Udvaranja koja su vas oduševila?

kako vas samo nije sramota.

Aj moj moj pa preko moj..jbt

nekad su muškarci forumaši imali muda jbt

Sad svako malo, presvuku se, dadnu si neki kretenski nik, malo se napnu da promene stil, i to tako što će da idu utabanim stazama vrlih i punokrvnih forumaša (kao što sam npr ja), i sreuckaju, khenjuckaju, prduckaju..kao nešto mudrosere..a zapravo su pitčkice koje bi da dođu do pitčke.

Okej, svi to radimo, ali ako si muškarac forumaš, pa što se kriješ pitčka mu materina?
Zašto ponižavaš nas veterane koji iz aviona namirišemo kad se presvučete?

Jel to lepo? Jel to fer?

I onda se kao još i čudite što vas prckamo..

Što nisam moderator, sve bi vas na fejs otero..

- - - - - - - - - -

I šta sad ti tu meni Zorica?

Rekao sam ti na jednom postu da si žensko, pa ko veliš daj da Velikog Zoroa gažam njegovim oružjem?

Pa hvatiaš li koliki si trt?

Našo mene on..:roll:

Штета што није Прцко овде. Постидио би те.

- - - - - - - - - -

Боље иди на Самохрану тему. Тамо бриљираш.

Prijehal fant dekle-gremo na Pokljuku?:hahaha::mrgreen:

Msm,upropaštavate već koju solidnu temu...Ok ste oboje,ali izignorišite se!

Inače,pluskvamperfektum kad su mi se cure udvarale (nabacivale),a imperfekt -onako otvoreno
što fercera progesteronom i izvrtanjem na leđa za tren.(Bilo samo što me za kitu ne zgrabi-e to nisam
razumeo tih nekoliko puta i naravno da sam zbritvio...)
Uvek je to bilo prikriveno udvaranje,dodvoravanje,pokušaj dodira,a u plesu tesno pripijanje obećavajuće...
Žene su i prikrivenije i senzualnije u udvaranju i igraju baš pravu igru-mi se gubimo u nekim pričama koje bi trebalo da impresioniraju,šta li...
Verujem da nema je koja nije pomislila "Daj prestani više crati i pređi na stvar...":hahaha:

Back