UFO:Rusija ima svoju zonu 51 zonu (Sverdlovsk)

Ja ipak mislim da je ovo prevara!
Snimak je navodno dobijen od Ruske mafije koja je isti ukrala iz arhive KGB-a i koja ga je prodala izvesnom kolekcionaru.

Ali mnogi prelaze preko jedne činjenice.
Na kraju drugog svetskog rata Rusi i Amerikanci su se takmičili ko će pre da stigne do Nemačkih naučnika.
Razlog je veoma jednostavan. Sreća pa je Gering bio na dopu a Hitler je nerazumni ludak jer su Nemci pred sam kraj rata imali prototip mlaznog aviona za koji pomenuti lideri nisu imali razumevanja i rekli su da im neće pomoći. Zatim su imali Peršing i SS rakete za koje na sreću Hitler lično nije bio zainteresovan jer sa manjkom obrazovanja nije uspeo da shvati kakvu bi prevagu imao.
Danas vidimo ko je bio jako zaiteresovan za izume fon Brauna (danas koristite njegove aparate tj njegove firme Braun, a recimo Porše je pravio motore za pancer diviziju itd itd.)
Braun je bio uslovljen od strane Amerikanaca da za života mirno živi i radi u Americi i stvara da mu se ne bi sudilo kao nacisti.

Jako je zanimljivo da od kada su počele nuklearne probe i sve ostalo vezano za to, da su se intezivirali NLO-i.
Možda nam to govori nešto samo što mi to još ne razumemo.
Kao što ne razumemo zašto samo prolete pored nas a ne svrate na gibanicu, meze, rakijicu ili pivce.

Ti ocigledno lako prelazis preko podatka koji pronadjen u nacistickim arhivama da su nacisti bili uspostavili komunikaciju sa vanzemaljcima.

Druga stvar - hladni rat je bio farsa medjunarodnih bankara. Jel ti mislis da je Ruska revolucija bila spontana?

treca stvar - sto se tice nuklearnog programa. 1955. NSC-5412-2 je dobio zadatak da sastavi Istražni Odbor kako bi istražio "sve službenike koji su uključeni u kreiranju i implementiranju strane politike u nuklearnom dobu". To je bio pokrivač koji je prikrivao stvarni predmet istraživanja, vanzemaljsko pitanje.

Mada nije u pravu u svakom slucaju, kao ni ti.

Kada već gledaš emisije na Historiju, Nacionalnoj Geografiji, Exploreru i Diskaveriju pogledaj poonekad i druge emisije koje maltene same demantuju predhodne.
Razlog za to je verovatno moguća tužba za širenje paranoje i dezinformacija.

Ovo što sam ti ja opisao a vezano je za kraj drugog svetskor rata dokumentovano je na svim pomenutim kanalima a za Brauna i Poršea verovatno si čuo.

U vezi Fila Šnajdera.
Postoji jedna izreka stranih obaveštajnih službi.
Zašto nismo obavešteni o izvesnom dogadjaju odgovor je da bi ga negirali.
Koliko je znanje moć toliko je i neznanje moćno.
Fil je bušio rupe za vladu. Eto otišao je na TV i počeo da priča o tome kako je i šta bušio. meni je bar logičan sledeći potez da ga udare kola, da dobije neizlečivu bolest ili da strada u pokušaju pljačke.
Mrtva usta ne odaju tajne a tajna je u ovom slučaju gde je i šta bušio.
Sad ti verovatno misliš da se ja slažem sa njim u vezi navoda koje je našao a ja ti ponavljam da ga je trebalo ućutkati jer je radio na poverljivim vojnim podacima koji nemaju veze sa NLO već su vojne baze.

Mislim da je NLO i UFO mit i odličan paravan za vojne i bezbednosne manipulacije.

Pitaj forumasa HYPE. On je lepo rekao svoje vidjenje tog problema, a to mogu da potvrde i nekolicina ostalih forumasa:

Neistomišljenike nazivaš spamerima, dežurnim pametnjakovićima, seljacima, insistiraš na njihovim "kompleksima" itd, i još se pitaš zašto forum ne funkcioniše.
Kad bi malo promijenio stil možda bi profunkcionisao.
I ne samo ti.

Ti ocigledno lako prelazis preko podatka koji pronadjen u nacistickim arhivama da su nacisti bili uspostavili komunikaciju sa vanzemaljcima.

Druga stvar - hladni rat je bio farsa medjunarodnih bankara. Jel ti mislis da je Ruska revolucija bila spontana?

treca stvar - sto se tice nuklearnog programa. 1955. NSC-5412-2 je dobio zadatak da sastavi Istražni Odbor kako bi istražio "sve službenike koji su uključeni u kreiranju i implementiranju strane politike u nuklearnom dobu". To je bio pokrivač koji je prikrivao stvarni predmet istraživanja, vanzemaljsko pitanje.

Za kontakte nacita i vanzemaljaca nisam čuo iz zvaničnih i naučnih izvora.
Jedino što sam o tome video je iz SF filmova koji povezuju tu vrstu ludila sa nekom gušter rasom...

Ako pogledamo bolje istoriju lako ćemo shvatiti šta se zaista dešavalo i šta je dovelo do pokretanja rata.
Hladni rat nije farsa bankara a Ruska revolucija je eksperiment da bi se napravio hladni rat i sve ono što je proisteklo iz njega.

Treće, pomenuo sam da pod mitom NLO i UFO vlada SAD rešava svoje probleme u tom slučaju iz 1955 otvorenu špijunažu, kao i pretnju koja je dolazila sa Kube a ne vanzemaljce.

Fil je bušio rupe za vladu. Eto otišao je na TV i počeo da priča o tome kako je i šta bušio. meni je bar logičan sledeći potez da ga udare kola, da dobije neizlečivu bolest ili da strada u pokušaju pljačke.
Mrtva usta ne odaju tajne a tajna je u ovom slučaju gde je i šta bušio.
Sad ti verovatno misliš da se ja slažem sa njim u vezi navoda koje je našao a ja ti ponavljam da ga je trebalo ućutkati jer je radio na poverljivim vojnim podacima koji nemaju veze sa NLO već su vojne baze.
Phil je ubijen odmah posle tog govora.

Mislim da je NLO i UFO mit i odličan paravan za vojne i bezbednosne manipulacije.
A ja mislim da su vojne i bezbednosna petljavina, hladni ratovi, nuklearni programi i ostale papazjanije paravan za NLO saradnju.

Uostalom vise ljudi veruje da vojska nesto petlja protiv druge vojske, nego da vojska saradjuje sa vanzemaljcima.

U bre džebo te...
Dobro ti je mišljenje.
Ajmo pobiti par miliona Japanaca atomskim oružjem da ne otkriju aliene.
:dash:
Pa što ne pobiše i nekoliko miliona Rusa, Indijaca, Kineza?
Vojska je zatvorena instituciija, i svako curenje podataka završava na dva načina.
Jedan je doživotni zatvor, drugi ima dijapazon, od samovješanja, preko smještanja u ludaru i samogušenja lijekovima, do " slučajnof " sudara sa automobilom.
Podsjetiću Vas, gospodo, da je i Teslu udario taksi.
Dakle?
Je li zo znači da je otkrio repose? Ja bih prije rekao da je otkrio neograničenu
i BESPLATNU energiju za ljude...
A pošto su Ameri,i ne samo oni, $ nacija...
Ah,da... A ČIME bi mi to podmitili tehnološki naprednije aliene? $,dindže,tozla?
Genetski materijal? Pa mogu i sami da se poprave ako lete kosmosom...

Phil je ubijen odmah posle tog govora.

A ja mislim da su vojne i bezbednosna petljavina, hladni ratovi, nuklearni programi i ostale papazjanije paravan za NLO saradnju.

Uostalom vise ljudi veruje da vojska nesto petlja protiv druge vojske, nego da vojska saradjuje sa vanzemaljcima.

Ubijen je zato što je odavao neku vrstu državne tajne i mislim da ta tajna nema veze sa vanzemaljcima, već sa poreskim obveznicima koji da čuju na šta se troše pare verovatno ne bi to podržali a i druga strana ako čuje za to počeće da radi na oružju koje će ih uništiti. Zato postoje te priče o NLO..
Bezbednosne službe to rade, ubijaju nelojalne ili one koji im mogu ugroziti rad.
Ne mogu se složiti sa tobom da je borba na našoj planeti ustvari paravan za neke vanzemaljke aktivnosti.
Po meni paravan je da postoji vanzemaljka aktivnost a ne ovozemaljka.

Ubijen je zato što je odavao neku vrstu državne tajne i mislim da ta tajna nema veze sa vanzemaljcima, već sa poreskim obveznicima koji da čuju na šta se troše pare verovatno ne bi to podržali a i druga strana ako čuje za to počeće da radi na oružju koje će ih uništiti. Zato postoje te priče o NLO..
Bezbednosne službe to rade, ubijaju nelojalne ili one koji im mogu ugroziti rad.
Ne mogu se složiti sa tobom da je borba na našoj planeti ustvari paravan za neke vanzemaljke aktivnosti.
Po meni paravan je da postoji vanzemaljka aktivnost a ne ovozemaljka.

poreski obveznici su bas to sto im ime kaze, obveznici, robovi, goja, stado... objasni gladnom zasto je hrana skupa ili jos bolje, zasto mora da se plati, novcem,radom ,kako god.Nije valjda da verujes da u americi,ili bilo gde, narod bira vladu,predsednike. price o NLO postoje jer je logicno da NLO postoji, ovo vazi i za vanzemaljce, primitivne, slicne nama i mnogo naprednije. bezbednoste sluzbe sluze da odrze bezbednost, ali ne ljudi, vec onima koji ljudima vladaju. paravani su tu jer su bili potrebni u svetu koji nema jednog gospodara, globalizacija cini da ti paravani vise nisu potrebni. bice uskoro potpuno svejedno da li ti, ja ili bilo ko veruje u vanzemaljce,zavere,tajna drustva, paralelne svetove ili sta god hoces.

Skupa ?
Ko kaze da je skupa?
Ona samo kosta onoliko koliko kosta njena proizvodnja.

Zato sto je neko ulozio RAD u uzgajanje psenice ili u uzgajanje svinjceta koje ces ti da slistis u slast.

Ozbiljno? Reci to onim nemackim mlekarima, koji su pre neki dan prosuli 650.000 litara mleka.

Zar visak/manjak, dostupnost/nedostupnost, ne diktiraju cenu? A sta je sa vrednoscu? Da li je vrednost hrane ista onima koji mogu da je priuste i onima koji nemaju uslova da je proizvedu ili plate?

Pa imali su nešto kao area 51 u S.A.D.

Vojna baza : Kapustin Yar

Sovjetski Savez je ekonomski oslabio tako da je ova baza propala i negdje 1989 transformirana i ukinuta.

Vjerovatno , pošto su ipak vojna i ekonomska sila , naravno da imaju vojne i slićne objekte i postrojenja , ali nemaju više nešto poput Kapustin Yara koji je bio Sovjetska inačnica Aree 51.

ok, meni nije ni bitno gdje su putnici tog broda...jer mislim da ih nije ni bilo. zaista bih volio da je to sve zaista tako, mislim, zadovoljstvo bi mi bilo da majka rusija "uzvrati udarac" amerima i pokaze da je i ona zanimljiva visoj sili ali...pitanje, a ujedno i moj demant originalnosti ovog snimka palog tanjira glasi: ako nesto pada iz zraka, kao npr taj leteci tanjir, gdje mu je trag, mislim zasto NIJEDNO DRVO NIJE POLOMLJENO NITI BAR OKRZNUTO PRILIKOM PADA KADA SE NA OSNOVU SNIMKA MOZE PREDVIDJETI PUTANJA PADA...MOLIM, OBRATITE PAZNJU. MISLIM DA BI TO I BOSANCI BOLJE IZREZIRALI

PITANJE: AKO NESTO STO PADA OSTAVLJA TRAG ZA SOBOM, A U OVOM SLUCAJU JE MOGAO, MISLIM, DA JE TAJ NLO ZAISTA PAO BAR BI OKRZNUO MAKAR JEDNO DRVO NA TOM PUTU KA ZEMLJI? NA OSNOVU POZICIJE TAKOZVANOG (IZREZIRANOG) "NLO-A" MOZE SE I PRETPOSTAVITI SMJER KRETANJA I PADA I NA TOM PUTU JE MORAO OSTETITI PAR STABALA KOJA SU IPAK OSTALA NETAKNUTA...PROVJERITE

Back