Uhapšena majka zbog ubistva četvoromesečne bebe

Da li treba uvesti smrtnu kaznu za ubice dece?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
vazdusasta:
...ja tebi govorim o pravnom tretmanu a ti meni o, pretpostavljam, psiholoskom. Ubistvo deteta je tesko ubistvo - stoji, medjutim ovde je jasno da je majka dete bacila u krevetac, znaci ukoliko nemamo cedomorstvo verovatno imamo afekat. Ubistvo u afektu ne moze biti tesko, moze biti i da nije afekat, na primer nehat...u smislu, zelela je da ga baci u krevetac, pogresno proracunala blizinu zida a morala je i bila je duzna znati koliko je zid blizu postavljen - to je klasican nehat...bas su grubo postupili u optuznici, ko im je radio istragu uopste...

:eek: :eek: :eek: Zelela je da ga baci u krevetac? Aj osvrni se na ovu izjavu. Ja koliko znam dete se ne baca u krevetac, uz proracun blizine zida:confused:, vec se stavi/spusti u isti. Ebte nije dete lopta pa da ga bacis.
Msm, mogla je i reket da uzme, u nadi da ce se dete odbiti o zid. U nedostatku reketa i daska za seckanje je mogla da joj posluzi. :roll:
Zamisli da je tebe tvoja mama bacala u krevetac.....

vazdusasta:
...pa nije bas tako...zamisli ovako, dete place dan noc, ne moze se smiriti nikako, ti neispavan, izmucen, ne znas sta vise da uradis, ne mozes da razmisljas, muci ti se, samo neka ucuti, ljuljas ga, ljubis ga, hranis, i to traje, traje, traje...nikako da prestane, tebi neko pomracenje samo bi da ga tresnes da se ucuti i prejako udaris, jeste da nije od porculana ali je osetljiva glavica bebe puno...moguce je...mislis da nije?

Ja bih kazala da je istraga ovde prilicno traljavo uradjena, koliko samo vestacenja mora biti obavljeno...

...inace, da, najmladja sam u porodici...dobro ti se kazalo

Mojne da radjas decu, da za par godina, ovde na forumu, mi ili neki drugi forumasi ne bi komentarisali tvoji slucaj.....au, pa onako bila je fina, mada uvek je bilo nesto cudno u njenim postovima.

Back