roma i ostalih nacionalnih manjina na terenu na bilo koju temu.
Ti si onaj fazon, svet je lep kada sanjamo. Gde živiš ti jbt? Jel se naša deca udavaju kao maloletnice ugovorenim brakovima, ili Romi? Ono intelekt je full. Aj uzdravlje

Ti si onaj fazon, svet je lep kada sanjamo. Gde živiš ti jbt? Jel se naša deca udavaju kao maloletnice ugovorenim brakovima, ili Romi? Ono intelekt je full.
Ma, uzdravlje!
Nađi ti ono malo srca u sebi i pusti ga da raste, učini za nekoga nešto, pokušaj bar.
Ti Romi o kojima si poveo priču...
Ali, nema veze, zatvorio si diskusiju, uživaj!
Intelekt je od Boga. Bog govori preko inteligentnih ljudi katkad.

Ma, uzdravlje!
Nađi ti ono malo srca u sebi i pusti ga da raste, učini za nekoga nešto, pokušaj bar.
Ti Romi o kojima si poveo priču...
Ali, nema veze, zatvorio si diskusiju, uživaj!
Intelekt je od Boga. Bog govori preko inteligentnih ljudi katkad.
Bog ne postoji, lagano. Živiš u zabludi. Pozić

Pa, vidi kako si nervozan i tako... rasplinut, uznemiren, ne drži te mesto. Da sam neko drugi, preneo bi mi to sve i bila bih u sličnom stanju. Kod tebe Bog ne postoji, tako je, ali Bog je veliki... Laku noć! :cvet:
Vidi, nikome ništa nisam loše uradio u životu, ali nikada za 26 godina. Preminula mi je žena, imam autistično dete kao samohrani otac, pa gde je taj Bog?! Jel to kao nagrada neka? More pljunuo bi ga po sred lica,ma kako on izgledao. Toliko o tom "Bogu"! ;)

Vidi, nikome ništa nisam loše uradio u životu, ali nikada za 26 godina. Preminula mi je žena, imam autistično dete kao samohrani otac, pa gde je taj Bog?! Jel to kao nagrada neka? More pljunuo bi ga po sred lica,ma kako on izgledao. Toliko o tom "Bogu"! ;)
Nemoj tako, ne ljuti se toliko, sa tvojih 26 godina si naučio što neko drugi neće dugo... ali zar ne moliš Boga za svoje drage, zar ne očekuješ nešto dobro za sebe i svoje dete?
Imaš takoreći teg duše u životu, ali ne treba da si pun mržnje, ne treba da si razočaran.
Auuu... jesam li došla do toga da me više niko ne razume?

Život je smrtonosan bez Boga.

Nemoj tako, ne ljuti se toliko, sa tvojih 26 godina si naučio što neko drugi neće dugo... ali zar ne moliš Boga za svoje drage, zar ne očekuješ nešto dobro za sebe i svoje dete?
Imaš takoreći teg duše u životu, ali ne treba da si pun mržnje, ne treba da si razočaran.
Auuu... jesam li došla do toga da me više niko ne razume?

Život je smrtonosan bez Boga.
Nema tu nikakve mržnje, jednostavno ne mogu da mrzim ono što sam se uverio odavno da ne postoji. Iako mi je cela familija religiozna, ja sam odavno postao agnostik. Zajebi me svega toga, kad me život izgazio kad mi je trebalo biti najlepše. Gde su sad ta Božja zapovesti? Ne čini loše, da ti se ne čini? I te gluposti, odavno shvatih da od toga nema ništa. Ili se iscimaš da ti bude u životu dobro, ili ne. Na kraju cele priče te pojedu crvi i ćao, ne postoji raj, nebo, obećane zemlje i ostale gluposti. Jbg, surova realnost.

Žene ne ubijaju zar ne?
Strašno...

Pa, vidi kako si nervozan i tako... rasplinut, uznemiren, ne drži te mesto. Da sam neko drugi, preneo bi mi to sve i bila bih u sličnom stanju. Kod tebe Bog ne postoji, tako je, ali Bog je veliki i preko noći ima da budeš tip na mestu... Laku noć! :cvet:
Bog je psihopata ako postoji kojeg bi premlatio kao vola u kupusu. Samo budala moze da misli da je bog ljubav, pravedan i ostale lepe epitete da mu kaci a ovamo on ubija bebe, decu, trudnice....

Žene ne ubijaju zar ne?
Poznato je odavnina u svetu,da zene prave najjezivija ubistva.

Bog je psihopata ako postoji kojeg bi premlatio kao vola u kupusu. Samo budala moze da misli da je bog ljubav, pravedan i ostale lepe epitete da mu kaci a ovamo on ubija bebe, decu, trudnice....
Ma, to je uverenje koje prolazi. Bogu se vratiš odakle god, Bog je rešenje za sve.
Poznato je odavnina u svetu,da zene prave najjezivija ubistva.
Volim te, ali šta pričaš???

Back