snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.456
Koje su to krevetske tehnike koje inace ne volite ili su vam odbojne a koje vas partner voli, zeli ili zahteva i vi mu to udovoljavate preko ku-rca?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje su to krevetske tehnike koje inace ne volite ili su vam odbojne a koje vas partner voli, zeli ili zahteva i vi mu to udovoljavate preko ku-rca?
E da, ni ja nisam ljubitelj 69... Ali ok, ponekad na minut-dva moze da prodje...
Muskima bazdi iz bulje ili tako nesto?
A kad je reč o klasičnom pušenju, kad se žena rotira za 180 ili 90 stepeni onda im ne smrdi? Teško da će to biti zbog buljinog zadaha...![]()
Znam ja...![]()
Pa ne znam...ako je u pitanju maratonska jebacina na kiti se nakupi p.ickinog safta koji curi na dole, pa se na mudima izmesa sa mudnim lojem i znojem. Cela ta kombinacija ima miris koji nije bas prijatan (ponekad).
Kad sam sa osobom koju volim nista ne radim preko kKoje su to krevetske tehnike koje inace ne volite ili su vam odbojne a koje vas partner voli, zeli ili zahteva i vi mu to udovoljavate preko ku-rca?
Zgadi mi zivot.![]()
Kad sam sa osobom koju volim nista ne radim preko kvec udovoljavam iz zadovoljstva.
![]()
Pa ne znam...ako je u pitanju maratonska jebacina na kiti se nakupi p.ickinog safta koji curi na dole, pa se na mudima izmesa sa mudnim lojem i znojem. Cela ta kombinacija ima miris koji nije bas prijatan (ponekad).
Znam ja...![]()
znam i ja
Sto sam ti zgadio? Pa jedino ako si nekad osetila pa sa ti osvezio secanje.
ok, hoćete li me prosvetliti?
pošto ja.. eto... =rumenko=