Udruženje tužilaca: Nenad Stefanović osnovao grupu tužilaca „koji hoće da rade“

anajade

Elita
Poruka
20.582
Udruženje tužilaca na nalogu Iks je, na pitanje korisnika te mreže da li je tačno da je glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović, osnovao grupu u tužilaštvu - "tužioci koji hoće da rade", navelo da je to "tačno".
https://nova.rs/vesti/hronika/udruz...vic-osnovao-grupu-tuzilaca-koji-hoce-da-rade/

a ko im.branio da rade:(
Diktatorski i mafijaski rezim Aleksandra Vucica zabranjuje tuziocima da rade svoj posao od kada su dosli na vlast.

Širenje mržnje i dezinformacija na društvenim mreržama je krivično djelo. ;)

Kolega je pogresio, tacnije nije bio precizan.

U pitanju je teroristicko-kriminalna organizovana grupa koja radi na nasilnom rusenju ustavnog poretka R. Srbije. Kazne koje ce im svima biti izrecene bice ogromne, tesko ce iko od njih videti bela dana posle hapsenja.

Udruženje tužilaca na nalogu Iks je, na pitanje korisnika te mreže da li je tačno da je glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović, osnovao grupu u tužilaštvu - "tužioci koji hoće da rade", navelo da je to "tačno".
https://nova.rs/vesti/hronika/udruz...vic-osnovao-grupu-tuzilaca-koji-hoce-da-rade/

a ko im.branio da rade:(
Nista mi ovde nije jasno, ko je kome branio da radi i ima li za to dokaza? Zasto ne tuze ako im je neko branio rad do sada?

Valjda treba da idu pravnim putem s ozbirom ko su, a ne tako, ad hoc medijski.

Ovo kao da se stvara neka paradrzava.

Nista mi ovde nije jasno, ko je kome branio da radi i ima li za to dokaza? Zasto ne tuze ako im je neko branio rad do sada?

Valjda treba da idu pravnim putem s ozbirom ko su, a ne tako, ad hoc medijski.

Ovo kao da se stvara neka paradrzava.
Pa vidis da je ista situacija kao i u prosveti advokaturi studentarijom
manjina terorise vecinu.Da se uci ne moze i da se radi isto se ne moze
Ko ce im i da li ce im stati neko na put ne znam
Potpuno si u pravu za paradrzavu.

Ovo nije ista situacija, nego suprotna situacija..

Tuzilastvo je pod naredjenjem Vucica i vlasti , pa zato ne radi , a ako ima onih koji hoce da rade, a hoce garanciju da ne dobijaju otkaze, tu garanciju im neko mora pruziti , ja ne mogu , da mogu , ja bih pruzio , zajedno sa angazovanjem jos 100 pravnika asistenata za pomoc tuzilastvu....
Cudoviste iz SRB nesa.....ekipa tuzilaca i asistenata strah i trepet za tranzicione junake i tajkune...

Ja ne znam ko ih je sprecio da rade, red bi bilo da to kazu pa i dokazu. "Caci" ali i ostali studenti sa pravnog fakulteta u BG recimo, su i dokazali, podneli prigovore, tuzbe, poneli se ozbiljno.

U svakom slucaju, mislim da se pravi ovih dana klasicna medijska "NVO dreka", kako bi sve izgledalo jos haoticnije, ne znam kome je to u interesu, ali mislim da toj nekoj paradrzavi ako sam u pravu, to jedino koristi. Videcemo jos cemu i kome.

Ja ne znam ko ih je sprecio da rade, red bi bilo da to kazu pa i dokazu. "Caci" ali i ostali studenti sa pravnog fakulteta u BG recimo, su i dokazali, podneli prigovore, tuzbe, poneli se ozbiljno.

U svakom slucaju, mislim da se pravi ovih dana klasicna medijska "NVO dreka", kako bi sve izgledalo jos haoticnije, ne znam kome je to u interesu, ali mislim da toj nekoj paradrzavi ako sam u pravu, to jedino koristi. Videcemo jos cemu i kome.
Istina je ovoliko nasilja a oni ne rade nista.

Nisam opsednut Vučićem, on je tvoja opsesija, već govorim o činjenicama ...
Којим чињеницама? Ти причаш о Жутима, а пола жутих је са СНСом. С
Дакле ако су их жути довели, Вучко их је оставио, јер иста је то екипа.

Nisam opsednut Vučićem, on je tvoja opsesija, već govorim o činjenicama ...
1000008843.webp

Back