udji slobodno

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imaš sličnu temu o prijateljicama i sećam se da sam se tamo baš raspisala
Više bih putovala sa dve tri drugarice - ali nije ni moglo drukčije, znači NIŠTA a i još smo mi mlade, stignemo... ;)

Poslednja izmena:
S najboljom prijateljicom se druzim jos od prvog razreda osnovne. Naravno da smo se cerupale po potrebi, jer smo veoma razlicite, ali davno smo se zavolele i sad nam je tako... :)

Imam dobrih ljudi oko sebe. :)

Volela bih da ranije nisam bila tako osetljiva i na kraj srca, kada su neke stvari bile u pitanju. Ali valjda u pubertetu moras da prodjes kroz tu fazu nesigurnog ega. :)

Kao dete sam patila za pravim prijateljem koji mi nije rod...toliko sam zelela da ga imam, volim, brinem o njemu i zovem ga djole...ali svi su nakon izvesnog vremena odleprsali iz ovih ili onih interesa...nikako nisam mogla da se pomirim sa tim da je neko spreman namerno i nemilosrdno da pogazi svetlost i ljubav u nekome..
I onda sam shvatila da to sto trazim imam u svojim roditeljima, svojoj sestri, bliskim rodjacima, tetkama,...itd. i da su to ljudi koji ce uvek biti uz mene bez obzira na sve...i da sam neizmerno srecno bice..I da svoju vrednost i ljubav cuvam za one koji umeju da je prepoznaju...
Bila sam ozbiljno dete, ozbiljno sam shvatala medjud.odnose, bila odgovorna (i dan danas sam)..

I ne bih nista menjala...potvrdih sebi bezbroj puta da sam dragocen prijatelj, pa ko uspe to da prepozna, super...

Sve, sve, ali kad dodjoh do onog dela „i da svoju vrednost i ljubav cuvam za one koji umeju da je prepoznaju...“, pa jos i „potvrdih sebi bezbroj puta da sam dragocen prijatelj“...

Sve, sve, ali kad dodjoh do onog dela „i da svoju vrednost i ljubav cuvam za one koji umeju da je prepoznaju...“, pa jos i „potvrdih sebi bezbroj puta da sam dragocen prijatelj“...

I ta interpretacija govori sama za sebe....
Naravno da je cuvam za one koji zele da je vide i umeju da je prepoznaju, sigurno se necu razbacivati za svakog, jer to svako ne zasluzuje....jer je moj prijatelj tretiran kao clan porodice...
Potvrdih da jesam kroz svoj odnos sa njima, potvrdjuju i oni...e sad sto si ti iz napisanog mozda izvukla da nemam prijatelje, jer sam kao dete prizeljkivala pravog, trajnog prijatelja (retka deca su postojana po tom pitanju) i sto clanove porodice smatram najboljim prijateljima, nije moj problem...

tema je prijateljstva
pustimo ljude u svoj zivot, neki ga ulepsaju, neki nas usrece, neki iskomplikuju, a neke bolje da nismo sreli
kad biste se vratlili na pocetak, da li bi istim poznanicima, drugarima, prijateljima dali ponovo sansu za druzenje
sta je to sto vas je povezalo sa ljudima kojima ste dozvolili da vam pridju blizu
sta je to sto vas je kod nekih razocaralo da ste im zatvorili vrata
sta je to sto ljudi treba da imaju I kakvi treba da budu da bi mogli da budu blizu vas
ajde sada viPogledajte prilog 563603
Neki ljudi ulaze u nas zivot, drugi iz njega izlaze a neki baksuzi se zaglave pa ni tamo ni ovamo a promaja vuce,

I ta interpretacija govori sama za sebe....
Naravno da je cuvam za one koji zele da je vide i umeju da je prepoznaju, sigurno se necu razbacivati za svakog, jer to svako ne zasluzuje....jer je moj prijatelj tretiran kao clan porodice...
Potvrdih da jesam kroz svoj odnos sa njima, potvrdjuju i oni...e sad sto si ti iz napisanog mozda izvukla da nemam prijatelje, jer sam kao dete prizeljkivala pravog, trajnog prijatelja (retka deca su postojana po tom pitanju) i sto clanove porodice smatram najboljim prijateljima, nije moj problem...
Ne, nisam to izvukla, niti o tome razmisljam.
Zazvucala si mi kao tinejdzerica koja jos velica sebe. Kao Paolo Koeljo.
Prijateljstva se, po meni, stvaraju i razvijaju upravo kroz prihvatanje i ljubav. Kroz prihvatanje onog sto nije savrseno, i kod sebe i kod drugih.

Back