Uhapšen zbog silovanja desetogodišnje devojčice

Alekasandar3

Buduća legenda
Poruka
35.716
Policija uhapsila T. N. iz Velikog Mokrog Luga zbog sumnje da je 2007. godine silovao tada desetogodišnju M. M. Napasnik pre nekoliko dana spopao još jednu devojčicu, koja je uspela da pobegne
1006-Popovic-Milan.jpg

Pretio da će je ubiti ako progovori... M. M. imala 10 godina kad je silovana

Četrdesetogodišnji T. N. iz Velikog Mokrog Luga uhapšen je pod sumnjom da je silovao maloletnu M. M. (13)! On se tereti da je zločin izvršio još 2007. godine, kada je devojčica imala deset godina! Ona je tek nedavno to ispričala roditeljima, koji su obavestili policiju kada se u naselju pročulo da je T. N., inače otac dvoje maloletne dece, pre desetak dana napastvovao i jednu dvanaestogodišnjakinju.

Na Fejsbuku upoznavao devojčice

Posle saznanja šta je njihov komšija uradio dvema devojčicama, otkrilo se i da je on i na Fejsbuku pokušavao da ostvari kontakt sa devojčicama.

- Ima tri ili četiri profila na Fejsbuku. Na jednom profilu je stavio da je slobodan i da voli žene, a na drugom da voli da se druži sa devojčicama - ispričao nam je jedan meštanin Velikog Mokrog Luga.

M. M. iz Velikog Mokrog Luga ispričala je za Press šta joj je T. N. uradio u junu 2007. godine. Devojčica romske nacionalnosti kaže da joj je napasnik, koji živi u njenom komšiluku, nakon zlostavljanja zapretio da nikome ne priča šta se desilo i da će je u suprotnom ubiti!

- On je tada iznajmljivao „soni plejstejšen" u svojoj kući. Odlazila sam tamo da igram igrice, kao što su i druga deca išla. I tog dana sam otišla da igram „soni", ali sam tada bila sama - priča M. M., i nastavlja:

- Počeo je čudno da se ponaša. Onda me je odjednom zgrabio za ruku i viknuo: „Dođi ovamo!" Odvukao me je u drugu sobu i gurnuo me na sto. Vikala sam da me pusti, a on mi je pocepao majicu i šorts. Počeo je da me siluje, a ja sam vrištala... Stavio mi je ruku preko usta... Šutirala sam ga nogama i branila se, plakala sve vreme, ali nije hteo da se skloni.

M. M. kaže da je komšijino iživljavanje trajalo dugo.

- Ne znam koliko je tačno prošlo, možda pola sata. Onda je zgrabio nož i stavio mi ga pod grlo. Rekao je: „Ubiću te ako nekome kažeš!" Onda se malo odmakao, a ja sam zgrabila neke stvari, mislim majicu njegove ćerke, i pobegla tako što sam iskočila kroz prozor - kaže trinaestogodišnjakinja.

Ćutala od sramote i straha

Devojčica kaže da ju je T. N. posle toga više puta opominjao da nikome ne priča šta se desilo.

- Bilo me je sramota. Nikome nisam rekla šta je uradio. On je dolazio kod mog oca i pravio se da ništa nije uradio. Jednom mi je na ulici rekao: „Ćuti! Ko će tebi da veruje!", a onda prišao i dao mi 2.000 dinara - kaže M. M.

1007-Popovic-Milan.jpg

Ogorčena... Devojčica sa majkom L. M.

Prema njenim rečima, napasnik joj je posle toga u više navrata predložio da se ponovo vide. Rekao joj je nekoliko puta: „Ajde opet da se zezamo!" Poslednji put je to učinio pre tri meseca, a ona je pobegla i počela da plače. Tada je ispričala starijoj sestri šta joj se dogodilo, a onda i majci L. M.

- Odmah sam otišla kod njega i pitala ga šta je to uradio mojoj ćerki, ali je rekao da se ništa nije desilo i da dete sve izmišlja. Suprugu nisam ništa rekla jer sam se plašila šta bi mogao da uradi. Posle nekoliko dana majka T. N., koja živi sa njim i njegovom porodicom, došla je kod mene i molila me da ništa ne pričam jer se, kao, nije sve dogodilo kako je moje dete ispričalo - kaže majka silovane devojčice.

Ona se odlučila da o svemu obavesti policiju tek kada je saznala da je T. N. pre nekoliko dana spopao drugu devojčicu iz ulice.

- On je tu devojčicu uvukao u šupu. Dete ima dvanaest godina. Stavio joj je ruku preko usta i počeo da je pipka po grudima i guzi. Zavrtao joj je majicu da bi video grudi, ali je nije silovao jer se dete otrglo i pobeglo. I ona je u početku ćutala jer ju je bilo sramota. Onda je rekla mojoj ćerki, a ona meni, i posle toga više nisam mogla da ćutim - kaže L. M. i dodaje:

Žena ga branila

- Otac te devojčice saznao je u petak uveče šta se desilo ćerki. Otišao je kod T. N. i pitao ga šta joj je radio u šupi, a T. N. je samo sedeo i ćutao. Međutim, njegova supruga je bila besna i vikala je da to nije tačno. Bila je agresivna sve vreme. Pozvala je policiju i rekla da su ona i njen muž napadnuti. I mi smo iste večeri pozvali policiju i prijavili da je T. N. silovao moju ćerku i pipkao njenu drugaricu.

1008-Popovic-Milan.jpg

Silovatelj iz komšiluka... Ulica u Velikom Mokrom Lugu u kojoj se desio zločin

Policija je, kako saznajemo, saslušala obe strane. T. N. je posle toga priveden, a dve devojčice su u pratnji roditelja saslušane i u policijskoj stanici, gde su ponovile šta im je T. N. radio.

- Ispričala sam sve što se desilo. Tražili su da im detaljno ispričam. Kada sam izašla iz kancelarije, plakala sam - kaže trinaestogodišnja M. M.

Njena majka kaže da su joj u policiji rekli da ćerku odvede na ginekološki pregled, i nalaz donese u policijsku stanicu.

- Zvao me je i sudija i rekao da u utorak dođem u Palatu pravde da dam izjavu - kaže L. M. na kraju.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...+zbog+silovanja+desetogodišnje+devojčice.html

jevreji to izmislise.

"TO" na chemu i ti verovatno imash profil je izmislio student sa Harvarda koji nije jevrej, vec, kako sam slucajno procitao, Ateista.

Da je izmislio musliman, psovao bi muslimane?
Da je izmslio hriscanin, psovao bi hriscane?
Verovatno da bi.

Shto nas dovodi do toga da sushtina tvog problema sa fejsbukom i silovanjem nema veze sa momkom koji ga je kreirao u svojoj sobi na Harvardu, vec sa tvojom opterecenoscu religijom, i mrznjom Jevreja.
Stidi se, burazeru. :dash: :dash:

"TO" na chemu i ti verovatno imash profil je izmislio student sa Harvarda koji nije jevrej, vec, kako sam slucajno procitao, Ateista.

Da je izmislio musliman, psovao bi muslimane?
Da je izmslio hriscanin, psovao bi hriscane?
Verovatno da bi.

Shto nas dovodi do toga da sushtina tvog problema sa fejsbukom i silovanjem nema veze sa momkom koji ga je kreirao u svojoj sobi na Harvardu, vec sa tvojom opterecenoscu religijom, i mrznjom Jevreja.
Stidi se, burazeru. :dash: :dash:

Jevrej nije religija, nego nacija, a judaizam je religija. ;)

Back