udji slobodno

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
tema je prijateljstva
pustimo ljude u svoj zivot, neki ga ulepsaju, neki nas usrece, neki iskomplikuju, a neke bolje da nismo sreli
kad biste se vratlili na pocetak, da li bi istim poznanicima, drugarima, prijateljima dali ponovo sansu za druzenje
sta je to sto vas je povezalo sa ljudima kojima ste dozvolili da vam pridju blizu
sta je to sto vas je kod nekih razocaralo da ste im zatvorili vrata
sta je to sto ljudi treba da imaju I kakvi treba da budu da bi mogli da budu blizu vas
ajde sada vi
IMG_20190526_100512.png

Какав дежа ви, или си имала тему са овим насловом :eek:
Пријатељи све исто, јер сам правила озбиљну селекцију, сем једне најбоље другарице из основне, која је тек тако престала да се јавља, без објашњења.
Али, рођаци, верујем да бих срезала у старту, мање би болело.

kad pustiš ljude blizu razocaras se
kad ih držiš na distanci usamljen si nemas s kim da pijes kafu i cavrljas
a nema ko posle da ti dodje na sahranu

ne znam sta da kazem
nemam nijednog prijatelja iz detinjstva sa kojim sam bliska
ne znam da li je to dobro
menjala sam grad selila se sto puta posejala prijatelje usput

iz moje perspektive ne postoji nijedna drugarica koja mi je kao sestra sa kojom sam ko duupe i gaće nerazdvojna
imam svoju porodicu i vreme koje odvajam za druženje nije neograničeno

ali mogu da shvatim ta prijateljstva od rodjenja do smrti
cak me i ispunjavaju nekim cudnim emocijama

kad pustiš ljude blizu razocaras se
kad ih držiš na distanci usamljen si nemas s kim da pijes kafu i cavrljas
a nema ko posle da ti dodje na sahranu

ne znam sta da kazem
nemam nijednog prijatelja iz detinjstva sa kojim sam bliska
ne znam da li je to dobro
menjala sam grad selila se sto puta posejala prijatelje usput

e ovo me je oduševilo, da ne shvatiš pogrešno, ali da li će ti stvarno biti važno ko će ti doći na sahranu????
ne kritikujem, svako ima neko svoje viđenje kraja života, mene lično tako lepo baš briga pa i da me samo grobari ubace u rupu i odu dalje, al to sam samo ja..

e ovo me je oduševilo, da ne shvatiš pogrešno, ali da li će ti stvarno biti važno ko će ti doći na sahranu????
ne kritikujem, svako ima neko svoje viđenje kraja života, mene lično tako lepo baš briga pa i da me samo grobari ubace u rupu i odu dalje, al to sam samo ja..

mislim da je to napisala iz zahebancije. :lol:

da nisam bre ja iz te price objasnila sam vec :lol:

cekajte bre sad vas dve
znam da se o tome u nasem svetu vodi racuna i nisam jednom čula utiske o nekoj sahrani
ali da ne mračimo temu o prijateljima
to je spomenuto u nekom kontekstu
u kome se ljudi vole druze i postuju od pocetka do kraja svog zivota

pa da
vidiš kakvi smo mi ljudi
pre neki dan slušam jednu priču i neko reče
njemu niko nije došo na sahranu
pa me to podseti sad
opet, brate gde me nađeš, a šta ako su tom nekom svi prijatelji familija pomrli pre njega i nema ko da dođe,a i kako taj što je priao zna daa niko nije došao,jel bio negde sakriven pa zvirkaao preko spomenika ko je prisutan pa čekirao? :tick::rotf:

opet, brate gde me nađeš, a šta ako su tom nekom svi prijatelji familija pomrli pre njega i nema ko da dođe,a i kako taj što je priao zna daa niko nije došao,jel bio negde sakriven pa zvirkaao preko spomenika ko je prisutan pa čekirao? :tick::rotf:
haha nedo nemoj vise
taj sto lezi tamo njemu vise nije nista vazno
vazno je ovima sto su dosli da budu sat dva tuzni

Poslednja izmena:
prijateljstvo je predivno
i ja sam sada najbolji prijatelj mojim sinovima mojoj ćerki i mom mužu
ostatku sveta sam neko sa kim mogu da se smeju uz kafu

zao mi je sto nemam ovakvu neku Maru iz uvodnog posta sa kojom mogu da se druzim i na onom svetu
ali sta cu, to sto mi je zivot nudio to sam i uzimala
takve sam navike stekla i formirala svoje stavove na osnovu onog sto mi se nudilo
a ne na osnovu onog sto bi zelela da mi se nudi

Back