@Frci, u pravu si, sve je islo potpuno prirodno, spontano, posebno...
Aliiii, jbg, on bas i nije umio da zadrzi kitu u gacama...
@Ilo, za sada...

@Ilo, za sada...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:@Frci, u pravu si, sve je islo potpuno prirodno, spontano, posebno...
I?
Ostavila si ga?
Gazdarica:Ma, poslije se sve pretvorilo u sapunicu...
Raskinuli smo pa se ponovo spetljali cim smo se prvi put sreli... Prosto smo se privlacili kao da smo namagnetisani... Ali, vise nista nije bilo isto... Ja sam se prije svega promijenila... Na kraju, poslije par rastajanja i sastajanja, na sve je stavljena tacka...
Steta... Mogli smo i vise i bolje...
Ma ne tuguj.
Evo ja sam kandidat za tebe.
Skorpija-Jarac.
Lep sam ki slika.
Pametan ki pcela.
Jak ki planina.
Imam stomace.
Nemam kosu.
Uspesan sam.
Posedujem dvoje pari patika(letnje i zimske)
'edno odelo,
2 dzinsa,
2 boxerice(jedne nosim druge perem)
i kucicu na selu.
Inace dobar sam na hleb da me mazes kol'ko sam dobar.
El ti se svidjam?
![]()
Gazdarica:E jbg Frci, a ja pomislila da mogu ozbiljno da pricam sa tobom...![]()
trebala si mu pomoci.....................sataricomGazdarica:@Frci, u pravu si, sve je islo potpuno prirodno, spontano, posebno...
Aliiii, jbg, on bas i nije umio da zadrzi kitu u gacama...![]()
cvrcak_ko:oću ja!
oću ja!
oću ja!
frci s kim se slažem najbolje?
ja sam jarac-lav
Sa kozom-lavicom.
xe xe xe..
(mala sala)
Bik-Strelac.
Takodje i sa ostalim vodenim-zemljanim znacima.
cvrcak_ko:kao prvo - ne bih se nikako slagala sa kozom lavicom jer sam jos uvijek strejt
a kao drugo...
mrzim bikove ljubomorni su i posesivni![]()
ajde daj neku drugu kombinaciju
Ma volis ih,
nego jos ti to ne znas!
xe xe xe...
Devica-Vaga...
stewardess:Sta bi rekao za moju vezu (ja- jarac/blizanac i on- devica/vaga) ? Do sada sam uvek bila slaba na bikove i skorpije, i evo, iznenadi me jedna devica...
Ne, nije... Sa muskim rakovima imam vrlo oskudna iskustva, koja i nisu vrijedna nekog spomena...lillymoon:trebala si mu pomoci.....................sataricom
reci mi Gazda,posto smo ista kombinacija,a ti iskusnija,da li si nekada imala tih problema da se neverovatno privlacis sa rakovima/skorpijama i kako ti (ni)je islo sa njima?
bilo je i oko mene dosta vodolija,uvek sam na vreme shvatala da 'to nije to'........................lavovi me,valjda prirodno ne privlace...........................sva sreca ni ja njihGazdarica:Iz nekog razloga, u mom zivotu je bilo dosta vodolija i lavova... :?