Dakle, Vucko, dobar i umiljat pas, par dana pre nove godine doziveo je strasnu traumu, neko ga je vezao celicnom sajlom, pokusao verovatno da ga zadavi, da li se on izvukao ili sta ne znam, sajla je zavrsila usecena oko njegovog stomaka. Dva dana je jadnicak isao sa tom sajlom, na kraju smo ga uspavali da mu je vet skine jer je bezao od bilo kog ko samo dodirne dlaku gde mu je sajla usecena, primao antibiotike, juce mu je ponovo pozlilo, drhtao je napolju, imao 40 temperaturu, rane su se otvorile, upalile, kako cemo ga dalje leciti ne znam jer je veliki, veterinar ga je jedva savladao nocas da mu da longacef, sad je napolju.
Ovo je kraj u kome vlada nesnosna mrznja prema psima, sto sam uspela da udomim udomila sam, neki su nestali, neki su otrovani... On je jedan od retkih koji je opstao i nema druge, moram i njega da udomljavam da bih mu spasila zivot jer onaj ko je pokusao ono sa sajlom tu sigurno nece stati.
On je krupan, jak pas, bio bi odlican cuvar, ima godinu i po dana, veseo je, obozava da se igra sa lopticom, u stanju je satima sam da je baca, juri, gricka... Obozava da se mazi, pre nego sto jede uvek prvo mora da padne tura mazenja
Kad vidi nas koje poznaje i voli, zavija na sav glas od srece
Jedina mana mu je sto je pored njega nesigurno hodati, obozava da se mota oko nogu, stane ispred, trlja se o noge kao macka...
Inace je u svakom smislu savrsen, dobar, pametan, blentav... Ako je neko zainteresovan, tel je 063/863-91-84. Molim nekoga da prenese na facebook.
Evo Vukija lepotana

Ovo je kraj u kome vlada nesnosna mrznja prema psima, sto sam uspela da udomim udomila sam, neki su nestali, neki su otrovani... On je jedan od retkih koji je opstao i nema druge, moram i njega da udomljavam da bih mu spasila zivot jer onaj ko je pokusao ono sa sajlom tu sigurno nece stati.
On je krupan, jak pas, bio bi odlican cuvar, ima godinu i po dana, veseo je, obozava da se igra sa lopticom, u stanju je satima sam da je baca, juri, gricka... Obozava da se mazi, pre nego sto jede uvek prvo mora da padne tura mazenja

Evo Vukija lepotana

Poslednja izmena: