gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Za sada me nije promijenio u tom pravcu...čak obrnuto. Shvatila sam, zbog nekih događaja u životu, da materijalno nikad ne treba stavljati na prvo mjesto.
ti ces da ga naebes pored muza

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za sada me nije promijenio u tom pravcu...čak obrnuto. Shvatila sam, zbog nekih događaja u životu, da materijalno nikad ne treba stavljati na prvo mjesto.
nisi ti samo naivna nego i "glupa", jer ce doci druga i onda se deli opet na tri parnice a ti si svoje ostavila
nikad ne reci nikad
iako si sva put ponovila![]()
da, dobro da me ponekad podsjetiš
ma komp me nešto zeza
S obzirom na veliku popularnost predbracnog ugovora u zapadnim zemljama, sta mislite o ovome u Srbiji?
Znači čovek treba da napusti svoju nasleđenu kuću da ga ti ne bi smatrala papkom?Ko god bi hteo zenu da ostavi bez krova nad glavom nakon raskida - je papak.
Država nameće ovakva shvatanja. Kad god se u javnosti govori o braku upravo se tako predstavlja. Činjenica je da je to shvatanje jedna velika laž!Jedno je romanticarska i bajkovita predstava o ljubavi u koju verujes dok si klinac,
uopšte se ne smejem, lafčino, više mi je to tužno.samo se ti smej ovde je u novinama pre neke godine bilo covek regulisao seks u ugovoru a jedan je tuzio na sudu i sud mu dodelio da je tri puta nedeljno nepophodno
Потписала би га једино ако би ја имала неку имовину и уштеђевину, у супротном не.
A ako on ima neku imovinu i ušteđevinu?![]()
pa tako obično svi kažu u početku
A ako on ima neku imovinu i ušteđevinu?![]()
Потписала би га једино ако би ја имала неку имовину и уштеђевину, у супротном не.
Onda bi se uvredila ako bi on meni trazio isto![]()
Malo se salimMislim, uvredila bi se kad bi mi to neko trazio ali verovatno da bi se i on uvredio da ja njemu trazim
![]()
Pa ne šališ se evo opet kažeš da bi se uvredila...
Kada stupaš u brak trebalo bi da si dovoljno zrela da imaš neki realan pogled na život a i valjda si dovoljno dugo sa izabranikom da možeš otvoreno da diskutuješ sa njim o daljim planovima o porodici uključujući i eventualne probleme. Ne vidim tu mesta za uvredu,ali to je moje razmišljanje...
I dalje mislim da je to jako dobra stvar.
Meni se ne dopada ta ideja sa ugovorom, jer na primer, on dobije neke pare i to se ne deli na pola vec su to samo njegove, a ja nek zavisim od milostinje. A ne znam ni sta bude sa imovinom posle smrti jednog od partnera, jel i to nosi u grob?![]()
E sad se stvarno nadam da se šališ...
Ne ti ne zavisiš od milostinje nego ih valjda zaradiš u životu...
Pa ako dovedeš sebe u takvu situaciju da zavisiš od njegove milostinje iskreno i ne zaslužuješ bolje
Ali ne boj se ,zakon je takav da mora da ti plaća alimentaciju,a sve stečeno u braku se stvarno deli. Ugovorom se preciziraju neke druge eventualnosti koje sam pomenuo već i odnose se na ono što unosiš u brak ili nasleđuješ i vezano je za njohovu dalju sudbinu.