Uhapšen pomahnitali poljski snajperista

To da je upucan od strane nekog iz srpske gomile i da je iskrvario na ulici pred očima kolega koji nisu smeli da mu priđu da ne bi i sami nastradali je opšta poznata činjenica. A uskoro će biti pronađeni i glavom i bradom oni koji su pucali pa u mardelj..
Meni je samo krivo što se Srbi bave tako nečim beskorisnim kao što su demonstracije.Oružje postoji da bi i se koristilo.Šta ti lopovi iz UNMIK-a i traže na Kosovu,i za koga pljačkaju i kradu?

Meni je samo krivo što se Srbi bave tako nečim beskorisnim kao što su demonstracije.Oružje postoji da bi i se koristilo.Šta ti lopov iz UNMIK-a i traže na Kosovu,i za koga pljačkaju i kradu?

UNMIK je došao na Kosovo na osnovu rezolucije 1244 UN i Kumanovskog sporazuma koji je potpisala Srbija. Čudi me da ti,Jerry kao vrsan pravnik nisi obavešten o tome..

To nisam rekao, ali...
Sto kaze Oliver Ivanovic vodja srba sa kosova, da su se srbi prvi put sukobili sa UN policijom,
koja realno jedina moze njih da zastiti od eventualnih albanskih napada.

UN policija je do sada slabo stitila Srbe na Kosovu, uglavnom su uvek bili po strani kad je trebao da se zastiti srpski narod...
Takodje, nisu rasvetlili ni 1% slucajeva ubistva Srba.
Oni su samo marionete, rade kako im se kaze iz "vrha", bez obzira sto se time krse ljudska prava.
Kod njih vaze dvostruka pravila....

UN policija je do sada slabo stitila Srbe na Kosovu, uglavnom su uvek bili po strani kad je trebao da se zastiti srpski narod...
Takodje, nisu rasvetlili ni 1% slucajeva ubistva Srba.
Oni su samo marionete, rade kako im se kaze iz "vrha", bez obzira sto se time krse ljudska prava.
Kod njih vaze dvostruka pravila....

...ko drugi u ovoj trenutnoj situaciji brine o bezbednosti srba na KIM-u,
osim njih i KPS-a :?:

To da je upucan od strane nekog iz srpske gomile i da je iskrvario na ulici pred očima kolega koji nisu smeli da mu priđu da ne bi i sami nastradali je opšta poznata činjenica. A uskoro će biti pronađeni i glavom i bradom oni koji su pucali pa u mardelj..

Bilo bi lepo da podelis sa nama neki link za tu "opste poznatu cinjenicu". Ovako mi je malo tesko da poverujem u to - rekla-kazala.

Doktor Vladan Adžić otkriva i da su uhapšeni Srbi preživeli neviđenu torturu u Prištini.

- Srbi su u prištinskom zatvoru brutalno maltretirani. O kakvoj torturi se radi govori činjenica da su čak i žene bile izložene nasilju, a među njima je bila i jedna trudnica. Policajci UNMIK-a su im naredili da skinu odeću, a onda su im pretili da će ih na noć predati Albancima (?!). Neke od tih žena su još uvek u teškom psihičkom šoku - priča Adžić.

Sta reci na ovo...izmedju ostalog.._?:confused::arrow:

to su ti partneri i prijatelji borisa tadica.

to ti je precica za ulazak u EUropu samo si ti zatucana i zaostala srBkinja pa to ne razumes :|

Back