Ухапшен власник "Елите", Никола Лазић

електрика

Zaslužan član
Poruka
123.191
DOLIJAO: Uhapšen vlasnik "Elite", jedan od najvećih srpskih prevaranata
Tamara Marković Subota | 06. 01. 2014. - 18:59h |

.Preko svoje firme „Elite internacional“ Nikola Lazić prevario je 1.600 ljudi i uzeo im 35 miliona evra.

- Lazić je uhapšen u Milanu na osnovu Interpolove poternice koju je za njim raspisalo srpsko pravosuđe. Italijanski sud odmah je naredio ekstradiciju i Lazić je izručen Srbiji, gde se protiv njega vodi sudski postupak - kaže za „Blic“ izvor iz MUP Srbije.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/43...k-Elite-jedan-od-najvecih-srpskih-prevaranata

Cime se ta elita zvanicno bavila.

"Елита" је прво била агенција за промет некретнинама - Дејан Лучић и Никола Лазић су били власници.

Касније, то постаје ово о чему се у тексту говори. Улагање, позајмице, лудачке камате...

U zatvor na 40 godina teskog fizickog rada i oduzimanje imovine do 5 kolena u nazad kao i zabrana potomcima za bavljenje privatnom delatnoscu na 100 godina. Pod ovim mislim na sve poslove gde mogu da ukradu pare pa im preostaje samo teska i postena rabota ako zele da prezive leto i zimu.

Не слажем се са тобом. Одговорност сносе и "преварени" улагачи.

Тешко је преварити поштеног човека, како кажу наши амерички партнери.

Свако ко улаже у те пирамидалне шеме и очекује камате од 20% месечно је морао да зна да то није поштен посао. Ако није знао, онда није ни требао да располаже било каквим парама јер није ментално зрео.

Тешко је преварити поштеног човека, како кажу наши амерички партнери.

Свако ко улаже у те пирамидалне шеме и очекује камате од 20% месечно је морао да зна да то није поштен посао. Ако није знао, онда није ни требао да располаже било каквим парама јер није ментално зрео.

Морам признати да ме весели бес тих малоумних идиота.

Све сама интелектуална крема, комедија

419720_nikola-lazic2_ff.jpg

Морам признати да ме весели бес тих малоумних идиота.

Најјаче је кад су се окупили и "протестовали".

Требали су против себе самих да протестују. Једино што тај протест каже јесте "кме, кме, доделите нам старатеља."

Вероватно ће их држава обештетити, као и сличне несрећнике који су веровали Језди и Дафини. Старатељство, али по џепу пореских обвезника.

U zatvor na 40 godina teskog fizickog rada i oduzimanje imovine do 5 kolena u nazad kao i zabrana potomcima za bavljenje privatnom delatnoscu na 100 godina. Pod ovim mislim na sve poslove gde mogu da ukradu pare pa im preostaje samo teska i postena rabota ako zele da prezive leto i zimu.

'ел се ти иживљаваш над комшијским мачкама, или тако нешто?

Најјаче је кад су се окупили и "протестовали".

Требали су против себе самих да протестују. Једино што тај протест каже јесте "кме, кме, доделите нам старатеља."

Вероватно ће их држава обештетити, као и сличне несрећнике који су веровали Језди и Дафини. Старатељство, али по џепу пореских обвезника.

Од тог посла нема ништа.

Језда, Дафина и држава су били једна фирма,
а ово је сасвим нешто друго.

Ако се не нађе имовине код газде, штедише ће да се сликају,

могу и групно на протесту.

Glupost i pohlepa nisu izgovor.

То ти мислиш.

Замисли да купиш преко интернета познати парфем по нереално ниској цени. Продавац дакако тврди да је реч о оригиналу, у стилу "мајке ми".

Отвориш га и укапираш да си купио водицу која нема благе везе са жељеним мирисом.

Ко је крив? Вешти преварант или малоумни купац?

То ти мислиш.
Замисли да купиш преко интернета познати парфем по нереално ниској цени. Продавац дакако тврди да је реч о оригиналу, у стилу "мајке ми".
Отвориш га и укапираш да си купио водицу која нема благе везе са жељеним мирисом.
Ко је крив? Вешти преварант или малоумни купац?

Ako se nesto kvalitetno daje za male pare to je prevara. Jos ako se kune u decu i majku.
Krivi su obojica za pohlepu. Kupac jos i za svoju glupost ako ne uvidi prevaru, a prodavac ako ga kupac provali.
Razlika je sto ce prevareni manje verovati laznim obecanjima kad ga prevare dok ce prevarant naci novu zrtvu da "zaradi" leba bez motike.

Back