Udvaranje

pa , sta si se zbunio ? sta jeste ? ako ti je ona vaznija onda pobedi svoju sramezljivost...ovako ce ona misliti da je malko zafrkavas...a ako to pomisli onda ne moras da bezis...neces imati od koga da bezis...pozz;)

pa , sta si se zbunio ? sta jeste ? ako ti je ona vaznija onda pobedi svoju sramezljivost...ovako ce ona misliti da je malko zafrkavas...a ako to pomisli onda ne moras da bezis...neces imati od koga da bezis...pozz;)

Pa kad me zbunjujes :p
To kao kad cigance pitaju - oces leba ili mleka, a on kaze - moze!
:lol:

Koji način udvaranja preferirate?

Direktni-odmah prelazite na glavno ili indirektni-vrtite kao "kisa oko Kragujevca" ?

Što je zanimljivije da odmah kažeš ono što želiš ili da vrtiš uokolo dok kažeš da ti se sviđa?
Da li muškarci više primenjuju direktni dok žene indirektni ili nema mesta generalizaciji?

Koji način primenjujete?

provokativan :lol:
malo ko kisa...a ondak direktno
skoro pa odmah
nema mesta
od svega pomalo

Direktni-odmah prelazite na glavno ili indirektni-vrtite kao "kisa oko Kragujevca" ?

Što je zanimljivije da odmah kažeš ono što želiš ili da vrtiš uokolo dok kažeš da ti se sviđa?
Da li muškarci više primenjuju direktni dok žene indirektni ili nema mesta generalizaciji?

Koji način primenjujete?

saljem male signale i cekam da se upeca.:lol:

Udvaranje je umece koje smatram savrsenstvom.
Pravo udvaranje, koje podrazumeva da te neko osvaja polako, dugo i smisljeno, da o tebi stalno i misli i da razmislja kako da ti izmami osmeh, kako da te razveseli, kako da ti se priblizi, kako da ti zaviri u srce....
Muvanje nije isto sto i udvaranje....
Ponekad pozelim da sam zivela u vreme moje majke kada su se pisala pisma, izjave ljubavi prenosile kroz pesme, a drzanje za ruke posmatralo sa smeskom prolaznika....
mada ipak ne, jer u ovoj epohi sad, kad susretnem nekoga ko ume da se udvara - konstatujem, bravo, majstore:ok:

Koji način primenjujete?

Volim interesantne i dvosmislene , vrcave razgovore koji me teraju da razmisljam o sagovorniku.. I sama se tako udvaram, verbalno uz naravno odredjenu fizicku pojavu :)
Nemam taj trip da li on treba da pridje meni ili ja njemu z;)
Uzivam u igri zavodjenja.. :zaljubljena:
To mi je kao neka fina umetnost gde je nekom cilj da onom drugom izmami osmeh, pozitivnu reakciju i simpatije :heart:

To udvaranje je bas slatko-steta sto izumire...danas je uobicajena pojava, recimo ko mojoj sestri- prisao joj lik na ulici kaze joj bas si lepa, jel mogu da te poljubim? Ovo jeste extremni primer, ali sve je ubrzano i u speedu- odmah o'sh ne'sh i gotovo. NEma se vremena za gubljenje, ako neces ti , ima ko hoce! Strasno..srecom nisu svi takvi, ima i stare skole..naravno ne mislim na ono muvas devojku pola godine a ona nema pojma, i vec te je zavolela kao druga i tako. Odoh kuci da se lecim, kijam ko luda

Koji način primenjujete?

Sve se svodi na isto:

Prvo, romantika, ud-varanje, a onda,

drugo, sex, ud-aranje... Pa ko koga nadyebe... Indeed. :zstidljivko:

Koji način primenjujete?

a pa volim da to sve tece nekako polako, nista na brzinu...malo se kruzi, pa malo udvaranja, pa malo udaranja ceznje...

Back