UEFA Superkup 2019: Liverpul vs Celzi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
21.519
Trofej je trofej. Pa da vidimo. Za nekih 2 sata pocinje utakmica. Sta ocekujete?

LIVERPUL - ČELSI (21.00, RTS 1, Arena Sport 1)

Stadion:
"Vodafone Park", Istanbul
Sudija: Stefani Frapar (Francuska)

LIVERPUL (4-3-3): Adrijan - Aleksander-Arnold, Gomez, Van Dajk, Robertson - Fabinjo, Henderson, Okslejd-Čembrlen - Salah, Mane, Firmino
ČELSI (4-2-3-1): Kepa - Aspilikueta, Zuma, Kristensen, Emerson - Kovačić, Žoržinjo - Pedro, Maunt, Barkli - Abraham

Ovako na prvu mi se cini da je Celzi poprilicno desetkovan i da izlazi vecinom sa rezervistima sto pozadi, sto u napadu, a i na sredini fali Kante. Znaci isto kao protiv Mancestera. Dok Liverpul je skoro u najjacem sastavu. Bilo bi bas neprijatno za Lamparda da u svega par dana dozivi i drugu katastrofu...

Upravo zbog ovog sto si rekao biram Liverpul !

Liverpool:

Starting XISubs
AdriánAndy Lonergan
Andrew RobertsonCaoimhin Kelleher
Virgil van DijkRoberto Firmino
Joël MatipRhian Brewster
Joe GomezHarvey Elliot
James MilnerKi-Jana Hoever
FabinhoTrent Alexander-Arnold
Jordan HendersonAdam Lallana
Sadio ManéDivock Origi
Mohamed SalahXherdan Shaqiri
Alex Oxlade-ChamberlainGeorginio Wijnaldum
Manager: Jürgen Klopp (Germany)

Chelsea:

Starting XISubs
KepaWilly Caballero
EmersonMarcos Alonso
Kurt ZoumaTammy Abraham
Andreas ChristensenRoss Barkley
Cesar AzpilicuetaMitsy Batshuayi
Mateo KovačićWillian
N'Golo KantéBilly Gilmour
JorginhoMason Mount
Christian PulisicKenedy
Olivier GiroudAntonio Rüdiger
PedroFikayo Tomori
Davide Zappacosta
Manager: Frank Lampard (England)

Liverpool 0-[1] Chelsea : Giroud 36'
renderTimingPixel.png
https://streamja.com/mK4o

To su takmičenja za one iz sredine tabele i čempionšipa, skoro svi to odigraju sa rezervama do finala.
Problem Liverpula je što mu nedostaju rezerve nakon "odlično" odrađenog prelaznog roka. A nije da je manjkalo para.

I svakako za ime Boga molba UEFI: nemojte više da experimentišete :lol: . Mislim super to za rodnu ravnopravnost ali ovo je bilo tragikomično. Jednostavno što ne ide ne ide.

Celzi ima dubinu, veceras nije bilo Viliana, Ridigera, Loftus Cika, Hadson Odoia i jos par igraca, i opet takvi smo konkurentni, ne moze mi niko reci da ovo nije znacilo Liverpulu i da nisu dali 100 posto... I protiv Mancestera da su usle one stative i precke ko zna u kom smeru bi otisla utakmica..

Maunt veliki potencijal, njega bih voleo da gledam cesce. Pulisic doktor igre. I svaka cast Lampardu sto ovako daje sanse mladim igracimam, e sad Abraham mi se cini da ima napadacki njuh, ali ga je trema pojela... Kante u svom stilu mada kako je odmicala utakmica poceo je da pada, Pedro stari znalac, Kovacic srce i dusa sa Zorzinjom, ima da melju, plus Kante, samo da ih povrede zaobidju... Prejak je ovaj Celzi, kad se vrati Ridiger ispada Kristensen i Loftus i Hadson u rotaciji, ma milina brate ovaj Celzi ce biti uzivanje gledati, u svim linijama tima fantasticni igraci kao i na klupi, dobro se radilo prethodnih godina po pitanju skautinga...

Veceras je Liverpul nezasluzeno dobio, Celzi je bio bolji, igrao bolji fudbal. Mnogo konkretniji u napadu, bolja pas igra, ali neka bolje ovde istrositi srecu nego kad bude bilo ono pravo :)

Celzi ima dubinu, veceras nije bilo Viliana, Ridigera, Loftus Cika, Hadson Odoia i jos par igraca, i opet takvi smo konkurentni, ne moze mi niko reci da ovo nije znacilo Liverpulu i da nisu dali 100 posto... I protiv Mancestera da su usle one stative i precke ko zna u kom smeru bi otisla utakmica..

Maunt veliki potencijal, njega bih voleo da gledam cesce. Pulisic doktor igre. I svaka cast Lampardu sto ovako daje sanse mladim igracimam, e sad Abraham mi se cini da ima napadacki njuh, ali ga je trema pojela... Kante u svom stilu mada kako je odmicala utakmica poceo je da pada, Pedro stari znalac, Kovacic srce i dusa sa Zorzinjom, ima da melju, plus Kante, samo da ih povrede zaobidju... Prejak je ovaj Celzi, kad se vrati Ridiger ispada Kristensen i Loftus i Hadson u rotaciji, ma milina brate ovaj Celzi ce biti uzivanje gledati, u svim linijama tima fantasticni igraci kao i na klupi, dobro se radilo prethodnih godina po pitanju skautinga...

Veceras je Liverpul nezasluzeno dobio, Celzi je bio bolji, igrao bolji fudbal. Mnogo konkretniji u napadu, bolja pas igra, ali neka bolje ovde istrositi srecu nego kad bude bilo ono pravo :)

Ja ću ti reći Sotire da ovo nije bilo ni blizu 100% Liverpula. Jesi li ti pri sebi :lol:?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back