комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Ухапшен момак који је рекао: “Ћале, ово је за тебе”
Петар Ђурић, који је постао симбол демострација које су биле летос у Београду и који је познат по повику - "Ћале, ово је за тебе", након што му је отац преминуо јер није било респиратора за лечење од коронавируса, саопштио је на свом Твитер профилу да је ухапшен само зато што је, како каже, подржао човека који је протествовао против Александра Вучића.
16:26 15.12.2020.
Он каже да је пресретнут и праћен јер је подржао човека који се успротивио Вучићу.
“Праћен сам од куће и долазе да ме воде у Мајке Јевросиме само зато што сам јуче подржао човека који је протесвовао против Вучића. Ово је директива, пратио ме црни пунто од Његошеве. Четворо ме је пресрело и сад ме још оптужују да сам бежао. Сад долазе и инспектори из Старог Града, све су блокирали само да би мене ухапсили, јер сам подржао човека који је јуче имао онлајн протест против председника”, рекао је Ђурић између осталог.
link
Пореклом из Чипуљића код Бугојна, одрастао међу Југословенима у комунистичком солитеру на Новом Београду, председник СНС-a не познаје довољно менталитет Србијанаца. Зато је умислио да они неће да се побуне против његове страховладе уколико хапси појединце који су показали личну храброст и одважност. Љуто се вара!