Parkeriss
Aktivan član
- Poruka
- 1.197
Ja ipak mislim da je ovo prevara!
Snimak je navodno dobijen od Ruske mafije koja je isti ukrala iz arhive KGB-a i koja ga je prodala izvesnom kolekcionaru.
Ali mnogi prelaze preko jedne činjenice.
Na kraju drugog svetskog rata Rusi i Amerikanci su se takmičili ko će pre da stigne do Nemačkih naučnika.
Razlog je veoma jednostavan. Sreća pa je Gering bio na dopu a Hitler je nerazumni ludak jer su Nemci pred sam kraj rata imali prototip mlaznog aviona za koji pomenuti lideri nisu imali razumevanja i rekli su da im neće pomoći. Zatim su imali Peršing i SS rakete za koje na sreću Hitler lično nije bio zainteresovan jer sa manjkom obrazovanja nije uspeo da shvati kakvu bi prevagu imao.
Danas vidimo ko je bio jako zaiteresovan za izume fon Brauna (danas koristite njegove aparate tj njegove firme Braun, a recimo Porše je pravio motore za pancer diviziju itd itd.)
Braun je bio uslovljen od strane Amerikanaca da za života mirno živi i radi u Americi i stvara da mu se ne bi sudilo kao nacisti.
Jako je zanimljivo da od kada su počele nuklearne probe i sve ostalo vezano za to, da su se intezivirali NLO-i.
Možda nam to govori nešto samo što mi to još ne razumemo.
Kao što ne razumemo zašto samo prolete pored nas a ne svrate na gibanicu, meze, rakijicu ili pivce.
Ti ocigledno lako prelazis preko podatka koji pronadjen u nacistickim arhivama da su nacisti bili uspostavili komunikaciju sa vanzemaljcima.
Druga stvar - hladni rat je bio farsa medjunarodnih bankara. Jel ti mislis da je Ruska revolucija bila spontana?
treca stvar - sto se tice nuklearnog programa. 1955. NSC-5412-2 je dobio zadatak da sastavi Istražni Odbor kako bi istražio "sve službenike koji su uključeni u kreiranju i implementiranju strane politike u nuklearnom dobu". To je bio pokrivač koji je prikrivao stvarni predmet istraživanja, vanzemaljsko pitanje.