Uhapšen dok je silovao ženu u Zvezdarskoj šumi

Kako rekoh: jebbali te soroševski zakoni. Recimo udaš se za mene a ne daš piččke? Ima li tu zdrave pameti? Što si se udavala? Ne samo da bi bila "prisiljena" na seksualni odnos, nego bi bila prisiljena i decu da rađaš, pa da pereš suđe, pa da kuvaš, pa da mi pereš gaće i čarape,. pa da peglaš, pa da menjaš pelena deci, pa da pereš i čistiš nemoćnu svekrvu (moju majku) pa da plačeš na njenoj sahrani (iako je mrziš) pa da kopaš baštu, pa da kolješ i čepušaš piliće, muzeš krave, raniš svinje....i to sve bez plate, ukratko "robovski rad". :rtfm:

p.s. još jednom JEBBO TE SOROŠ I EU. :kletva:

p.p.s. zato će pola vas matorih devojaka da pomre neudato i bez potomstva...priroda/bog se pobrine da samoživce biološki iskoreni. :aha:

Karlose, zakon je jasan, još samo da se i primenjuje, pa bi ti završio tamo gde je i mesto nasilnicima.
Inače, zatvorenici baš vole takve "junake" i lepo se ophode prema njima.

Kako rekoh: jebbali te soroševski zakoni. Recimo udaš se za mene a ne daš piččke? Ima li tu zdrave pameti? Što si se udavala? Ne samo da bi bila "prisiljena" na seksualni odnos, nego bi bila prisiljena i decu da rađaš, pa da pereš suđe, pa da kuvaš, pa da mi pereš gaće i čarape,. pa da peglaš, pa da menjaš pelena deci, pa da pereš i čistiš nemoćnu svekrvu (moju majku) pa da plačeš na njenoj sahrani (iako je mrziš) pa da kopaš baštu, pa da kolješ i čepušaš piliće, muzeš krave, raniš svinje....i to sve bez plate, ukratko "robovski rad". :rtfm:

p.s. još jednom JEBBO TE SOROŠ I EU. :kletva:

p.p.s. zato će pola vas matorih devojaka da pomre neudato i bez potomstva...priroda/bog se pobrine da samoživce biološki iskoreni. :aha:

Nije potrebno puno razmisljanja kako bi covek odabrao manje zlo...cak naprotiv, spram prvog dela opisa boldovano zastrasivanje zvuci kao cist spas od muke:lol:

U braku je silovanje dozvoljeno zakonom?

Od skoro nije, zapravo mi smo tek 2002. poceli kao nesto da sankcionisemo nasilje u braku, do tada tuga i cemer. Dobar je Porodicni zakon, on je uveo neke mere bezbednosti ali tek je Krivicnim zakonikom regulisano poblize i bracno silovanje. Mada se meni svi ti feministicki uticaji ne dopadaju buduci da su kod nas mahom rezultat rada jednog drustva koje se stvarno pomucilo ali ima boljih resenja te licno smatram da je rodno neutralno zakonsko resenje koje tretira silovanje kao fizicku povredu i ne ulazi u ubedjivanje o "otporu" i dokazu istog zrtve, najbolja opcija. Recimo Florida je tako regulisala, mislim cak i Francuska, oni zapravo i ne opisuju radnju silovanja vec ostavljaju praksi da sama zakljuci.

Back