Ухапшен Драган Ђурић

Poruka
20.104
Ухапшен Драган Ђурић​

423564_dragan-djuric02betaphotofoto-branislav-bozic_f.jpg

Драган Ђурић, власник "Зекстре" и председник УО Ветеринарски завод, Тихомир Тришић, власник и директор ДОО "Актер" и Милан Дивљак власник ДОО "Сташа" ухапшени су због сумње да су у пословима са регресираним ђубривом оштетили панчевачку "Азотару" за седам и по милиона евра.

Акцију хапшења су извели припадници УКП у сарадњи са Тужилаштвом за организовани криминал, а у наставку расветљавања злоупотреба у 24 спорне приватизације.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/479907/Uhapsen-Dragan-Djuric

*********************************************************************************************************************************

Колико дана ће бити у притвору и колико лове ће дати СНС-у да се брани са слободе или...............
да оде негде "тетки по лек":zper:

Почетком ове године, он пуштен из притвора. Исто био ухапшен.

23. јануар 2014

Драган Ђурић изашао из притвора: „Зекстра“дала јемство

Бизнисмен Драган Ђурић, власник „Зекстре“ и председник ФК Партизан пуштен је у четвртак из притвора у ком је провео десет дана

У његово име јемство је положила компанија „Зекстра“ и то уписом хипотеке на пословни простор компаније у Кнез Михаиловој улици у Београду.

Тако је вредност ове некретнине покрила два милиона евра, колико је суд недавно одредио, како би притвор био укинут. Бизнисмен ће се у наставку поступка бранити са слободе.

Ђурић је ухапшен 13. јануара, а Управа криминалистичке полиције МУП Србије је крајем децембра прошле године, против њега поднела кривичну пријаву. После саслушања у Тужилаштву за организовани криминал покренута је истрага и донето је решење о притвору. Тада је одређена и висина јемства.

Тужилаштво му на терет ставља кривично дело злоупотреба положаја одговорног лица. Тврди се да је у поступку приватизације Ветеринарског завода за конзорцијум правних лица „Зекстра“ д.о.о. и „Банком“ д.о.о. прибавио противправну имовинску корист већу од 207 милиона динара.

Ветеринарски завод је Ђурићева компанија „Зекстра“ купила 2005. године за 9,1 милион евра и то је једна од 24 спорне приватизације које је као такве означио Савет за борбу против корупције. Савет је својевремено у свом извештају, који је достављен МУП Србије, навео да конзорцијум „Зекстра-Банком“ није фактички ни постојао кад се пријавио на тендеру. Завод, који је основан 1938. године, продат је у трећем покушају, пошто је, како је већ објављено, замењен комплетан управни одбор те фирме.

http://www.novosti.rs/вести/насловн...Djuric-izasao-iz-pritvora-Zekstradala-jemstvo

А, какво је ово данас хапшење? :dontunderstand:

Ovo danasnje hapsenje je samo jos jedno u nizu. Zasmetao cika Djura nekome, te moraju malo da ga sklone.

Па већ је једном био ухапшен, због овог истог, платио кауцију 2 мЕлиона еУра и пуштен да се брани са слободе.
Зар га нису могли сада само позвати да се одазове, .....не разумем чему то поновно хапшење.

Акцију хапшења су извели припадници УКП у сарадњи са Тужилаштвом за организовани криминал,

.

И још једном.

Тресла се гора, родио се миш.

Кад за неког од њих прочитам да је осуђен, могу да коментаришем.

Овакве теме о хапшењима и привођењима постају беспредметне и бесмислене.

Ovo je direktan udar na FK Partizan i planove da povrate šampionsku titulu.

- - - - - - - - - -

Па већ је једном био ухапшен, због овог истог, платио кауцију 2 мЕлиона еУра и пуштен да се брани са слободе.
Зар га нису могли сада само позвати да се одазове, .....не разумем чему то поновно хапшење.

.
Drugo krivično delo

Колико дана ће бити у притвору и колико лове ће дати СНС-у да се брани са слободе или...............
да оде негде "тетки по лек":zper:

Brenice se uskoro sa slobode, ne sumnjam.

Ako se Vucic vec dvaput sastao sa Miskovicem - garancija vec postoji.

I samo da podsetim da je ceo sistem novobogatasa iliti tajkuna napravljen 90tih. Mnogi koji su za to krivi su sada na vlasti.

Brenice se uskoro sa slobode, ne sumnjam.

Ako se Vucic vec dvaput sastao sa Miskovicem - garancija vec postoji.

I samo da podsetim da je ceo sistem novobogatasa iliti tajkuna napravljen 90tih. Mnogi koji su za to krivi su sada na vlasti.

Normalno je da se svako brani sa slobode ko nije pocinio tesko krivicno delo, npr. ubistvo.
Oduzece mu se pasos da nebi mogao da napusti zemlju i to je normalna procedura.
Kada ce da ga osude i na koliko je druga prica, koja vazi i za Miskovica i sve ostale srpske lopove.

Normalno je da se svako brani sa slobode ko nije pocinio tesko krivicno delo, npr. ubistvo.
Oduzece mu se pasos da nebi mogao da napusti zemlju i to je normalna procedura.
Kada ce da ga osude i na koliko je druga prica, koja vazi i za Miskovica i sve ostale srpske lopove.

Pa koji je moral toga da neko ko se sumnjici za ko zna koliko miliona cvrste valute dobije pravo da se brani sa slobode?
Ali takodje postoji obaveza da za 3 godine dobijemo pravosnaznu presudu. Kod Miskovica je proslo godinu i po i uopste ne znamo kada cemo da dobijemo makar prvostepenu presudu.

Pa koji je moral toga da neko ko se sumnjici za ko zna koliko miliona cvrste valute dobije pravo da se brani sa slobode?
Ali takodje postoji obaveza da za 3 godine dobijemo pravosnaznu presudu. Kod Miskovica je proslo godinu i po i uopste ne znamo kada cemo da dobijemo makar prvostepenu presudu.

Грешка.

Да ли ћемо да добијемо макар првостепену пресуду.

Шта ако случај застари, адвокати штрајкују наредне 3 године због пореза, деси се опет нека поплава...

Грешка.

Да ли ћемо да добијемо макар првостепену пресуду.

Шта ако случај застари, адвокати штрајкују наредне 3 године због пореза, деси се опет нека поплава...

Pisem u dobroj nameri - zbog same drzave je dobro da u razumnom roku dobijemo presudu. Neciji interes, stranke ili novobogatasa, ne sme da bude veci od drzavnog.

Gospodo, kada cete vi vec jednom shvatiti da u kapitalizmu za one koji poseduju milione dolara ili evra ZAKON NE VAZI?

Izuzetak je ako ga progoni neko ko ima VISE dolara i li eura.

- - - - - - - - - -

Pisem u dobroj nameri - zbog same drzave je dobro da u razumnom roku dobijemo presudu. Neciji interes, stranke ili novobogatasa, ne sme da bude veci od drzavnog.[/QUOTE]

Plati, to sto ti pises je UTOPIJA ONIH KOJI NIKADA NISU OSETILI KAPITALIZAM.

Samo neko ko je prespavao poslednjih dvadeset pet godina moze ocekivati da ce Miskovic biti osudjen. Naravno da ce biti oslobodjen, a kako mu se ne moze suditi dva puta za isto delo njegovi milioni ce postati i zvanicno legalni.

Tako je.

A i zasto bi sudili NAJSPOSOBNIJE LJUDE U DRUSTVU?

Miskovic je pokazao da ume da PRAVI PARE.

Kapitalizam takve voli i stiti, a ne osudjuje ih.

Pisem u dobroj nameri - zbog same drzave je dobro da u razumnom roku dobijemo presudu. Neciji interes, stranke ili novobogatasa, ne sme da bude veci od drzavnog.

Једно је бити добронамеран, друго је бити наиван.

Али, волела бих да на крају испадне да сам ја злонамерна, па да до те пресуде ипак дође.

- - - - - - - - - -

Tako je.

A i zasto bi sudili NAJSPOSOBNIJE LJUDE U DRUSTVU?

Miskovic je pokazao da ume da PRAVI PARE.

Kapitalizam takve voli i stiti, a ne osudjuje ih.

Мислим да сви ми овде када кажемо Мишковић, њега доживљавамо као персонификацију свих оних ликова који су били хапшени, а никада осуђени.

Ништа лично.

Има у овој држави Мишковића и Мишковића.

Али, волела бих да на крају испадне да сам ја злонамерна, па да до те пресуде ипак дође.

Doci ce do oslobadjajuce presude jer da imaju materijala vec bi bio iza resetaka, a ne na slobodi. Takodje treba uzeti u obzir i to da on poseduje informacije koga je i kako sve finansirao u proteklih 25 godina zato i jeste nedodirljiv.

Doci ce do oslobadjajuce presude jer da imaju materijala vec bi bio iza resetaka, a ne na slobodi. Takodje treba uzeti u obzir i to da on poseduje informacije koga je i kako sve finansirao u proteklih 25 godina zato i jeste nedodirljiv.

Е, видиш, мене то ужасно нервира.

Зато мислим да је свако хапшење замајавање народа.

Ако хапсиш, ухапси, оптужи, осуди.

Ако немаш доказа, ћути.

Овако су већ смешни.

- - - - - - - - - -

Мислим да сви ми овде када кажемо Мишковић, њега доживљавамо као персонификацију свих оних ликова који су били хапшени, а никада осуђени.

Ништа лично.

Има у овој држави Мишковића и Мишковића.

A ima li Mino u ovoj drzavi neko ko se POSTENO OBOGATIO?

Ili je u sve upletena i KOMUNISTICKA ZAVIST i GENETSKI SKLOP?

Има, али не толико.

Да би се толико обогатио мораш да платиш и рекет, а неки људи на то нису спремни.

Primetio sam da ovde napadaju cak i Djokovica da se neposteno obogatio, a pogotovo sto pare zaradjene u znoju lica svog nece da podeli sa nemustom i nesposobvnom gomilom...

Na osnovu toga SUMNJAM da u Srbiji VOLE BOGATE LJUDE i da ce sve UCINITI PROTIV NJIH NE BI LI IH UPROSECILI U BEDI!

Primetio sam da ovde napadaju cak i Djokovica da se neposteno obogatio, a pogotovo sto pare zaradjene u znoju lica svog nece da podeli sa nemustom i nesposobvnom gomilom...

Na osnovu toga SUMNJAM da u Srbiji VOLE BOGATE LJUDE i da ce sve UCINITI PROTIV NJIH NE BI LI IH UPROSECILI U BEDI!

Грешка.

Паре се не деле са неспособном и мусавом гомилом, него са умивеним и врло ушемљеним појединцима.

Истовремено, код мусаве и неспособне гомиле се распирује мржња и завист, тако да је успех загарантован на један или други начин.

Или добију паре, или их линчује гомила.

Грешка.

Паре се не деле са неспособном и мусавом гомилом, него са умивеним и врло ушемљеним појединцима.

Истовремено, код мусаве и неспособне гомиле се распирује мржња и завист, тако да је успех загарантован на један или други начин.

Или добију паре, или их линчује гомила.

Navedi mi SAMO JEDAN PRIMER bogatog coveka u Srbiji koga ljudi vole?

(da ima preko milion dolara)

Back