Угледни београдски адвокат извршио самоубиство

L DJ S P N P Z

Domaćin
Banovan
Poruka
4.228
EOGRAD - Poznati beogradski advokat Marko Kastratović (43) ubio se jutros u stanu u kom je živeo u Hadži Đerinoj ulici na Vračaru.

Kako Kurir nezvanično saznaje, prijatelj pokojnog Kastratovića došao je u njegov stan nešto pre 10 sati i zatekao jeziv prizor.

- Marko je živeo sam. Policija i Hitna pomoć brzo su stigle u stan, ali njemu nije bilo pomoći. Pored njegovog tela je pronađen pištolj, a u stanu niti na telu nije bilo sumnjivih tragova, pa se veruje da je reč o samoubistvu - kaže izvor upućen u istragu i pojašnjava da je telo poslato na obdukciju, kao i da je uviđaju prisustvovao zamenik Višeg tužioca.
http://www.kurir.rs/crna-hronika/sa...i-advokat-marko-kastratovic-43-clanak-2316983

Meni je uvek žao kad neko digne ruku na sebe , ne mogu ni da zamislim kakav ga je jad i nesreća snašla da sebi oduzme život.

Pokoj mu duši, svakako.

Ko zna šta je ovde ustvari i da li je to saopštenje za javnost , istina ?

A možda i jeste.

Imao je čudne oči, buljave , moguće i bazedovljava bolest, a tu su nervi, vreme užasno i promenljivo, meteoropatija i eto...plus , to bodenje prošle godine , ko zna i među kakvima se kretao, a mafija ne oprašta dugove, ne oprašta nikome ništa.

Žalosno u svakom slučaju, mlad čovek.

Šta je njemu falilo ?
Pa se odlučio na ovaj čin.
Advokati su situirani ljudi i uzrok ne može biti nemaština !

Притисак, стрес, уцене, засићеност животом, здравствени проблеми тежег случаја 8па човек одлучи да прекрати себи муке). А, опет, можда је све и намештаљка. Некоме је сметао па као самоубиство.
Врућина утиче пуно, последња два-три дана људи су веома нервозни.

Lekarska mafija je posebno osvetoljubiva, na primer.

On je njima baš naseo na žulj , bavio se i onim Borojevićem ( onkološka, lopovska mafija )koji se , gle slučajnosti, isto samoubio negde u Košutnjaku koliko se sećam iako je to samoubistvo bilo jako čudno po svim segmentima, od načina do mesta izvršenja.

Pa slučaj one devojke iz ambulante Decedra što im je umrla od najobičnije operacije čuklja ali godinama se slučaj razvlači , a ubice u belim mantilima nesmetano "rade" druge pacijente , ko zna koliko takvih preživi ali su očigledno zaštićeni kao i sve te lekarske neznalice.

itd....ima tu pretpostavki onoliko , kada bi krenuli od toga da možda lažu javnost da je marko sam povukao oroz i ispalio hicE ( množina ) : prvobitna vest je bila da je ispalio hicE , a sad , kako neko sebe ubija sa nekoliko metaka, u to se već ne razumem.?

Lekarska mafija je posebno osvetoljubiva, na primer.

On je njima baš naseo na žulj , bavio se i onim Borojevićem ( onkološka, lopovska mafija )koji se , gle slučajnosti, isto samoubio negde u Košutnjaku koliko se sećam iako je to samoubistvo bilo jako čudno po svim segmentima, od načina do mesta izvršenja.

Pa slučaj one devojke iz ambulante Decedra što im je umrla od najobičnije operacije čuklja ali godinama se slučaj razvlači , a ubice u belim mantilima nesmetano "rade" druge pacijente , ko zna koliko takvih preživi ali su očigledno zaštićeni kao i sve te lekarske neznalice.

itd....ima tu pretpostavki onoliko , kada bi krenuli od toga da možda lažu javnost da je marko sam povukao oroz i ispalio hicE ( množina ) : prvobitna vest je bila da je ispalio hicE , a sad , kako neko sebe ubija sa nekoliko metaka, u to se već ne razumem.?

Od neukih i nečasnih doktora, kaže narod, grbavo groblje !

Od neukih i nečasnih doktora, kaže narod, grbavo groblje !

Dobro kažu, a ovde samo takvi ostali i preostali.

Sve ono što je stručno i kvalifikovano skrajnuto u zapećak, prevremene penzije ili samo uteklo napolje , a ovo neuko i nepismeno stupilo na scenu.

Kad god mi neko kaže da pomislim neku želju , ista je , kad mi dođe vreme samo da me Boža uzme odma' i odjednom da ni na tren ne gledam te dijabole i neznalice.

Back