Uglovi za fotografije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

braniac87

Početnik
Poruka
2
Pozdrav. Vec duze vreme pratim ovaj forum i deluje mi kao mesto gde bih mogao i da potrazim neki vid "profesionalne pomoci" :). Evo o cemu se radi: Da li neko zna gde ima u Beogradu da se kupe tzv. Uglovi za fotografije. Ako neko ne zna o cemu se radi prilazem i dve slicice kako to izgleda.

DSC01482-1.jpg

DSC01479-1.jpg

Dakle, to su kao neki "dzepici" gde mogu da se ubace fotografije. Ovo trazim zato sto imam dosta slika starog Beograda i zelim da napravim takav stariniski album, a bez da lepim selotejpom ili lepkom, ili 'pak nekim samolepljivim tracicama koje su mi nudili u foto radnjama. Ovako zaista izgleda lepse. Pretpostavljam da nema mnogo mesta gde bih ovo mogao naci, ali ako neko zna ili ako neko bar pretpostavlja gde bih mogao to naci, bio bih veoma zahvalan. Veliki pozdrav i hvala svejedno. :bye:

@ Brana
Hvala veliko, potrazicu tamo kad budem mogao. Trazio sam svugde ali kao da se to vise neproizvodi...?

Hvala i na preporuci za albume sa "dzepicima", ali (posto pravim album za poklon sa slikama starog Beograda), nekako mi se bas i ne uklapaju ti moderni albumi sa "dzepicima", ovako kad imam stare albume sa fazon kartoncic pa preko folija bas lepo izgleda, onako starinski. A i album mi je starinski, samo nazalost nemam te uglove. Mada u krajnjoj liniji mogao bih da napravim, mada bas i nisam najumesniji sto se tice pravljenja jer imam osecaj da cu sve da zabrljam :confused: . A i treba mi bar 800 komada ( / sa 4) za 200 fotografija. Gde cu da napravim toliko uglica. Znam da je najlakse kupiti, ali i nemam vremena za pravljenje jer imam i ispite i druge obaveze, a i nisam najsigurniji kako da napravim :rumenko:
Hvala jos jednom na savetima, pa ako neko zna nesto vise neka mi napise bicu mu zahvalan. Pozdrav!

.. nekada su se prawili albumi sa listowima od tankog tamno siwog kartona, gde su isti imali zaseke u koje su mogli da se uguraju ćoškowi od fotografija!! e sad' pošto nismo swi radili fotke u istom formatu, tako su i albumi prawljeni u raznim weličinama za fotografije različitih weličina, pa čak i za dwe- tri weličine, u istom.. pa kad' weć tražiš, pitaj i za to, možda može da pomogne...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back