Cmarobnjak
Početnik
- Poruka
- 3
Dakle udomio bih sto mladje stene , rasa nije bitna samo da bude sto manje rastom jer zivim u stanu i pozeljno da bude zenka vakcinisana.Beograd centar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam jednu malu crnu,ima kovrdzavu dlakicu
stara 3 meseca
nije vakcinisana al je zdrava
ako treba vakcinisacemo je,pa tebi ostaje samo da revakcinises posle
mama joj je mala,ima samo desetak kila,tako da ce i ona biti mala
znas kako je slatka ko neko malo jagnje![]()
Ja moram da se nadovezem na ovaj post, isti oglas sam postavila pre nekog vremena, sa istom zeljom da pas bude mali, i stene. Kontaktiralo me nekoliko osoba sa ovog PDFa, neki su poslali slike, razmenili smo telefone...i onda krece ...Dakle Milice svaka ti cast-citam i ne verujem!Pokusao sam sa tobom civilizovano i kulturno preko poruka a ti ovako javno lupetas po forumu.Prvo postavio sam oglas da zelim da usvojim malog psa za stan i 10 puta sam te pitao da li pas mali sto si potvrdila.Psa ste doveli i za to vam hvala a onda krecu problemi i vase spletkarenje.Pas je sve samo ne mali i neprekidno se cesao manijakalno 4 dana koliko je bio kod mene i imao je cvorice sa donje strane nogu koji su krvarili.Ceo stan je bio umazan krvlju.Zvao sam vaseg veta koji je svaki put pricao drugu pricu i savetovao da ce to proci samo od sebe za par dana ,sto se naravno nije desilo.Pozvao sam drugog veta ,covek dosao i rekao odmah suga.Dva dana sam te molio da nesto preuzmemo povodom psa jer je trebalo da mi svrati rodjaka od 3 godine sa ekcemima i ne sme da dodje u kontakt sa zivotinjskom krvlju- ti kuliras!Na kraju sam ti psa dovezao i vrhunac tvoje/vase gluposti-psa ste odvojili od copora a rekla si mi da je bilo kod tebe vec neko vreme a ono na ulici sa jos njih pet.Ja kapiram da si htela da ga sklonis sa ulice ali svojim ponasanjem i mogu slobodno reci nekulturom si samo napravila problem i meni i psu a i sebi u neku ruku....Ono kad neko ima zelju da usvoji onda je fino i kulturno dok ne usvoji a ako nastanu problemi onda je taj neko lud i jednostavno voli da maltretira zivotinje i da ih cima....Zaboravljas da se i ta osoba cima zajedno sa zivotinjom...Jednom recju katastrofa!