- Poruka
- 13.394
Kakve sve vrste ugovora ima u izdavackim kucama pri sklapanju partnerstva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za jedan "digitalni" konkurs sam napisao 30 000 reci za manje od dve nedelje.'оћеш књигу да пишеш?
Gecbi, ne potpisuj ništa ispod milion evra za prvo izdanje. Nemoj da se zajebeš!Kakve sve vrste ugovora ima u izdavackim kucama pri sklapanju partnerstva?
Koliko bi kostalo samostalno objavljivanje? 3000 euricaTo mi nije jasno sto sam covek ne ode u stampariju,kapiram da je i to mafijska distributivna mreza
Imam par rukopisa gde jos nigde nisam pisao.Gecbi, ne potpisuj ništa ispod milion evra za prvo izdanje. Nemoj da se zajebeš!
Nemam pojma mora da su razlicite cene od kolicine zavisi i kvalitetaKoliko bi kostalo samostalno objavljivanje? 3000 eurica
Onda se nosi u knjizare i kako li to ide pa promocije?Nemam pojma mora da su razlicite cene od kolicine zavisi i kvaliteta
Mafija ima mastilo, ja nemam, nemoguce je sa talentom uspeti negde i to samo doci kao ovde i rrci.Tu je vrv mafija mora da se podmazuje
A to je tajna zasto si nam omiljen pisac ovde, citaoce!...
Ali vrlo brzo pisem. Mada, zurim polako.
...
A hbg kada bi se moglo da odma potpise ugovor na osnovu par rukopisa
E stavicu ovde to taj rukopis samo... 40 000 reci je mnogoA to je tajna zasto si nam omiljen pisac ovde, citaoce!![]()
Daj BozePromocija tvoje knjige ce biti pod nazivom Festina lente, Citaoce!
![]()
![]()
Al stavi rukopis polako, nemoj tako brzo 40000 reci.E stavicu ovde to taj rukopis samo... 40 000 reci je mnogo
Kasno sam video za taj konkurs zato je sve zbrzano da bi stigao da predam, i naravno zakasnih ali uspeh da napisem za dbe nedelje 30takAl stavi rukopis polako, nemoj tako brzo 40000 reci.