Uhapsena Jovana Stojkovic

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
01.04.2021. / 13:1213:17
169
Više osoba je privedeno.
Jovana-Stojkovic-Srbija
IZVOR: YOUTUBE/BALKAN INFO - ZVANIČNI KANAL/SCREENSHOT
Jovana Stojković, antivakcinašica i predsednica pokreta "Živim za Srbiju", privedena je jutros u Beogradu zbog sumnje da je počinila krivično delo izazivanje panike i nereda. Kako se saznaje, u toku je velika policijska akcija protiv antivaksera i privedeno je ukupno pet osoba!
Policija je rano jutros, sa nalogom Višeg javnog tužilaštva za pretres stana i drugih prostorija, došla na vrata dr Jovane Stojković, poznate kao "zvezde vodilje" antivakcinaškog lobija u Srbiji. Stojkovićeva je pretres, raspravu i vređanje pripadnika MUP prenosila uživo na društvenim mrežama, a nakon pretresa ona je privedena.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI​

Prema nezvaničnim informacijama Stojkovićevoj je određeno zadržavanje.
Kako nezvanično potvrđuju u tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, zadržavanje neće biti određeno samo Stojkovićevoj.
"U toku je velika akcija i privedeno je pet osoba zbog iznošenja lažnih tvrdnji oko vakcinacije - nezvanično je potvrđeno u VTK.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

mondo.rs

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Samo hapsi nikog ne stedi.Do leta u Srbiji ce biti iskorenjena korona zahvaljujuci odgovornoj vladi.
Da li znate da u Junoj Americi i Africi umiru masovno od korone,a njihovi bogatasi daju 250.000-500.000 evra da odu i vakcinisu se bilo kojom . A u Srbiji imas bukvalno svedski sto vakcina za dzabe.
Mogao bi malo da se raspitas i prosvetlis,koliko je naroda umrlo posle obe doze vakcine.Rekao sam vise puta,nije mi dovakcine,koliko mi pravi problem taj papir koji treba da potpisem da se odricem licno,pa i moja porodica da goni odgovornog,ako mi se nesto desi posle vakcinacije.Ne dam da me niko ucenjuje ,pa makar to bio i sam Vucic.

Mogao bi malo da se raspitas i prosvetlis,koliko je naroda umrlo posle obe doze vakcine.Rekao sam vise puta,nije mi dovakcine,koliko mi pravi problem taj papir koji treba da potpisem da se odricem licno,pa i moja porodica da goni odgovornog,ako mi se nesto desi posle vakcinacije.Ne dam da me niko ucenjuje ,pa makar to bio i sam Vucic.
Potpisujes i kad operises krajnike i slepo crevo.A koliko ih umre od komplikacija ?Mnogo vise nego od vakcine.

Ama necu da potpisujem nista.To da vise ljudi umre od raznih drugih problema,nego od korone,potpuna istina.
Aman, zaman, pa svi potpisujemo, od vakcine sigurno neces da umres,
a bices miran, neces morati da razmisljas sta ako te drmne korona.

Ana Gligić: Izvukla sam se samo zbog vakcine​

DRUŠTVO Autor:Bojana Milovanovic15. apr. 202117:36 > 17:37

Ana-Gligi%C4%87-probudi-se-725x356.jpg
Printscreen NovaS
Virusološkinja Ana Gligić (87) se pre oko mesec dana izborila sa koronom, sada se lagano oporavlja i vraća snagu. Simptome je dobila tri dana po revakcinaciji, ali veruje da je prva doza Sinofarm cepiva već uticala na njen imunitet i da se zahvaljujući njoj izborila sa teškom formom bolesti zbog koje je provela 13 dana na bolničkom lečenju i uz terapiju kiseonikom.
„Prva vakcina je probudila moj imuni sistem i imala sam već neka antitela, merljiva ili nemerljiva. Zato sam se i izvukla. Kada sam se zarazila, ta antitela su stupila na snagu i neutralisala neki deo virusa“, objašnjava Gligić u razgovoru za Nova.rs.

Kaže da nema dilemu, ponovo bi se vakcinisala.
„Potrebno je što više punktova za vakcinaciju i da se imunizacija obavlja što brže, tako će se sprečiti pojava novih mutacija i sojeva“, uverava iskusna virusološkinj koja se borila i sa epidemijom variole vere.
Naša sagovornica je proverila količinu antitela i zadovoljna je zaštitom koju je stekla „udruženim“ dejstvom vakcinacije i prirodnog imuniteta.
„Imam više antitela od sina koji je kao i ja u isto vreme primio kinesku vakcinu, vidi se razlika“, objašnjava Gligić.
Naša sagovornica posled oporavka od skoro mesec dana oseća bolje jače i samostalnije se kreće. Razmišlja o nekim kraćim šetnjama.
„Dugo nisam mogla da se krećem bez podrške. Potrebno je vratiti kondiciju“, priznaje naša sagovornica koja je u ranijoj ispovesti za naš portal opisala kako se borila sa koronom i ujedno iskazala zahvalnost lekarima i sestrama u bolnici „Dr Dragiša Mišović“ koji su joj pomogli da nadjača virus.

Aman, zaman, pa svi potpisujemo, od vakcine sigurno neces da umres,
a bices miran, neces morati da razmisljas sta ako te drmne korona.

Ana Gligić: Izvukla sam se samo zbog vakcine​

DRUŠTVO Autor:Bojana Milovanovic15. apr. 202117:36 > 17:37

Ana-Gligi%C4%87-probudi-se-725x356.jpg
Printscreen NovaS
Virusološkinja Ana Gligić (87) se pre oko mesec dana izborila sa koronom, sada se lagano oporavlja i vraća snagu. Simptome je dobila tri dana po revakcinaciji, ali veruje da je prva doza Sinofarm cepiva već uticala na njen imunitet i da se zahvaljujući njoj izborila sa teškom formom bolesti zbog koje je provela 13 dana na bolničkom lečenju i uz terapiju kiseonikom.
„Prva vakcina je probudila moj imuni sistem i imala sam već neka antitela, merljiva ili nemerljiva. Zato sam se i izvukla. Kada sam se zarazila, ta antitela su stupila na snagu i neutralisala neki deo virusa“, objašnjava Gligić u razgovoru za Nova.rs.

Kaže da nema dilemu, ponovo bi se vakcinisala.
„Potrebno je što više punktova za vakcinaciju i da se imunizacija obavlja što brže, tako će se sprečiti pojava novih mutacija i sojeva“, uverava iskusna virusološkinj koja se borila i sa epidemijom variole vere.
Naša sagovornica je proverila količinu antitela i zadovoljna je zaštitom koju je stekla „udruženim“ dejstvom vakcinacije i prirodnog imuniteta.
„Imam više antitela od sina koji je kao i ja u isto vreme primio kinesku vakcinu, vidi se razlika“, objašnjava Gligić.
Naša sagovornica posled oporavka od skoro mesec dana oseća bolje jače i samostalnije se kreće. Razmišlja o nekim kraćim šetnjama.
„Dugo nisam mogla da se krećem bez podrške. Potrebno je vratiti kondiciju“, priznaje naša sagovornica koja je u ranijoj ispovesti za naš portal opisala kako se borila sa koronom i ujedno iskazala zahvalnost lekarima i sestrama u bolnici „Dr Dragiša Mišović“ koji su joj pomogli da nadjača virus.
Aman zaman,ja necu i tacka.Umrecu i ovako i onako,zabole me.Ne dam da me kriminalci ucenjuju.Po Hipokratovoj zakletvi,snose svu odgovornost,ako se pacijentu,bilo sta lose dogodi.

Sav olos u srbiji je prosao kroz smradikalsku stranku...
Kakvi "smradikali"?
Ovu kucku garant Djilas finansira od "posteno zaradjenih" para.Kao sto finansira onog "borca protiv pedofila "Juru naftasa.Samo on i ova crvenokosa nemogu zajedno jer je i Juric fasovao koronu i lezao 10-ak dana u bolnicu.Osim ako ga ubede da korona nepostoji.Ali to je nemoguce ko god je prelezao koronu kaje se sto nije verovao i sto nije kumio i molio za vakcinu.

Kakvi "smradikali"?
Ovu kucku garant Djilas finansira od "posteno zaradjenih" para.Kao sto finansira onog "borca protiv pedofila "Juru naftasa.Samo on i ova crvenokosa nemogu zajedno jer je i Juric fasovao koronu i lezao 10-ak dana u bolnicu.Osim ako ga ubede da korona nepostoji.Ali to je nemoguce ko god je prelezao koronu kaje se sto nije verovao i sto nije kumio i molio za vakcinu.

Ma mislim na Miroljuba koji bi sve koji ne misle kao on i njegova bagra-klali ili proterali... Je.bao ga Vucic bolesnik koji ga pusta da gostuje na televizijama...

Ali lekari su jel lekari, nisu naucnici koji prave lekove, vakcine.
Hipokratova zakletva nema veze sa aspirinom, recimo.
Нема ако ми га препоручи вукланизер, али кад ми га препише љекар коме нпр. на зиду ординације стоје Хипокртове ријечи (што није риједак случај), канда ипак има неке везе с њим... ;)

Нема ако ми га препоручи вукланизер, али кад ми га препише љекар коме нпр. на зиду ординације стоје Хипокртове ријечи (што није риједак случај), канда ипак има неке везе с њим... ;)
Mosh misliti, u dvajesprvom veku nekakva ritualna tradicija za
koju i ti sto se zaklinju i ne znaju tacno ko je bio Hipokrat.

Е, то је сасвим тачно.
Ma ne bih da lekarima, a ni njihovim pacijentima ( a tu smo i ti i ja)
stajem na zulj, ali uporedjivati lekara danas sa pionirima medicine od pre recimo 100 godina veze s mozgom nema. Danas lekari ne razmisljaju
svojom glavom nego bulje u slike ( rentgen, recimo) ili u laboratorijske
nalaze bez da se uopste i potrude da saberu dva i dva ili barem da pet minuta pazljivo slusaju sta pacijent prica. Jok bre, samo neke tablete,
recepti, uputi za ovog i onog. Ko stvarno nije bolestan ( nema sada veze
sa vakcinom) neka ih izbegava u shirokom luku.

stajem na zulj, ali uporedjivati lekara danas sa pionirima medicine od pre recimo 100 godina veze s mozgom nema. Danas lekari ne razmisljaju
nalaze bez da se uopste i potrude da saberu dva i dva ili barem da pet minuta pazljivo slusaju sta pacijent prica. Jok bre, samo neke tablete,
Још једна ствар, увалили су им „електронски систем” и они (бар код нас) више времена проведу куцајући по рачунару него у разговору или прегледу пацијента. Као да је тешко запослити сестру која ће то искуцавати, не, ми школујемо љекаре да бисмо онда њихово стручно вријеме трошили на дактилографију. Баш се осјетим јадно кад видим како кликћу, попуњавају којешта, штампају па неће штампач па ово па оно...
’беш технику кад мајмун уђе у тенак...

Успут, причла ми једна бакица из комшилука, буквално је оздравила јер је нека нова љекарка примила онако људски, саслушала је, посавјетовала, охрабрила... Е тог људског приступа има све мање и мање...

O tome i pricam.Tesko je danas nekom iz te branse verovati i pitati se da li je na tom mestu gde je ,postavljen politicki,ili je stvarno zasluzio.

Back