Uhapšen srpski nacista

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мислим ценим ја Титову борбу до 1948 године ,ту нема полемике!

Али смо могли да будемо део СССР и рат се никада не би десио,ни сво зло које је са њим дошло.

pa kad je sssr pukao, pukli smo i mi...

eto mala lekcija iz skorasnje istorije neobavestena komunistkinjo..

Који би Србин могао тако нешто да напише док се шездесет година боримо да нам се јасеновачке жртве не гурну под тепих као сувишна прљавштина.

Који би Србин дозволио да се исмева костима мученика страдалих у назлогласнијем логору и јдеином, понављам ЈЕРДИНОМ, логору за децу у другом рату.

o da..
treba da se predoci stvar. sa kakvim facama imamo posla ovde.

pa kad je sssr pukao, pukli smo i mi...

eto mala lekcija iz skorasnje istorije neobavestena komunistkinjo..

Ко каже да би пукао да смо ми постали део њега?

Југославија се не би поделила на републике !
На нације итд....

Био би свет савршен!
Тито се коцкао са западом,окренуо је леђа СССР био је капиталиста,уживао док је жив

А шта је било после њега?

Југославија се не би поделила на републике !
На нације итд....

Био би свет савршен!
Тито се коцкао са западом,окренуо је леђа СССР био је капиталиста,уживао док је жив

А шта је било после њега?

lele sestro, pa ti si u autu, i do za sto metra.
ne znas gde ti je dupe a gde glava..

ajde uzivaj u tome, mora da je osecaj ko pod heroinom.

Био би свет савршен!

И цвеће би расло, ружичасти балони безбрижно лепршали, помирили би се зека и лија, меда и пчела, вук и овца и тако , сви су срећни и принц је на крају оженио прелепу принцезу.:roll:

Deo moje porodice je počeo kao četnici.
- Ustali smo portiv okupacije za kralja i otadžbinu, kakav je i bio red. Ali naši komandanti nisu hteli da se bore protiv nemaca, a mi smo hteli. Partizani su hteli i mi smo prisli njima.
Tako su se iz vrata vratili kao partizani.

Мој један деда је био четник ,други пратизан и заједно су се борили против фашизма
Вратили су се као комунисти!

И цвеће би расло, ружичасти балони безбрижно лепршали, помирили би се зека и лија, меда и пчела, вук и овца и тако , сви су срећни и принц је на крају оженио прелепу принцезу.:roll:
hahaha
:hahaha: добра је, добра је.
Одавно сам ја заљубљен у њу.
Још само да нам објасни шта јој значи оно: зпља

Poslednja izmena:
Па да, и то што кажеш, оде све бестрага :D

pa dabome, pises im, pises, i to i dalje udara glavom o zid i tera istu shizofrenu pricu..

pokusas da im objasnis, pises kulutrno, al to tera po svom..

sta drugo ostaje nego da im se podsmevas?

jel to zavredjuje vise?

jok bre.

neprincipijelno, navijacki nastrojeno, polutanerski odgojeno, ne fer, pristrasno i skribomanski nasilno a sa faktima i istinom duboko u svadji..

to je sve doslo ovde da diskutuje i soli pamet..

sta drugo ostaje nego da im se smejemo?

Па не баш тако али на пример оно што је боље од тога ,не би дошло до крвавог рата.

Не стварно сад без шале, ал они факат верују у ту причу Југославија, Стаљин, Тито и екипа.
Па погледај само резултате избора по Србији. У Врбасу СПС малтене 20 процената.
Какав Дража, Владика Николај и бакрачи. Дај ти Србима причу о Тилету, Југославији, братству јединству међу народима и наравно народностима оли Европској Унији и да видиш гласова.
Не треба се заваравати, ал на ту Националистичку причу се раја у Србији ложила само кратко време.

Poslednja izmena:
Па шта ћу кад сам искрен.
Такав сам. То ме понекад и кошта ал шта ћу јаче је од мене.
Људи ме нешто питају, ја им одговорим искрено а ови од горе ме банују.

Задња пошта Љ.А. :think:
Љубовија или Љос Анђелес
Нешто од та два мора бити, нема треће.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back