Ugovori

sinnkе

Zainteresovan član
Poruka
412
Svi znamo da postoje predbracni ugovori.

A sta je s ugovorom o seksu, npr. trebao bi postojati ugovor kad se dvoje smuvaju da ga naprave, ako jedno od njih dvoje nadje drugog partnera i zaljubi se da ovog i dalje opsluzuje seksom dok traje ugovor.
Znaci na pocetku veze predvidite da bi se s tom osobom trebali torbat 4 godine i takav se ugovor napravi inace nista ni od veze ni od seksa.

Sta mislite da li bi onda bilo manje isfrustriranih zena i muskaraca i da li bi sud imao puno posla ili bi to ljudi ispunjavali bez tuzbi?

slab sam ti ja sa ugovorima i slichnim sranjima...zato sam i napustio pravo....nije to za mene...to je za blago retardirane materijaliste...ne volim apstraktne stvari poput prava..volim samo |REJV :)

sad ce neko reci nije apstraktno..kako nije....jedno kenjaju na papiru a drugo rade i selektivno ga primjenjuju...nabijem nabreklu ******** svim pravnicima, pravnicama, sudijama, advokatima a i jadnim policajcima...MRZIM IH SVE :)

chika_doktor:
sad ce neko reci nije apstraktno..kako nije....jedno kenjaju na papiru a drugo rade i selektivno ga primjenjuju...nabijem nabreklu ******** svim pravnicima, pravnicama, sudijama, advokatima a i jadnim policajcima...MRZIM IH SVE :)

cekaj polako, ovde ja kao advokatski pripravnik i jos malo advokat stajem u zastitu svoje profesije...ima i nas koji posteno zaradjujemo svoj lebac! :)

ne znam za ugovor.mislim da bi bio nistavan jer bi bio protivan javnom moralu, ali znam sta bi sigurno moglo inovativno da se uradi na tom polju. bas sam danas razmisljao-ugoor o osiguranju za slucaj da ti devojka zakaci! :)

Ja imao par u odeljenju... lik, kasnije inače upisao prava, lepo napravio ugovor, napisao ga, gde se ona obavezuje da bude s njim narednih 6 meseci, bez obzira na emocije, a ako prekrši ugovor, onda da je on krivično goni... istina...

-HUGH HEFNER:
cekaj polako, ovde ja kao advokatski pripravnik i jos malo advokat stajem u zastitu svoje profesije...ima i nas koji posteno zaradjujemo svoj lebac! :)

ne znam za ugovor.mislim da bi bio nistavan jer bi bio protivan javnom moralu, ali znam sta bi sigurno moglo inovativno da se uradi na tom polju. bas sam danas razmisljao-ugoor o osiguranju za slucaj da ti devojka zakaci! :)

Ako nije sklopljen pod prinudom, pretnjom ili u zabludi, a izrazava saglasnost volje obeju strana mogao bi se pridoda kao anex bracnog ugovora :lol: kojim se preciziraju ugovorne obaveze u pogledu ucestalosti i kvaliteta obavljanja bracnih duznosti 8-)

Kurt2:
Ja imao par u odeljenju... lik, kasnije inače upisao prava, lepo napravio ugovor, napisao ga, gde se ona obavezuje da bude s njim narednih 6 meseci, bez obzira na emocije, a ako prekrši ugovor, onda da je on krivično goni... istina...

:lol: :lol: :lol: e ovo je nistavno. Taj ce biti zesci pravnik. Stavljanje u ropski odnos protivno je zakonu i bas bih voleo da cujem po kojoj osnovi bi on nju KRIVICNO gonio :lol: :lol: mozda ako bi mu se dok je s njom iskrivio ****

Back