Ухапшен Драган Ђурић

Грешка.

Паре се не деле са неспособном и мусавом гомилом, него са умивеним и врло ушемљеним појединцима.

Истовремено, код мусаве и неспособне гомиле се распирује мржња и завист, тако да је успех загарантован на један или други начин.

Или добију паре, или их линчује гомила.

E vidis te musave i nesposobne iz gomile MANIPULISU LUKAVI POLITICARI....

Pa za jedno pivo ili kilo hleba - glasaju za njih...

I posto je takvih uvek najvise - oni dolaze na vlast....

TO JE DEMOKRATIJA.

A ima li Mino u ovoj drzavi neko ko se POSTENO OBOGATIO?

Ili je u sve upletena i KOMUNISTICKA ZAVIST i GENETSKI SKLOP?

Нећеш веровати како одрпано и упросечено изгледају. Не би никада поверовао када бих ти их показао и рекао да су богати и пребогати. Плате су им од 5000 евра до 15000 евра.

Само у Србији има још једна ствар, која је невероватно занимљива - када се обогатиш, онда ти се и трошкови смање, а ево како. Од једном се сви разведу и потраже много квалитетније супруге, које опет имају велике плате и покривају све своје трошкове живота. Онда, када си богат, имаш фирмине ручкове, службена путовања - малтене никад ниси код куће, па ни не једеш, нити трошиш струју, а ионако квалитетна кућа не потребује огромне трошкове на грејање, јер је веома квалитетна.

Кола ти не требају, имаш фирмина. Летовање ти није скупо - стране фирме те зову на скупе локације да би частиле тебе као њиховог сталног купца.

Одећа ти не треба. Имаш неколико сакоа и панталона, а код куће ионако ниси често, а и шта ће ти, кад те неко може препознати и опљачкати.

Гомилу богаташа видим како прођу улицом поред мене. Једва да ми се јаве, да не би превише причали.

Мог садашњег генералног видим како сам слободно прошета улицом, продавницом итд. Обучен је сасвим просечно. Плата му је преко 15.000евра, ако не чак и од тога већа. Ове године ће га, за тако успешно вођење фирме, гарант чекати једнократни бонус од близу 100.000евра.

Има их сигурно. Није то више као некада, јер нису више наивни људи и не експонирају се.

Нећеш веровати како одрпано и упросечено изгледају. Не би никада поверовао када бих ти их показао и рекао да су богати и пребогати. Плате су им од 5000 евра до 15000 евра.

Само у Србији има још једна ствар, која је невероватно занимљива - када се обогатиш, онда ти се и трошкови смање, а ево како. Од једном се сви разведу и потраже много квалитетније супруге, које опет имају велике плате и покривају све своје трошкове живота. Онда, када си богат, имаш фирмине ручкове, службена путовања - малтене никад ниси код куће, па ни не једеш, нити трошиш струју, а ионако квалитетна кућа не потребује огромне трошкове на грејање, јер је веома квалитетна.

Кола ти не требају, имаш фирмина. Летовање ти није скупо - стране фирме те зову на скупе локације да би частиле тебе као њиховог сталног купца.

Одећа ти не треба. Имаш неколико сакоа и панталона, а код куће ионако ниси често, а и шта ће ти, кад те неко може препознати и опљачкати.

Гомилу богаташа видим како прођу улицом поред мене. Једва да ми се јаве, да не би превише причали.

Мог садашњег генералног видим како сам слободно прошета улицом, продавницом итд. Обучен је сасвим просечно. Плата му је преко 15.000евра, ако не чак и од тога већа. Ове године ће га, за тако успешно вођење фирме, гарант чекати једнократни бонус од близу 100.000евра.

Има их сигурно. Није то више као некада, јер нису више наивни људи и не експонирају се.

U srpskim genima je, kroz vekove, ostalo zapisano da bogati SAMO MOGU DA BUDU NEPRIJATELJI...

Posten, srpski narod je uve bio siromasan, samo su OKUPATORI imali lovu...

Ili njihovi saradnici...Izdajnici...

kako moze da ima para onaj ko nije okupator ili bar izdajnik?

Takvi vekovima nisu u Srbiji postojali.

Bogate uvek treba napadati, ogovarati, ismejavati.... dizati pobune i revolucije...

Od njih dolazi svo zlo...

ZAPERCATILI SU KOMUNISTI....

I to je danas NEPISANI ZAKON u Srbiji.

Onaj GENETSKI!

U srpskim genima je, kroz vekove, ostalo zapisano da bogati SAMO MOGU DA BUDU NEPRIJATELJI...

Posten, srpski narod je uve bio siromasan, samo su OKUPATORI imali lovu...

Ili njihovi saradnici...Izdajnici...

kako moze da ima para onaj ko nije okupator ili bar izdajnik?

Takvi vekovima nisu u Srbiji postojali.

Bogate uvek treba napadati, ogovarati, ismejavati.... dizati pobune i revolucije...

Od njih dolazi svo zlo...

ZAPERCATILI SU KOMUNISTI....

I to je danas NEPISANI ZAKON u Srbiji.

Onaj GENETSKI!

По овим наводима, ја постајем изрод, отпадник друштва, бела врана. Слажем се да је пуно људи љубоморно и завидно и да многи истичу своју дволичност веома често. Стално се мери колико је чија плата... Мени је мука од тих ствари овде у Србији. Овде је грозно по том питању, али зато са друге стране, никада нисам имао више правих и искрених пријатеља, као сада што их имам. То је велика ствар у овим временима.

По овим наводима, ја постајем изрод, отпадник друштва, бела врана. Слажем се да је пуно људи љубоморно и завидно и да многи истичу своју дволичност веома често. Стално се мери колико је чија плата... Мени је мука од тих ствари овде у Србији. Овде је грозно по том питању, али зато са друге стране, никада нисам имао више правих и искрених пријатеља, као сада што их имам. То је велика ствар у овим временима.

"Najvise se cuvaj onoga ko ti je srcu blizak!" ZAPAMTI OVU MUDROST!

To cete vrlo skupo kostati.

Већ ме је пуно пута скупо коштало. Иако није тема, само да кажем: поверење ретко указујем, а на давању пара, тајних докумената и стеченог знања сам најтежи. Безрезервно верујем само најпробранијим пријатељима. Ни жени, ни мајци не могу све рећи, али само зато што су жене. Брату, куму и још неколицини могу. Пријатеља нисам ни много имао, али зато пробраних и поверљивих имам и то је богатство у Србији - сада се стока најбрже искаже и најлакше открије. У овој беди и безнађу, свако брзо бива откривен.

Избор у овој "држави" никада бољи. Све је јасно подељено.

И још једном.

Тресла се гора, родио се миш.

Кад за неког од њих прочитам да је осуђен, могу да коментаришем.

Овакве теме о хапшењима и привођењима постају беспредметне и бесмислене.

Ма ни тада. Тек кад прочиташ да је издржао казну. ;)

Brenice se uskoro sa slobode, ne sumnjam.

Ako se Vucic vec dvaput sastao sa Miskovicem - garancija vec postoji.

I samo da podsetim da je ceo sistem novobogatasa iliti tajkuna napravljen 90tih. Mnogi koji su za to krivi su sada na vlasti.
Не ваља ти подсетник! Субјективан је.

Једини виђенији преваранти "из 90-тих" били су Клан Карић. Сви ово остали,
НАСТАЛИ СУ НА ПЉАЧКИ која уследила после 5. октобра и након демоКрадизације
Србије. Да ли је неко пре тога знао за Мишковића? Да ли је знао за Колета Шећера,
да ли је поменути Ђурић "из 90-тих" тада био у поседу и РАЗОРИО „Ветеринарски завод Земун”,
велику и успешну фирму за производњу сточне хране и лекова????
Да ли су " 90-тих" чзувена издавачка кућа „Нолит”, чувена „Оптика”, „Савремена”, „Шумадија”...
разбуцани, а радници најурени на улицу ИЛИ СУ ЖУТИ ТЕРМИТИ 2005. все то поклонили
Ђурићу уз ПОДРАЗУМЕВАНУ "НАРУКВИЦУ"?

Јел' ти мислиш да су сви овде мутави или се само неумесно шалиш својим тврдњама?
:think:

Back