Udvaraci

Vecina zena voli pravo udvaranje...Al sve ga manje ima..Stara skola je u modi..Samo da znate momci :D

Mislim na ophodjenje prema curi kao prema dami( msm osim ako nije neka ulicarka)..Pa neki komplimentic( bez preterivanja), da se oseti malo vaznom..:)

A ne fazon, odem na kafu s likom, sedimo u basti kafica, prolazi cura u minicu i on se ladno okrenu za njom za 180 stepeni :) Pa na prvoj kafi komentarisanje zenskih guza i grudi i sl..
I sad bi neka zena rekla gde nadje takvu budalu, a ja bih rekla da je takav skoro svaki..Nzm dal su svesni da je takvo ponasanje bzvz :P

Momci, bez uvrede, a i cast izuzecima..Ovo je samo mali savet, nemojte me odmah napadati u vezi teme ;)
i ti si očigledno izuzetak

- - - - - - - - - -

ne znam sto muskarce pominjes kad bude bilo dama nece ni biti takvih komentara i postupaka

dobar odgovor

Vecina zena voli pravo udvaranje...Al sve ga manje ima..Stara skola je u modi..Samo da znate momci :D

Mislim na ophodjenje prema curi kao prema dami( msm osim ako nije neka ulicarka)..Pa neki komplimentic( bez preterivanja), da se oseti malo vaznom..:)

A ne fazon, odem na kafu s likom, sedimo u basti kafica, prolazi cura u minicu i on se ladno okrenu za njom za 180 stepeni :) Pa na prvoj kafi komentarisanje zenskih guza i grudi i sl..
I sad bi neka zena rekla gde nadje takvu budalu, a ja bih rekla da je takav skoro svaki..Nzm dal su svesni da je takvo ponasanje bzvz :P

Momci, bez uvrede, a i cast izuzecima..Ovo je samo mali savet, nemojte me odmah napadati u vezi teme ;)

e, ovo je primer oldschool (stara skola) udvaranja....:lol:
http://forum.krstarica.com/showthre...samotnjaci?p=26849601&viewfull=1#post26849601

U pitanju je postovanje prema zenskoj osobi, nebitno dal je baba, dal je krs ili je lepotica :) nego, ne znas ti sta je postovanje, vaspitanje..Elem, ne zalim se po internetu, ovaj forum koristim da debate i diskusije, al posto nikad ni na jednom mestu nisam cula toliko pakosnih, zluradih i nevaspitanih komentara, vise nikada necu ni ulaziti ovde.

U pitanju je postovanje prema zenskoj osobi, nebitno dal je baba, dal je krs ili je lepotica :) nego, ne znas ti sta je postovanje, vaspitanje..Elem, ne zalim se po internetu, ovaj forum koristim da debate i diskusije, al posto nikad ni na jednom mestu nisam cula toliko pakosnih, zluradih i nevaspitanih komentara, vise nikada necu ni ulaziti ovde.
Nemoj dozvoliti da te iko otera, otidi onda kad ti to poželiš.

mrzim muskarce!!!!!!!!!!!!!!!!!
dok zene treba da stave ego na dijetu
pogresni momci uvek govore prave stvari i to je bez izuzetka
ja sam zapravo dozivela najlepse moguce udvaranje od tipa na kog sam bila nesnosno fizicki naprzena i delila isti temperament
pukom srecom i instiktom nisam mu dala, niti ga poljubila
od muzevljeve strane blago receno dozivljavam sok tretmane po pitanju komentara okretanja i slicno,
s tim sto takvi postupci ne bude trenutak sumnje prema cinjenici da je on pravi jbg<3 :)

Milostiva gospodjice, Vasa sarmantna zajapurenost imponuje dok se istovremeno javlja plamicak nade u mom otuznom srcu da cete se radosno vratiti u ovu mondensku kafanu, udvorno sastajaliste suzdrzljivih bretonskih vitezova i savrseno njeznih ljubavnika.

Back