Ufologija u Srbiji

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.589
Ufologija je sistem teorija i sveocenja koja se bori da postane posebna naucna grana tj da postane nauka, koja za svoj predmet istrazivanja ima vanzemlajce..
Ufologija postaje sve popuralnija u Srbiji, zahvaljujuci ufologa koji prezentuje reluztate njihovog istrazivanja.
U Srbiji imamo dve ufoloske skole
1, Transparenta skola ciji su najznacajniji predstavnici - Dr. Nestorovic, Gmizicka...
2,Netransparentna skola ciji je glavni predstavnik Nada Kostic - Mudra zena
Ove dve skole su u ''sukobu''
Transparetna skola sa Nestorovicem i Gmizickom polazi da je o vanzemlajcima sve kristalno jasno da sve zna, kako su nastali, odakle su dosli, i da su imali ne samo kontakt sa ljudima, nego su se i vencavali sa njima.
Netransparetna skola polazi da mi imamo saznanja da su Vanzemaljci bili na Zemlji, ali da taj ''naucni''fenomen treba tek da se istrazuje.

Da se cuje i druga strana, Jovan Deretic ( RIP ) je jako kritican prema ufologiji, jer postavlja pitanje - Sta je njihov predmet istrazivanje ? Dajte da ga vidimo ?
Takodje Deretic postavlja pitanje kako to da vanzemaljci dolaze iz celog Svemira da vide Zemlji, a da nikada nisu ostavili neki trag o svojoj poseti, koji mogu svi da vide i provere.

Nestorovic uzvraca udarac i kaze da se Ufologija kao ''nauka'' razvija, kao i mnoge nauke koji se borile u svojoj proslosti.

Dr Branimir Nestorović: Da li smo vanzemaljci?​

https://ordinacija.tv/dr-branimir-nestorovic-da-li-smo-vanzemaljci/

Dr Nestorović: O plavim i zelenim očima- Možda smo se stvarno ukrštali sa vanzemaljcima?​

https://ordinacija.tv/dr-nestorovic...zda-smo-se-stvarno-ukrstali-sa-vanzemaljcima/

Doktor Nestorović o vanzemaljcima.​

Nestorovic srpski ufolog
télécharger.jpg

Nada Kostic ufolog
images.jpg

Svetski casopis iz ufologije koji je objavio neke tekstova srpskih ufologa Nestorovica i Nade Kostic
me-46.jpg

Ufologija, nlogija ...kao da predje u nauku
za nekoga poznata oblas
neozbiljna
...znamo li mi
da li vec ordinira 6G...gdje je u Rusiji Oblast 51...
Zaso Bermudski 'djeluje' kad su pocel moderna plovila
i avioni iole stabilniji...

Back