udomio bih štene

• Začetnik teme Začetnik teme aca 1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aj i ja da se javim - vlasnici/odgajivači, potrebna mi je pomoć! Pre nego što se Aca naduri na mene jer ne dam da se štenci gledaju pre napunjenih mesec dana, ni da se nose pre napunjenih NAJMANJE mesec i po, podržite me u odluci :)?!

aj i ja da se javim - vlasnici/odgajivači, potrebna mi je pomoć! Pre nego što se Aca naduri na mene jer ne dam da se štenci gledaju pre napunjenih mesec dana, ni da se nose pre napunjenih NAJMANJE mesec i po, podržite me u odluci :)?!

I ja bi postupila kao i ti :)
Pre njihovih mesec dana ne sme da ih uzima z:)
A i mislim da se on nece ljutiti z:)
Sacekace malo i dove jednog crnog lepotana :heart:

Ako se ne varam o takvima smo "pričali" pre neke dve nedelje :). Sada izgledaju ovako (pogledaj sliku ,)... Definitivno više liče na male labove nego na male no ali i dalje, imaju svega tri nedelje i ja ih ne bi delila pre šeste il, još bolje, devete nedelje.Ona ponuda za prevoz i deo troškova još uvek važi...

Teja
064 0325731
065 4071401

koji je ostao od ova 3 (ako nije jedan isti z:D )

Nije jedan isti :). Na slikama su tri dečaka (četvrti - moj omiljeni - je mudro klopao dok smo ove mrcvarili slikanjem). Tek ćemo da ih slikuckamo ozbiljno sada za praznike - kada ja uspem da ih uhvatim po dnevnom svetlu i ne maltretiram blicom. Danas su, svečano, i mama i bebci očišćeni od parazita (bebci prvi put u životu). Malci sada već jure na nas kada dodjemo da ih obidjemo, kevću, mašu repićima a neki, Boga mi, i režuckaju. Mama je počela da ih vaspitava a Raša ih je danas uhvatio na delu - u "tuči" ;)!? Svečano obećavam nove fotkice za praznike... Lep pozdrav,

Teja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back