Ugledan forumaš

samo jednu malu stvar ste propustili primetiti,....
a to je reč FORUMAŠ!!!
Ko je forumaš, po čemu se forumaš prepoznaje, čime se ističe,....to forumaši znaju,...
znači,...nije ovde reč o uglednom građaninu, o uglednom naučniku, o uglednoj javnoj ličnosti,....
već naprosto o malenkosti, forumašu,...osobi koja nas ovde nečim zaokupi, koju primetimo,...koja nas nasmeje,....
i to je to,....na to se misli kada se kaže ugledan forumaš,...
onaj ko to želi primetiti, primetiće,....ako misli da takvih nema,...ko ga uopšte tera da ovde bilo šta piše i forumaši,...
šta ga uopšte zadržava na ovim stranicama,...na ovom forumu???
...nije teško biti fin,.....:D

Zaro i stoji uledan forumas a ne ugledan covek..
Standardi za jedno i drugo svakako nisu isti..
Jedni se odnose na mesto i ugled u drustvu, a drugi na forumu.
Ko sto imam svoje kriterijume zbog kojih bih za nekog rekla da je ugledan covek
.. tako ima i onih, po meni, koji svojim zalaganjem zavredjuju novi status 'ugledan forumas';
za koji bi bilo najrealnije da ostali forumasi donesu odluku..

..čudno, isto razmišljanje, u isto vreme,..
da mi nismo blizanci?:D:bye:
:think:...dobro,...to samo znači da se slažemo
u oceni, ...isto shvatamo problematiku i nalazimo temu opravdanom,...
Pa,...nije zebrica bilo ko,...da ne zna šta piše,....:ok::super:
lično je veoma cenim i po mnogo čemu se na nju mogu i ugledati,...
:worth:

...možda samo da dodam,....moj lični stav, način na koji ja donosim sud,...
uglavnom posmatram postove, koje forumaš postavlja,...
...pogledam reputaciju, ...ali ona ni 10% uticaja na sud nema, jer je totalno degradirana,...
(što, naravno ne znači da nema puno takvih čija reputacija stvarno odražava njihov kvalitet postovanja. Ja takve uvek častim repkom,...
cenim njihovo postovanje i uvek ih rado srećem na forumu,......a po tragu ih poznajem,...)
....ta reputacija uopšte ne govori o kvalitetu forumaša, jer mnogi sami sebi, preko klonova i tkzv prijatelja non stop daju,...
to je opšte poznata stvar,...pogledaš nečije postove,....krstiš se, na šta neko repke dobija,....
al dobro, forum je i za to da bi smo se i takvima smejali,...nekad i za glupost častili,....neko natrći svoje doope a drugi
mu za to repke daju,...može i to neki trag da ostavvi,...neki imidž,....i to se ne mora zameriti,...
...svako se svojim ovde može pronaći i takvim prijatno osećati,....
možda mu niko nikad to doope ne bi u RL pogledao,...:rotf:
....ne mora svako biti uzoran, niti ovde interesantan, dok u RL to može biti,...što lično mislim da je važnije,...
......a nije loše ako i ovde postuje tako da ga ostali forumaši zavole i rado čitaju,...
Mnogima to, da li će biti ili ne uzornima, ne znači mnogo,...uglavnom su tu zbog sebe,.....
a posle i zbog osoba koje tu upoznaju, pa se sve to splete u jedno šarenilo, koje može vrlo pozitivno delovati i na naš RL,...
uh, al udavih!:zcepanje:

Poslednja izmena:
...možda samo da dodam,....moj lični stav, način na koji ja donosim sud,...
uglavnom posmatram postove, koje forumaš postavlja,...
...pogledam reputaciju, ...ali ona ni 10% uticaja na sud nema, jer je totalno degradirana,...
(što, naravno ne znači da nema puno takvih čija reputacija stvarno odražava njihov kvalitet postovanja. Ja takve uvek častim repkom,...
cenim njihovo postovanje i uvek ih rado srećem na forumu,......a po tragu ih poznajem,...)
....ta reputacija uopšte ne govori o kvalitetu forumaša, jer mnogi sami sebi, preko klonova i tkzv prijatelja non stop daju,...
to je opšte poznata stvar,...pogledaš nečije postove,....krstiš se, na šta neko repke dobija,....
al dobro, forum je i za to da bi smo se i takvima smejali,...nekad i za glupost častili,....neko natrći svoje doope a drugi
mu za to repke daju,...može i to neki trag da ostavvi,...neki imidž,....i to se ne mora zameriti,...
...svako se svojim ovde može pronaći i takvim prijatno osećati,....
možda mu niko nikad to doope ne bi u RL pogledao,...:rotf:
....ne mora svako biti uzoran, niti ovde interesantan, dok u RL to može biti,...što lično mislim da je važnije,...
......a nije loše ako i ovde postuje tako da ga ostali forumaši zavole i rado čitaju,...
Mnogima to, da li će biti ili ne uzornima, ne znači mnogo,...uglavnom su tu zbog sebe,.....
a posle i zbog osoba koje tu upoznaju, pa se sve to splete u jedno šarenilo, koje može vrlo pozitivno delovati i na naš RL,...
uh, al udavih!:zcepanje:

pa... tebi onda ispade svaki 6 post kvalitetan, svaka cast druze, svaka cast :lol:

....čudnog?
......a šta bi tek rekao za ove muške, što postuju sa ženskim nikovima???
.....ako bi smo nastavili pisati na ovu temu,...
lobi ,,nekih,, je toliko jak na forumu, da bi nas časkom nagradili banom!
......a mene bole uvo za to,....samo me nekad tera na povraćanje,...

....čudnog?
......a šta bi tek rekao za ove muške, što postuju sa ženskim nikovima???
.....ako bi smo nastavili pisati na ovu temu,...
lobi ,,nekih,, je toliko jak na forumu, da bi nas časkom nagradili banom!
......a mene bole uvo za to,....samo me nekad tera na povraćanje,...

jos na samom pocetku mog forumasenja, postavio sam temu sa tim pitanjem, ali je ubrzo bila izbrisana - nemam dokaza da su oni musko ili zensko :D

a sto bi me i zanimalo... sa kim imas popricas sa ostalima ubacis neku kosku i nastavis dalje :)

....samo ako su ugledni,...
Milice, ovo je tvoj sudbonosni korak ka izlasku na podijum slave,...
molim te, ne povlači se,...napravi i taj drugi,...
naravno,....ako nisi još u pidžami,...:zcepanje:

Back